Skini sa neta windows 7 loader. Program nema mozda par megabajta. U njemu oznacis koja je tvoja verzija , i on ti za 3 minuta napravi legalnu verziju, a samim tim ce ti raditi i essentials.
Hocu da instaliram nesto sto zauzima bednih 15mb, imam preko 10 gb slobodno na oba hard diska i kad pokusam da pokrenem instalaciju izbaci mi "not enough spase for temporary files". Kako da popravim to i kakvi su to privremeni fajlovi?
e da, ajd ovde da pitam, iako nema prevelike veze s AJTI kutkom...
oni vjuovi na YT, brojka, jel se računaju samo reg. korisnici ili bilo ko kad klikne na određeni link?
I ako odem na neki link tamo, slušam nešto, pa odem na nešto drugo lolo, pa se vratim na ono prvo, oćel ga registrovati kao još jedan vju il ne? pošto se ona cifra ne menja, obratio sam pažnju na to, sad dal je to bag ili ne, ili brojač još nije otkucao,pojma nemam.
desni klik na taskbar, pa onda rimuviraj to govno na taskbaru
a ako oces da ti umesto ovog sranja bude google na pocetnoj, onda valjda ides na tools > options > general > i ukucas google za pocetnu stranicu
tako je za mozzilu, slicno je i za chrome pretpostavljam
oni vjuovi na YT, brojka, jel se računaju samo reg. korisnici ili bilo ko kad klikne na određeni link?
I ako odem na neki link tamo, slušam nešto, pa odem na nešto drugo lolo, pa se vratim na ono prvo, oćel ga registrovati kao još jedan vju il ne? pošto se ona cifra ne menja, obratio sam pažnju na to, sad dal je to bag ili ne, ili brojač još nije otkucao,pojma nemam.
Računa ti se jedan pregled sa jedne IP adrese, znači sa jednog kompjutera/telefona/čegaveć koliko god puta da pregledaš, videu se računa jedan pregled, bez obzira da li si registrovan korisnik ili ne.
HITNO YT downloader audio....ocu da skinem par pesama na komp na brzinu!!!!!!
Po mogucnosti samo da bacim link od YT i da skinem...bio neki ruski taj fazon pre
Ako ti je win7 , skini loader jebo te pas.
А јес седмица, што знам ја, више сам изаша из приче о компјутерима :Д
Skini sa neta windows 7 loader. Program nema mozda par megabajta. U njemu oznacis koja je tvoja verzija , i on ti za 3 minuta napravi legalnu verziju, a samim tim ce ti raditi i essentials.
Towelie_ ako ti stvarno treba nešto za hakovanje fejsbuk naloga, pošalji mi PVT, ja pravio nešto za brata, njemu nije pomoglo, možda tebi pomogne :)
Ceo dan instaliram jebeni FM2012 i jebe me, je l' skidao neko pa da mi moze pomoci.
Не знам који те јебе, знам да са скидроуовом нема проблема.
Hocu da instaliram nesto sto zauzima bednih 15mb, imam preko 10 gb slobodno na oba hard diska i kad pokusam da pokrenem instalaciju izbaci mi "not enough spase for temporary files". Kako da popravim to i kakvi su to privremeni fajlovi?
Desni klik na sistemsku particiju, pa propertiz, pa pod karticom dženeral odeš na diskklinap. Onda čekiraš temporize i klin.
A obavezno moraš slušati ovu stvar (jako je bitno):
http://www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4&feature=related
Javi da li je uspelo!
Instalirah ga na kraju dana lolo.
Hvala drKomadina! Uspelo je
http://www.dodaj.rs/f/2M/j7/2MYLXgjR/untitled.png
Kako mogu da skolnim ovo govno. I pre mi se ovo pojavljivalo i nekako sam sklanjao sad neće.
desni klik na taskbar, pa onda rimuviraj to govno na taskbaru
a ako oces da ti umesto ovog sranja bude google na pocetnoj, onda valjda ides na tools > options > general > i ukucas google za pocetnu stranicu
tako je za mozzilu, slicno je i za chrome pretpostavljam
Računa ti se jedan pregled sa jedne IP adrese, znači sa jednog kompjutera/telefona/čegaveć koliko god puta da pregledaš, videu se računa jedan pregled, bez obzira da li si registrovan korisnik ili ne.
to me interesovalo, fala dune!
rip:(
Ima li nekih hakera ovđe? Bez trolovanja.
ne, ali bih voleo da udjem u IT svet, mozda cak i delom da se bavim hakerisanjem
HITNO YT downloader audio....ocu da skinem par pesama na komp na brzinu!!!!!!
Po mogucnosti samo da bacim link od YT i da skinem...bio neki ruski taj fazon pre
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/free-youtube-to-mp3-converter.htm
brate, najobicnija gugl pretraga