IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ala ga ti uživaš dok igraš

evo ti rešenje, kad ne umeš da guglaš, puno sreće želim u čitanju poruka
    https://steamcommunity.com/app/12120/discussions/0/617335934143371935/

2. Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

3. Haha šta Rađ misli o ovome?

4. Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

5. Haha šta Rađ misli o ovome?

6. Haha šta Rađ misli o ovome?

7. Izbrisao post sisa ccc sad ja ispadam glupander!

8. nemojte zatrpavati jebem vam majku

Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

9. Haha šta Rađ misli o ovome?

10. Nije bas it kutak pitanje ali nemogu nikako da se setim kako se zove tufna ns licu nije mladez kucao sam meleg bio sam ubedjen daj e mdleg ili beleg a to nije sigurno. To mogu i kerovi da imaju pa kao po tome da se prepoznaju,karakteristicna sara

11. Zove se melegurski!

12. E, ovakva jebena tastatura mi kida nerve na Lumiji. Ne vidim šta kucam, a malo kad promašim sa strana ona se gasi. Ovako je od poslednja dva apdejta. Može li se vratiti normalna tastatura?

https://s21.postimg.org/5yrx1avc7/wp_ss_20161107_0001.png

13. Hahaha lumija jbt

14. Pre je tastatura bila ista u horizontalu i vertikali, a sad je kucanje na horizontalu muka strašna.

15. A jbg Pseto, priznajem da je Lumija totalno kao Wink među patikama.

16. Pomagajte umjesto što ismevate moje siromaštvo :'(

17. Brt, ja ne znam kako ja nemam taj apdejt, a istu 535 imam. Meni je tastatura skroz normalna.

Idi u podešavanja, pa tamo gde je "vreme i jezik", imaš podešavanja tastature, možda ima i neka opcija za ovo što ti treba. Pre će biti da ti je ta jebada do swiftkey-a, ako ga imaš. Inače, znam da ima opcija da isključiš autokorigovanje, i da ti samo podvuče nepravilno napisanu reč i ostavi tebi da je prepraviš. Da ti ne izbacuje ono makaronac-kanarinac i to.

18. Probao opet i ništa, malo ima opcija u podešavanju tastature. Jebem ti dan kad sam ovo govno kupio!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.