IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ala ga ti uživaš dok igraš

evo ti rešenje, kad ne umeš da guglaš, puno sreće želim u čitanju poruka
    https://steamcommunity.com/app/12120/discussions/0/617335934143371935/

2. Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

3. Haha šta Rađ misli o ovome?

4. Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

5. Haha šta Rađ misli o ovome?

6. Haha šta Rađ misli o ovome?

7. Izbrisao post sisa ccc sad ja ispadam glupander!

8. nemojte zatrpavati jebem vam majku

Moze li neko da mi pomogne nesto u excelu? Nije drkanje, javite se u pvt, ili neka neko napise da, pa cu se ja javiti.

9. Haha šta Rađ misli o ovome?

10. Nije bas it kutak pitanje ali nemogu nikako da se setim kako se zove tufna ns licu nije mladez kucao sam meleg bio sam ubedjen daj e mdleg ili beleg a to nije sigurno. To mogu i kerovi da imaju pa kao po tome da se prepoznaju,karakteristicna sara

11. Zove se melegurski!

12. E, ovakva jebena tastatura mi kida nerve na Lumiji. Ne vidim šta kucam, a malo kad promašim sa strana ona se gasi. Ovako je od poslednja dva apdejta. Može li se vratiti normalna tastatura?

https://s21.postimg.org/5yrx1avc7/wp_ss_20161107_0001.png

13. Hahaha lumija jbt

14. Pre je tastatura bila ista u horizontalu i vertikali, a sad je kucanje na horizontalu muka strašna.

15. A jbg Pseto, priznajem da je Lumija totalno kao Wink među patikama.

16. Pomagajte umjesto što ismevate moje siromaštvo :'(

17. Brt, ja ne znam kako ja nemam taj apdejt, a istu 535 imam. Meni je tastatura skroz normalna.

Idi u podešavanja, pa tamo gde je "vreme i jezik", imaš podešavanja tastature, možda ima i neka opcija za ovo što ti treba. Pre će biti da ti je ta jebada do swiftkey-a, ako ga imaš. Inače, znam da ima opcija da isključiš autokorigovanje, i da ti samo podvuče nepravilno napisanu reč i ostavi tebi da je prepraviš. Da ti ne izbacuje ono makaronac-kanarinac i to.

18. Probao opet i ništa, malo ima opcija u podešavanju tastature. Jebem ti dan kad sam ovo govno kupio!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.