IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Za te pare bolje kupi obican laptop

2. Zna li neko neku igricu dobru, na fazon Assasins Creed-a, srednjovjekovnu, sa bitkama, klanjem itd. Igr'o sam Assasins, Lord of the Rings - Conquest, The First Templar, nisu loše, malo me razočar'o LOTR, ali ovo ostalo je ok, Templara sam brzo preš'o, za nekih 7 dana igranja, pa me to smorilo, pa sam sad u potrazi za nečim novim. Ako ko zna, valjalo bi da mi baci ovde, pa da to skinem.

3. War of the roses ili probaj warband :)

4. >>>> Prince of Persia <<<<
    Staro ali dobro i nikad ne dosadi

5. Uuu, War of the roses sam sad pogled'o na jutjubu, sviđa mi se. A Warbandu je nešto grafika sjebana, mada ću i njega da skinem, pa jebiga. A Zhajk, princa sam preš'o milion puta, napamet ga znam više. :D

6. Nabacio sam novi TV, bez USB opcije ali sa HDMI povezivanjem. E sad, da ne kačim laptop na njega, ima li neka spravica (externi HD?) na koju mogu da napakujem film, muziku, itd, pa da je (uz hdmi kabal) prikačim na TV?
    Fala lepo.

7. Мој другар има неколико усб улаза на тв-у, па преко њих конектује усб меморије и екстерне хард дискове. Погледај, можда и ти имаш.

8. Јебач, лепо рече човек...

Nabacio sam novi TV, bez USB opcije ali sa HDMI povezivanjem

bez USB opcije ali sa HDMI povezivanjem

bez USB

9. Аха, извињавам се. Тек сам усто кад сам то написао.

10. Teško da postoji tako nešto, matori.

11. Мислим да не може, мош само да пусташ филмове са компа па да гледаш на тв-у.

12. Nasao sam LG externi sa hdmi povezivanjem... skup do zla boga!
    Zna li neko nesto o ovim spravicama?
    http://static.kupindoslike.com/Adapter-HDMI-muski-2-x-HDMI-zenski-0-2m_slika_O_1885996.jpg
    mozda moze ovako?...

13. Prvi put vidim ovako nešto.

14. šae ovo? od jednog hdmi pravi 2 komata? hehe

15. jel igrao neko cs global ofesinzive, ako jeste kakav je, jel bolji od cs 1.6?i ako moze neko da mi baci na pvt link za download da radi igra i krek jer nemam steam.

16. Игро сам ја ЦС Гловал офензив,одличан је,екстра графика,али ЦС 1.6 је ЦС 1.6!
    Тешко ћеш наћи довнолоад линк :С

17. Ja sam dugo ihrao kanter jos od prve verzije i bio sam jedno vreme mnogo dobar i jeste 1.6 najbolja a rekoh da probam ovaj. Nasao sam ja i skinuo sa zamunde i ukljucim ga al mi ne nalazi nijedan server za igru pa pretpostavljam da je zbog stema a rekoh dal nema neko provereno nesto.

18. zna li neko kako da aktiviram mod za Skyrim, Dawnguard. Imam dva fajla i ovaj lik u readme kaze da ih samo kopiram u direktorijum gde mi je instaliran skyrim - nece, probam pa kopiram i u "data" - i dalje nece. Sta da mu radim???

19. Дај ми неко фотошоп али да ради на седмицу 64 битну??? Линкови на пвт, али само они сигурни и испробани, не могу више да тестирам линкове :)

20. Itno mi treba link za win 7 koji valja nečemu. Prije dva dana instalirah govno što skinuh i kurcu ne valja. Brže digitron obrađuje slike, neg ovo čudo, a sa prethodnom ver. win-a bilo normalno (naravno, ne znam gdje mi je taj cd).

Smarko, skontah da se dosta ljudi jebe sa tim. Ako se nisi snašao do sad, skini sa njihovog sajta trajl verziju pa mi se javi da ti dam krek.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.