IT Kutak - raznorazno pitanje

1. e jebiga, coa, onda idi plati dva soma kad si daunovac

2. вели да: "bootrec" is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

а јеби га, никад се нисам дотакао цмд-а, шта и да очекујем сад.

3. može dok radi komp

a šta da ti se napiše kad je već napisano upravo tako u onom uputstvu, sad vidim da stoji u uputstvu ukupno jedna komanda koju treba da prepišeš

jedna

4. Proguglaj neki stručniji forum

5. Nema na čemu :)

6. Jesi ti sačuvao podatke? Ako jesi, skini dobar sistem, umlati postojeći i instaliraj dobar.

7. "bootrec" is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

и нема даље, након што упишем ту једну команду.

једну.

ајукурац, одох да га реинсталирам па како буде, шта да се заврзујемо овде безвезе кад сам и ја дудук око овога.

8. Jbt, Rađ, ne zna ni prepisati što si mu savjetovao. Dalja pomoć je nemoguća.

9. Ja se razumem samo u klavijature, pojačala i homokinetički na alfi

10. Jbt, Rađ, ne zna ni prepisati što si mu savjetovao. Dalja pomoć je nemoguća.

Zato sam ja odmah predložio ponovo instaliranje sistema, ali ne, hoće oni da poprave nešto što ni mikrosoft nije odradio kako treba

11. e, mora iz onog repair-a to da se uradi, ne može kad se loguješ

12. е најебао бих се мамице милосне сад појединим члановима, па пичка ли ти материна, као да си створен за све јебем ти сто мајки, 'ајде иди плати мајстору 10е да ти набаци нов акумулатор на ауту.

ништа лично.

извињавам се за ово испољавање нервозе.

теби радјарде хвала у сваком случају, одричем се даљег искања помоћи.

13. Радјард Куплунг
    e, mora iz onog repair-a to da se uradi, ne može kad se loguješ

е видиш, ако ме не јебеш сад (а делује ми нелогично да не може и одавде сад кад сам логован), онда је сасвим логично што није хтело да прихвати команду, што ће рећи да сам ипак знао да препишем. и онда нема разлога за овим мојим постом горе. ок, пробаћу ипак и тако.

14. You need to run as described in your link - booting from your install media or recovery environment - not from a command prompt when you are in Windows.

ne jebem, a i ima smisla, mora da povuče sa recovery-ja nesjebana podešavanja, pošto su na kompu kod tebe sjebana

deky_aod

Ja se razumem samo u klavijature, pojačala i homokinetički na alfi

ovo je istina, minimum jedan član foruma je kupio audio miksetu na preporuku dejan aod-a

15. Odradio, radjarde, prihvatilo kad sam probao pri procesu "repair"-a, i sad diže sistem i bez fleša, hvala vam, prijatelju, i zanemarite onu živčanu poruku odozgo, mada svakako nije bila upućena vama :)

16. Iskuliraste mi prošli post. Elem, ubodem fleš u komp i izađe ovo:

http://image.prntscr.com/image/2714fd02e90f4198bcde56dc9e7e6c3e.png

Ima li pomoći?

17. @Soad_psyho
    Instaliraj usbfix odličan mali anti malver programčić imao sam isti problem.

18. koji mi stampac preporucujete da ima iskener.gledao sam na sajtu tehnomanije neke stampace neki nemaju usb kabl za komp.kako se onda prikljucuje na komp?sta ce mi stampac ako ne mogu da ga povezem sa kompom

19. Većina ih nema taj USB A to B male kabl u kutiji, kupiš ga posebno.
    http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mADZPbsyoi40gZblPJ6T2sQ.jpg
    U slučaju da nema usb porta uopšte, vežeš štampač preko Wi-Fija.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.