IT Kutak - raznorazno pitanje

1. чисти са цц клинером нооб

сент виа флегшип дивајс сурфејс про 3

2. РАКУН БАЦА ФЛЕШ ХАХАХАХАХА

3. http://www.gigatronshop.com/allinone_racunari/asus_allinone_pc__et2221iuthb023q-51997#specifikacija vredi li ovo tih para? predlog za neki sličan? uopšte vrede li kurcu ovi all in one? preljepi su bože

4. Nećeš se naigrati na njima, osim farmvila.
    Inače ok mogu biti, kompaktni su, radi Paint, a šta jednom skečeru više treba?

5. ...љепи су ко иконаааа

6. da šljaka haks, da ne baguje, da ima 8gb što jebeno ni jedan nema, tač da jebe keve, šta poštenom čoveku više treba

7. A jbt dan, ovaj skup mnogo, ipak je to i3 procesor, to je i za ne-tuljane ne-flegšip.
    Ima jevtinijih, siguran sam, pristojnih varijanti.

8. Puno love za kompjuter sa integrisanom grafičkom kartom.

9. Putine, šta nas zamajavaš sovim, kad znamo da si sirotinja? Jedino ako ti je đed u Njemačkoj se prestavio, pa kapnulo neko nasljedstvo

10. help pls
    od svih all in one nisam našla nijedan bolji za ovu kintu

11. Count Zеro
    Putine, šta nas zamajavaš sovim, kad znamo da si sirotinja? Jedino ako ti je đed u Njemačkoj se prestavio, pa kapnulo neko nasljedstvo

vjerovo ili ne, jeste

12. Какав нооб, ајде што ће да пукне 90 хиљада, него што за те паре не добија кућиште уопште, значи одмах мора још да потроши.

Monitor

Za sve one, koji se ni malo ne razumeju u kompjutere, preča stvar od kućišta.

13. Ne treba svima grafička karta, moj burazer koristi integrisanu grafiku na mašini od dve hiljade evra

Meni je to do jaja, kevi sam obećao neki all-in-one ovakav kad zaradim pare

edit: pardon, one haj-end iSedmice nemaju integrisanu grafiku, al fura neko govno staro sedam godina iz starog kompa

14. Ma to garant Putinka maznula neđe još tokom poplava, pa sad kao, kupila bi, ovo, ono. Odličan scenario.

15. Ol in van je elegantan i ako ćeš negde da opremaš učijonicu ili kancelarije sa više računara, ok, ali zašto ne bi kupila normalan komp, ako već nećeš da ga nosaš mnogo, za 90k dinara, može aždaha da se kupi i posle možeš i da postuješ na temi "koju igricu skinuti"

Ali, evo ovaj ti je jevtiniji, a nije naročito lošiji ii ostaje ti para
    http://www.gigatronshop.com/allinone_racunari/asus_allinone_pc__et2221iuthb023q-51997#specifikacija

EDIT: isto, i ja koristim integrisanu i super, ne hvali ništa i to neka Intel Iris Pro

16. ne igram igrice sem haksa a to mogu i na ENIACu tako da mi nije toliko bitna grafička, ali ostalo da je zvijer
    kaunte to je moj link

17. u jebote ovaj nisam videla, sasvim dovoljno za manju kintu. fala mjeseče bog ti dao zdravlja!

18. какве сте само нубаре, купите лепо МАЈКРСОФТ СУРФЕЈС ПРО 3 СА И5 ПРОЦЕСОРОМ и флегшипујте у великом стилу

19. сент виа Сурфејс Про 3

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.