IT Kutak - raznorazno pitanje

1. kurac naso, JA TI DAO!!! lolo

2. Dal je moguće da mi riknuo štapić rama, a nema ni 6 meseci kako sam kupio.radi se inače o starom, 1gb ddr2, 667mhz.
    pu seme mu se zatrlo, a uzeo sam od lika koji zapalio za australiju na neodređeno, s mojih 1000 dinara!
    sad sam opet na 2 gb:(

3. Dal je moguće da mi riknuo štapić rama, a nema ni 6 meseci kako sam kupio.radi se inače o starom, 1gb ddr2, 667mhz.
    pu seme mu se zatrlo, a uzeo sam od lika koji zapalio za australiju na neodređeno, s mojih 1000 dinara!
    sad sam opet na 2 gb:(

Могуће је све :)
    Са електроником се никад не зна, јебеш ти гаранције и курце, палце :)

Него, имам питање...
    Зашто кад отворим неки клип на јутјубу и слушам га, небитно колико пута, ако га оставим тако неактивног да стоји у отвореном табу,након неког времена кад га покренем, пријави ми грешку... Мислим ништа страшно, само рифрешујем страницу, али ме занима зашто се то дешава ако неко зна :)

4. Sjebo ti se fleš u pretraživaču, apdejtuj.

5. Ево угасих овај дифолтни на хрому што је, не знам ни апдејтује ли се говно, па ћу користит овако обични

6. Ljudi, iam problem.. Danas mi iz cista mira, kad pustam muziku preko jutjuba, radi samo jedan zvucnik.. Kad pustam preko VLCa ili winampa, svi rade.. U cemu je problem i kako da ga resim?

7. Sjebo ti se Flash.

Gore u URL ukucaj

chrome://plugins/

Zatim nađi đe ima da piše FLASH PLUGIN. Ako ih ima više nađi onaj 11.3 r300. Zatim klikni na DISABLE link, onaj plavi.

Javi dal radi.

8. Imam mozilu, al sad cu da procackam nesto.

9. Kurac, instalirao sam novi fles, nista nece. I hroum necu da koristim.

10. Јел, како да избришем овај јебени БАБИЛОН СРЧ за почетну страну? све сам покушао, кретен ни да макне.
    јебало ме у пркноу кад не пазим шта штиклирам...

11. Odeš u kontrol panel, programi i obrišeš ga tamo. Onda postaviš Google za početnu.

12. Već par dana onaj fri Jutjub converter neće da mi skida pesme u mp3 formatu, koji mu kurac? Apdejtovalo na najnoviju verziju i opet neće. Samo neki eror izbacuje, idijot.
    El ima neki drugi direktni konverter na tu foru da je fri?

13. skini 'Songr', on je bogotac.

14. http://www.video2mp3.net/

Ovo je po meni najjača stvar.
    Imaš i HQ da skineš i tako to, ma gotivno do bola.

15. Kako da instaliram usb
    Kad kliknem na njega piše
    Please insert disk into removable disk
    A kad krenem da ga formatiram dođe ovako do kraja i stoji evo već 20 minuta
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-175.png

16. Ти се зовеш Душан?!

17. Au, ja mislio Boban, oca mi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.