IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ajde bre pomozite mi sto ste sisice jebo vas tuljan

2. Продајем га јер нисам више гајби ко пре а и престао сам да се играм толико. Играм једино вајсити или тако неке ретро кгрице па сам одлучио да узмем сурфејс таблет уместо компа

3. Sto se tice WoTa, tu imam istrazivane samo Nemce. Imam 1500 partija, i 46 posto pobeda.
    U garazi imam Tigra P medjutim imam istrazenog Ferdinanda i VK 45.02 A. 90 posto tenkova sa kojima sam igrao su sada elitni

World of Warplanes nalog nisam igrao posle bete, medjutim imam dosta premium aviona koje sam dobio jer sam bio beta tester. Sve mozete videti na screenshotu

I sada dolazimo do kraja i igre koja je mozda najbolja od svih Bio sam i Alpha i Beta tester World of Warships. Imam oko 900 odigranih partija u beti i odlicnu statistiku. Vecinom sam igrao japance, medjutim imam i USA brodova. Vazno je da napomenem da je SVAKI brod koji sam imao je ELITAN i sve na njemu je istrazeno.
    Kod japanaca istrazene krstarica tier IX i destroyer tier IX, dok mi kod battleshipova fali oko samo 20k exp za tier X Yamato (najjaci brod u celog igri)
    Kod amerikanaca imam istrazen nosac aviona tier VI, krstaricu tier VII i destoyer tier V
    Trenutno kosta oko 40e samo kod za Betu WoWs medjutim vi imate priliku da uzmete jako dobar nalog sa istrazenim skoro svim najboljim brodovima. Takodje cete dobiti jos premium brodova posto imam veliki broj odigranih bitki i odlican skor

4. aj da te uvedem u svet dote xD

5. брт како можеш да флегшипујеш а прешо си на кредит, не контам
    имаш 2 добра фона а немаш за поруку, не контам
    то ме подсећа на оне ликове са сиротињским менталитетом који купе кола преко својих могућности, штедели су на свему фазон и онда немају кеша за нормално одржавање, регистрацију, гориво

доста нефлегшип, опао си у мојим очима за око 3,72 флегшип поена

6. ХВАЛА ПУТИНКООО БРТТТ <3 <3 <3

Нисам богат брт, ћале вози фирмину октавију а кева и ја полића

Овај комп сам зарадио од бауштелисања по иноземствима, ко и за сву моју флегшип технику

Ољољоољољ и од муљарања са биткоинима берзама и курцима

7. Није нотара моја, мој је само њексус.

Ма прешао сам на припејд само овај месец јер следећи сам на лелекому.
    Иначе сам и у мтс имао флегшип пакет међутим пошто ми је истекао не пада ми на памет сада да платим за њега 5 сома

8. ок брт, ал не смеш више тако осцилирати на флегшип скали
    објашњавао сам већ на некој теми да треба флегшиповати у свим сферама живота. у супротном постајеш најобичнији нрд/геџет флегшипер а она је ту негде око тројке на флегшип скали од 0 до 10. а да не причам што их има мали милијон по целом свету што је доста нефлегшип сложићеш се

9. bate aj se pobrinemo realnim problemima kao što je moj a da batalimo to što tuljan pokušava da proda konfiguraciju vrednosti jednog auta

10. Брт флегшипујем и на патикарској сцени јако, сада наручујем два прељута модела никад виђена на овим просторима

Успут хоће неко да купи,број 44,5 повољно
    http://cdn.sneakernews.com/wp-content/uploads/2013/07/garbstore-reebok-insta-pump-fury-01-570x380.jpg

11. CapooN
    CapooN
    bate aj se pobrinemo realnim problemima kao što je moj a da batalimo to što tuljan pokušava da proda konfiguraciju vrednosti jednog auta

ајде. одговор је: немамо појма

12. hvala šomi čekamo nekoga ko zna

13. Промени усб порт и онда пробај. Ако ради и воцаро или тако неко говно то значи да је проблем у скајпу.
    Обриши скајпић и пробај опет, ако ни то не ради онда чачкај сетингсе одакле знам

Да ли имаш још нешто понуђено у падајућем менију у скајпу код микрофона?

14. zaboravio sam da kazem da je skajp ugrađen onaj pored kamerice

15. ne radi ni na vocaroo majko moja

16. Tuljane (Todore), tene su ti ružne ko izraelski porez, ali beskrajno štujem te zbog Nikona D90, čiji sam takođe vlasnik.

17. Capoone, otvori Realtek HD Manager pa u gornjem desnom uglu device advanced settings pa štikliraj ono drugo, Separate all input jacks, tako nešto.

18. Hej, baš mi treba komp za igre.
    Reći ću matorcima da mi je za školu.
    Prelukav sam

19. RESIO
    izbriso drajver restartovo laptop
    upalio laptop windows sam skino drajver radi sada
    acer gowno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.