Pa nisam ja botina seltik kao sto bi se dalo zakljuciti iz sasrzaja pvt da mislis, nisam lud da se zajebavam sa tim stvarima radio sam to stotinu puta pobogu celtic! Sa 2 razlicita isa sam probao ovaj je sa pajrata isto 32/64 samo ima i ruski kao izbor jezika pored engleskog a ovaj prvi iso nesecam se mislim samo da ima oko 3gb znaci gb manje od ovog otprilike.
Ovo mi se pojavilo odmah nakon win loadovanja 5 s posle press any key xD. Izgleda da sam se setio da sam ovo pre tri dana fazon guglao vec trebalo bi da negde u toku instalacije dodavanje drajvera resava problem samo ja nisam najsigurniji koji meni treba i kako to ide samo znam da nebi opet da skacem po engleskim tutorijalima ako neki vukajlijas mozr na srpskom da mi objasni
Evo citam sad sa elitesecurity, sta da radim posle, kad nadjem taj drajver. Imace zaboravio sam jednu ne tako mnogo vaznu informaciju da su menjani hardovi ja sam povezivao to kabal onaj na sata 3 ustekan je
pa računa se zadnje glupane, znači botina sam
evo našao sam samo ne znam ni zašto to uopšte radim, ja sad imam win10 ako nisi shvatio radjard kuplung, ovo što sad budem radio imaće efekta na trenutni win ali da li će to pomoći da pre instalacije sedmice mi se ne pojavi ovaj prozor sto sam printovao gore?
inače evo moje specifikacije,tražio sam pod intel h61
jel ima neko kindle ebook rider?interesuje me gde ima da se kupi i kakva su iskustva, jel se lako cita preko njega ili moze da ima nekih problema.imam i problem sa zvucnicima u donjem desnom uglu gde je ikona za zvucnik na win 7 stoji da nije u funkciji ima ono crveno x na njemu.to se desilo iz cista mira, sad nemam zvuk na kompu.kad kliknem na njega izlazi mi prozor za troubleshoot za detektovanje problema, kliknem na next i kaze mi da zvucnici nisu ukljuceni a jesu.jel moguce da je kabl u prekidu?
taman sam mislio da ne ulazim na vukajliju nedelju dana kad ono medjutim
radjard kuplung evo onoga što me jebe:
http://image.prntscr.com/image/f8386122b793495395a7b8345aa1696f.jpg
ma ja bih rekao da ti je korumpirana instalacija, taj iso što si skino, skini neki drugi
a, čekaj, ušao si u windows
mislim, ovo ne izbacuje tokom instalacije, to si uspešno odradio?
Srbendo imaš PVT!
Pa nisam ja botina seltik kao sto bi se dalo zakljuciti iz sasrzaja pvt da mislis, nisam lud da se zajebavam sa tim stvarima radio sam to stotinu puta pobogu celtic! Sa 2 razlicita isa sam probao ovaj je sa pajrata isto 32/64 samo ima i ruski kao izbor jezika pored engleskog a ovaj prvi iso nesecam se mislim samo da ima oko 3gb znaci gb manje od ovog otprilike.
Ovo mi se pojavilo odmah nakon win loadovanja 5 s posle press any key xD. Izgleda da sam se setio da sam ovo pre tri dana fazon guglao vec trebalo bi da negde u toku instalacije dodavanje drajvera resava problem samo ja nisam najsigurniji koji meni treba i kako to ide samo znam da nebi opet da skacem po engleskim tutorijalima ako neki vukajlijas mozr na srpskom da mi objasni
pa jesi probao da instaliraš mrežne drajvere za svoju matičnu? skini na mob, pa prebaci na komp
Ako moze malo detaljnije objasnjenje, botina sam
Evo citam sad sa elitesecurity, sta da radim posle, kad nadjem taj drajver. Imace zaboravio sam jednu ne tako mnogo vaznu informaciju da su menjani hardovi ja sam povezivao to kabal onaj na sata 3 ustekan je
intel mi je procesor pa sam skinuo sa oficijelne stranice autodetekt, čipset je instaliran. jel to to
pa jesi botina il nisi, ovamo objašnjavaš seltiku da ti ne detaljiše s instrukcijama ko debilu, a sad ne znaš da instaliraš drajver za mrežu, duvaj ga
ukucaj model ploče, idi na sajt proizvođača, support, drivers, nađeš network driver, ekstraktuješ i instaliraš na komp i to je to
pa računa se zadnje glupane, znači botina sam
evo našao sam samo ne znam ni zašto to uopšte radim, ja sad imam win10 ako nisi shvatio radjard kuplung, ovo što sad budem radio imaće efekta na trenutni win ali da li će to pomoći da pre instalacije sedmice mi se ne pojavi ovaj prozor sto sam printovao gore?
inače evo moje specifikacije,tražio sam pod intel h61
Motherboard Chipset: Intel H61 (Cougar Point)
skinuo sam prvo http://image.prntscr.com/image/518a826dbc544ceaa6c2b7a54ade4c2d.png pazi sad sledeću sliku http://image.prntscr.com/image/5f2d95948c1c437c97a9a5f120ac9863.png
pa ko koga ovde jebe
izgleda da ja imam čelične živce kad se jebem s ovim govnima
Zašto bi instalirao Win7 kada Win10 radi predobro? Nostalgija neka?
Srbendo, brate, uđi u desetku na kojoj imaš net, skini drajver, stavi ga na fleš, upali sedmicu, instaliraj drajver sa fleša
Brate tebi je lan kartica Atheros koliko ja vidim, ne intel
https://www.msi.com/Motherboard/support/H61MP23_B3.html#down-driver&null
jel ima neko kindle ebook rider?interesuje me gde ima da se kupi i kakva su iskustva, jel se lako cita preko njega ili moze da ima nekih problema.imam i problem sa zvucnicima u donjem desnom uglu gde je ikona za zvucnik na win 7 stoji da nije u funkciji ima ono crveno x na njemu.to se desilo iz cista mira, sad nemam zvuk na kompu.kad kliknem na njega izlazi mi prozor za troubleshoot za detektovanje problema, kliknem na next i kaze mi da zvucnici nisu ukljuceni a jesu.jel moguce da je kabl u prekidu?
Probaj s realtek audio driver-om, možda je umro, reinstaliraj. Ali mlatim ja, ko zna do čega je, mada može biti drajver.
- iskopčaj zvučnike i stavi neke druge zvučnike ili slušalice.
- device manager -> pogledaj ima li da pored tog drajvera stoji žuti trouglić
- control panel -> sound -> vidi da li je podešeno na zvučnike da su default device