IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Умро хардиск, РИП

2. Za kolko mogu da prodam dve plocice rama od po 512,procesor 3 gigaherca i neku sranje graficku nvidia 8400?

3. makaronac pijan 100%. Pa kud ponedeljkom!!!

4. Bez sprdnje ocu da prodam sve

5. bila neka promocija vina hahahahaa
    ubila me bajdaaaaaaaaaa

6. vino+ kanape sendvic sa drogom unutri

7. ау прелак је овај пес (бар на топ плејер, јебига ја сам олдскул песач мени је то и даље онај најтежи ниво, пробаћу после супер стар), са јувентусом (не знам сад колико су они јаки, не пратим фудбал никако пар година) сам одвалио од курца и реал и барсу јер конп нуме да покрива ништа брт огромне рупе су у одбрани и трокут решава посо, на средини им отмеш лопту ко из пичке, нпр. барса није могла да прође до мог казненог све до неког 92. минута и тад су га дали ал добро нема везе, реалу сам дао 3 комада за неких 2 минута реалног времена не овог у игрици, дакле чека се крек за фифу ово не задовољава услове

8. са ким да играм јеботе све мрцине

9. Nemoj ulaziti u razgovor sa njim.

10. Zašto da ne ulazi sa mnom u razgovor? Aj na dvoboj-ko od nas dvojice izije više roštilja, on je jači čojek i karakter.

11. Bacje, jel znas kako da se promene kontrole na fifi, usrah se od onih izvitoreperenih. odrastao sam na pesu, nema sanse da pohvatam ono njino

12. Konttrole su uvek
    A - ubac
    S - pas
    D - sut
    I kod mene eventualno Q za brzo trcanje..
    Nba je isto sem sto je A blokada

13. E je brzo trcanje brt

14. imam i fleš od 16 giga

15. Sale d snajperist
    Konttrole su uvek
    A - ubac
    S - pas
    D - sut
    I kod mene eventualno Q za brzo trcanje..
    Nba je isto sem sto je A blokada

To je za tastaturu, a sta cemo sa dzojstikom?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.