Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Comtrejd porucio 14k komada i sve prodate unapred lol, winwin 20k haha kakva je ovo zajebancija bre
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6d4nlw/mining_madness_rx_570_rx_580_out_of_stock/
To što je u winwinu rezervisano i piše ime nečije na kutiji čak ne znači ništa, baneš s parama ako doznaš da imaju negde i prodaju oni to lagano, ne bi im bilo prvi put xd
Ne budalite bitkoin ne postoji
Nema nigde a? Preleteo sam samo preko ovoga, mnogo komentara
Inace videli ste kad sam prodao onaj jedan, kolko ima sat-dva, i sada vec ima 0,24 jednog na onome racunu ili kako vec
ethereum skočio tri dolara otkako sam zadnji put refrešovao stranicu s cenom pre dva sata
Ahahah ispasce da je ps u pravu da je sve farsa da bi prodavali graficke
Kao što je jedna od teorija oko ovih ransomware-a da se podiže cena bitkoinu.
http://cdn.playbuzz.com/cdn/78856f68-6798-4897-905b-0a87f243bb8c/5ecf3589-f2bb-4d01-8a20-9504e1175d73.jpg
Znači proizvođači grafičkih su napravili ransomware
Ja da sam neka uticajna vlog blog glava, kupovao bih đubar valute i onda poturao svoje članke i klipove u kojima dajem "insajderska" saznanja da će baš ta valuta da plane i onda čekao da se primi buva na internetu i da krenu da kupuju i nabijaju cenu
A tačno je moguće da je zavera proizvođača grafičkih karti. Izmisle novu valutu i našteluju algoritam kopanja tako da se najbrže izvršava na arhitekturi nekog njihovog modela kartice koji je pred penzijom
Pa ja sam skoro uvek u pravu brt. I kazem vam da igrate na klivlend i juve xd
Necu ni da kupujem vise, neka ovako jos koji dan
sad sam pogledao dve video snimke o tim bitkoinima i rudarenju, i dalje mi ništa nije jasno
kakvo bre rešavanje matematičkih problema
pogledaj onda još dve snimke
E a ima logike bas u srbiji da se rudari, ako pogledate, imamo najjeftiniju struju u evropi, a imamo i Aliju sirotanovica xexe
A jebemti krv koliko je tacno da je nestasica bilo cega profitabilnog bilo gde u svetu, pa cak i ovih rudarskih slemova
posle treće snimke mi se razbistrava pomalo, to mu dođe kao neka peer to peer razmena bez posrednika, kao npr. kad ja preko soulseeka skidam muziku p2p, nema servera i tih sranja
Brate ovde smo mlatili o tome pre neku nedelju pa listaj
http://vukajlija.com/forum/teme/71909-nabavka-komponenti-za-racunar
Uglavnom neka mr robot ekipa je smislila nacin da imamo valutu koja ne moze biti centralizovana i kontrolisana od drzave banaka itd. Ne mozes da stampas novac, fiksiran je broj bitkoina, vec bitkoin kontrolisu obicni ljudi u zavisnosti od toga aj da kazemo koliko veruju u bitkoin.. A to sa formulama ni ja nisam dublje ulazio al resavas matematicke probleme zabkoje je potrebno vreme, najpre su bile jednostavne mogao si na papiru da ih resis a posle sto se vise kopalo sve je teze, jace masine trebaju i manje bitkoina dobijas kako bi ogranicili ponudu bitkoina koji kurac vec, pa imas one lance i zajebancije mozes naci sve, da ti ne kenjam samo citaj mada ovo je plan da svi kopamo i da radimo zajedno kao najjaci komp da bi pokrenuli narednu simulaciju, mi smo neka 13. simulacija do do sad cenim
E hvala brt, pogledacu
Uh mnogo zajebana ova priča oko bitcoina, a vidim da više i nije mala stvar u svetu, eno aviokompanije već prodaju karte u bitcoinima, a čitao sam da će uskoro svuda moći da se plaća sa tim. Vlasnik paypala kaže da će do 2030. cena jednog bitcoina biti 500k dolara...
Ono što se ja pitam, tj. imam više nedoumica, ali npr. šta ako neko umre a poseduje bitcoine, kako naslednici mogu da znaju koliko para ima preminuli na računu, kad ništa ne ide preko države, banaka itd.
Isto, što tuljan reče tamo na temi, taj neki njegov poznanik što je izrudario 1000 btc tad kad je to bilo u povoju pa prodao po 10 dolara, a posle se kajao što nije sačekao višu cenu. E sad, skapirao sam priču da mu raste cena tako što sve više ljudi koristi to i priča o njemu, znači taj lik da je sačekao neko vreme, mogao je postati milijarder jebeni samo zato što je iz dosade rešavao neke algoritme tamo neke 2010. godine kad je to moglo da se rešava bez problema. Koliko onda ima takvih likova koji su štekali to za ovakva vremena, jer su se nadali da će to zaživeti kadtad, baš glup sistem realno, jer ako to ono baš zaživi i ako nije prevara IT kompanija zbog komponenti, opet će se stvoriti neki novi moćnici koji će jebati narod samo zato što imaju bitkoine i smisliće 100 načina da još povećaju svoje bogatstvo, dok će neki crnac da crnči fizikališe za 0.000000001 btc jer nije imao računar da rudari 2017. godine
Izgleda da to sve JAPANCI rade koliko sam sad provalio, da sjebu sve sile i postanu najbogatija nacija ubedljivo, eno legalizovali su prvi upotrebu btc u maloprodaji, ljudi masovno kupuju btc, ovi u nemackoj i na vol stritu češu glave ne znaju šta se zbiva, hahah dobra bi fora bila da ih japanci ujebu tako, i izađu sa izjavom, ovo smo vam spremali od atomskih bombi još, hahah porobićemo vas sad sve
Sad čitam da je tog govneta izrudareno već 17,18 miliona, a sad je problem doći i do jednog, već trebaju ozbiljne mašine. Da li je pametnije sad menjati te btc u neke druge kriptovalute jer kao btc već zastareva i pada mu vrednost jer je sve teže rudariti to ili je to opet neka propaganda protivnika btc
sumnjiva mi je ta virtuelna ekonomija, al opet kad pogledaš i ova ekonomija realna je velika prevara, što ne bi nešto ovakvo moglo sve to da istisne i zameni.
al brate, koji je to mindfuck, sad npr. eto ja se nalozim i pocnem ulagati u to da ne bi kasnije bio neki rob najgori koji nije rudario btc na vreme i sad mora sluziti btc masterima, a taj strah ili zelja za brzim sticanjem bogatstva upravo dize vrednost samog btc, je l shvatate vi u kakav to endless loop moze da ode, bukvalno toliko daleko da btc zameni sve valute jbt, jer ti pravis sebi povratnu spregu iz buducnosti, kapiras kao: e taj btc ce da vredi tad i tad 50k dolara, aj bolje da u sadasnjosti uzmem dok je jos 1k, a samim tim si doprineo da on pocne da vredi 1,000001k dolara
uh bas sjebana prica, odoh da prilegnem malo da odmorim mozak
vreme je u istoriji došlo da se preko neke izmene gena stvaraju inteligentniji ljudi, normalan čovek ovo više ne može da pohvata
Ma da brate, vidjao sam kazu neki it strucnjaci da godinama izucavaju i jos nisu totalno skapirali sistem jebeno je
A na tvoje pitanje, tvoj bitkoin novcanik ima svoj kod sifru sta vec kontam to u testamentu i pici