IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pa prebaci podatke na komp i vrati ga na fabrička podešavanja i miran si, šta.

2. Podešavanja - Sistem - Osn. sistemske informacije - Resetuj

I onda će biti dobro, samo što ćeš da se jebeš sa aplikacijama i tim prebacivanjem, moguće i sa apdejtom na win10 (nisam siguran, jer sam ja fabrički restartovao baš kad sam radio apdejt na 10) ali dokon si svakako.

3. Tipična spika svakog lumijaša: ako ne valja, hard reset i jebavanje sa podešavanjem svega ispočetka. Nije ni čudo što je WinOS sa Symbianom i Blackberry OS-om u 0,3 posto tržišta što se mobilnih telefona tiče, adžadžadžadža.

4. Hahaha pišaj po Kilogramu i Malinaru

5. Joj sve mi curi niz obraze, dajte ubruse.

Ja sam mojom sirotinjskom lumijom zadovoljan. Govno, ali solidno izdržljivo govno koje radi pristojno, dosta.

Ne bih ovako pričao da mi ugovor ne ističe tek za godinu dana xd

6. Šta radi? Koči kad treba da se javiš haha

7. ugovor te ne obavezuje da ga koristiš, nego samo da ga platiš ;-))

8. Imam druga koji non stop neke Lg one za dinar kupuje, neke 535 Lumie za dinar i to
    Standardno je da kad se skupimo jedan mu pusti poruku na Viber i posle par sekundi ga drugi pozove hahaha tad nema Boga da se javi ni da prekine niti išta dok ne izvadi bateriju hahaha jednom smo hteli da se bijemo kao mi krivi znaš

9. To si sad izmislio.

10. лумијашу лумијашу превези ме преко

11. Prodaj to, dodaj para i kupi android.

12. Treba mi preporuka za lap top za oko 250e. `nači word, internet, filmovi, muzika, jedina obaveza mu je da ne koči prilikom tih radnji.

13. Ja nikad ne bih rekao da uzme Acer :-)

14. Za ono sto tebi treba, sasvim kulturno dobro.

Gledaj da bude bar pentium.
    Celeron je okej, ali ono bas bas low.

15. Pentium u sirotinjskom rangu imaju ovaj i jos neki mislim acer. Tosiba se povlaci sa trzista, ovo su im poslednji komadi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.