IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Jbg, čistoća je pola zdravlja, čak i u svijetu miševa!

2. Bohore, ti ne odustaješ od vrijeđanja ljudi? Sram te bilo.

3. Posto sam nubara treba mi pomoc. Ovaj kodi ako bi mi neko objasnio sta je i moze li na nepametan tv. Hvala

4. Ne vređam te prijatelju, ispravljam te, pomažem ti

5. Monitor nesto zuji i krece ekran da treperi i samo crn postane, ne crn kao da je iskljucen, ukljucen ali crna pozadina da kazem, lampica pokazuje da je ukljucen monitor sve ok, izvucem kabl iz monitora vratim sve normalno, al posle 30sel isto se desava, pa iskljucim ukljucim monitor na dugme klasicno isto ga vrati u normalu dok opet ne krene da treperi i duva kurac, sta je ovo recite mi?

6. proveri dal ti je kabl uštekan u struju i monitor kako treba

al ovo deluje kao da je riknula lampa, to je oko soma i po da se opravi

edit: lampa je taj deo što baca svetlost na ekran, menjao sam to triput na dva monitora, uvek su simptomi bili ko ovo tvoje

7. Bice da je to onda u kurac, a ne vredi cela govnurda soma i po, koliko mi je muke i bola naneo eh

8. Ili lampa ili postoji jedna mala šansa da je vga kabl pojeban sam po sebi. Al' 99% je lampa xd.

9. Al imate addonove za lodi tako da moz i za onlajn gledanje filmova. Nešto kao popcorn samo tri puta bolje i tako dalje.

10. Možda je katodni monitor, sa stabilizatorom (zzzz). Priznaj, svoji smo.

11. E pa nisam hteo da pominjem marku, da natrljavam na nos nekim siromasnijim clanovima ovoga sajta, ali eto prisiljen moram reci da je monitor marke LG !!

12. Jbg, Arm, meni je i laptop dovoljan. Kod supruge je neka ljuta konfiguracija i Eizo 27" monitor, od firme, ne smijem ni pitati koliko je keša.

13. Može li se u BitLockeru zaključati/zaštititi usb stik, ali da se kasnije može otključati na drugom računaru?

14. Mortrisha, tek sad vidio odgovor. Ipak može, ali samo na istom op. sistemu. Dakle, zaključaš na Win7, možeš ga otključati samo na računaru koji ima Win7.

15. E, eto, možda zatreba :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.