IT Kutak - raznorazno pitanje

1. arming, reci mi u kom si delu grada da ti nađem to

2. Ma bilo gde brate iscimacu se, al nemoj da gledas po sajtovima pise i na gigatronu da imaju titanovu od 200 pa kurac

3. како бих те био по ушима сад доконо говно студентско блеји кући цео дан и као не може да опали шетњу од 2 сата и нађе говњиву пасту па радјард је луд што би се исцимао уопште

4. добро исцимаће се само да ти покаже да си неспособан ок ми је то

5. Danas sam se jebao po gradu i preko 2h brt, tamo po dorcolu jurio neki it shop preko mapa ja dodjem do tackice nikakvih sopova e tu sam popizdeo i jbg xd ima pasti jbt al sve ove silver kuler sto mi vrede vise od kompa, treba mi obicno govno ova titan najmanja da roknem jednom i ko mu jebe mater

6. U stvari nemoj da mi trazis ima da me ceka tamo dok ne uleti mladic da trazi termalnu pastu pa da me zaskoci zdrawo armin preveliki je to rizik za moj identitet

7. meni je neverovatno u celoj priči da ne pozoveš radnju i da pitaš imaju li to gowno pre nego što odeš kod njih :D

8. idi na lol vukajliju da mi kažeš jel te voze vanja mijatović i paola, pošto sam provalio da mene, mog rođenog brata, brata dizajnera i tebe voze iste pesme

9. Дођи на нбг ставићу ти ја пашћу на процесор

10. A ne zovem stidljiv sam dosta po prirodi, iz istog razloga moracu da odbijem i tvoju toplu ponudu tulj

A video sam pesme al slabo sta pustam sad posto imam samo telefon haha, sad sam poslusao znam pesmu dobra refren cepa, nisam znao da je vanja mijatovic

11. можеш нпр да оставиш комп на ћошку неком и да се сакријеш са друге стране, ја ћу да ставим пасту и да одем и преко хумористичког сајта вукајлија.цом ћу те обавестити да је термална паста успешно стављена тада изађеш иза угла и покупиш свој компјутер и у миру слушаш рађову песму

12. Ajde sutra u 13:40 kod meka kod piramide, komp,ces lako prepoznati djubre je najgore

13. Не смеш дсвсти тако јавно локацију јер никада не знаш ко ће покупити компјутер или недајбоже уместо пасте размазсти сперму по процесору

Сутра у 13:40 на овој локацији 44.831938,20.411013

14. Jel ti ovo sifra bitkoin voleta

15. Nemam da ti platim da znas

16. Ово је тајна локација, имаш до сутра да је дешифрујеш и ставићу ти флегшип термалну пасту за џаба

17. Pa,nemam procesor da resim ovaj problem

Mozes li da uzmes za mene 1000 dgb pa kad poraste dosta odbijes ulozeno i eto 5% provizije ostalo mi isplatis

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.