IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ja imam piratski Office, sljaka najnormalnije.

2. Papete, koji si ofis intalirao na win 10?

Ja skinuo neku 13icu koja mi treba,al nema aktivator za win10

3. https://www.youtube.com/watch?v=ots0jdjzmFo

о јебем ти ал је препушен хахаха

4. Hahahahah kanal: ganja unboxing

5. Ahahaha kakav lik. I trava mu je flegšip!!!!

6. Gazimudo, ukucao na PB office 2013, skinuo onaj sa najvise seedersa i pokrenuo setup.exe. Instalirao i to je to.

7. pa super ti je to, al nije ti aktiviran ofis :D

8. Tebe baš jebu te instalacije, Gazimudo brt

9. Ne ne, kad sam instalirao javu sredilo se sve.
    A ovde je problem jer aktivator ne radi za win 8 i 10. Tako pise kod onih sto su pravili.

Inace od kako sam javu bacio na komp, radi duplo brze, tako da povlacim ono sto sam rekao da je sporiji od osmice i sedmice

10. Aktiviran je.
    Pise u read me fajlu "just run setup.exe and enjoy :)"

Inace, ne kapiram zasto bi se uopste cimao da ga aktiviras?

11. ajd udji u excel recimo, idi na options pa na accout i procitaj sta ti pise desno ispod onog kvadratica.

kako sto bih se cimao, sta mi znaci program koji ce posle nekog vremena da mi izbaci trial expired i da ne mogu ni da ga koristim.

12. Godinama ne koristim MS Office, Kinezi napravili odličnu, besplatnu zamjenu, kompatibilnu sa MS-ovim Officeom, koristim ovo i na telefonu i jebe, još u njemu ima i Office to PDF Converter, proubajte:

http://www.kingsoftstore.com/

13. Sta mu znaci to kompatabilnu sa MS Ofisom?

Meni treba office zbog posla, tamo ga koristim, a ne mogu sad da kuci radim na jednom a poslu na drugom softveru.
    Tacnije treba mi stvaranje rutine i povecanje brzine, a to cu tesko da ostvarim sa razlicitim softverom.

p.s. A i dzaba ti taj za kucnu upotrebu, kad kuci skoro nikome i ne treba ofis, dok u poslovnom smislu svi traze MS OFFICE, i nijedan drugi paket

14. Gazi, znači da fajlove (Word, PPT i Excel) automatski snima u compatibility mode. Prevedeno, možeš ih kasnije otvoriti i u MS Officeu, dakle neće ti se desiti da nešto napraviš, prebaciš na stik, ubodeš na neki računar đe je MS Office 2013, a ono neće da ga prepozna/otvori. I da, ne koristim ga samo kući, nego i na poslu, Word i prezentacije na seminarima . Jednom rječju, radi ko zmaj.

15. Ljudi, treba mi pomoć, poludeo sam. Prestao sam da se kladim još od juna, ali uđem s vremena na vreme na sajt da proverim rezultate, ko kad s kim igra, šta ima da se gleda i tako... Ali već nedelju ili dve neće da mi se učita stranica. Jebeno non stop samo rotira ovako. Sve sam probao, i da obrišem keš memoriju, i sa drugog pretraživača da pogledam, uvek isto. Tek nekad s vremena na vreme prvi put proradi, ali već kad prebacim na NOGOMET ili bilo šta drugo samo ovako rotira.
    http://www.dodaj.rs/f/13/7M/19XT6Bsc/119305778678914366522943.jpg
    šta da radim, pomagajte

16. Neće ni engleska verzija da mi radi. Jebote, jel moguće?

17. Nemas dovoljno jak komp da podrzi rezultatitačkakom :D ... to je i meni jedno vreme bio problem al proslo posle par dana

18. treba reinstaliras windows

19. neću da reinstaliram, kupio sam ga pre par meseci, nov

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.