IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Očekivao sam šiš, nisam bio daleko

2. Znaci ponco? Xd

3. Zna li neko da barata WCF servisima

4. Siguran sam da će se neko već javiti, al ako se ne javi, savetujem da uopštiš pitanje u "Ima li neko da se razume u .NET", a ako ni to ne pomogne, onda rokaj siguricu "ima li neko da se razume u programiranje"

5. Haha radjova bitka sa vetrenjacama xd

6. Radjard kad stoji u redu u mekdonaldsu i cuje nekog da pita "ima li ovde vc za nezaposlene" umesto "gde se nalazi vc, meni treba" izgrise usnu da krv potece cir mu pukne na jetri veliki

7. sasvim solidna analogija

čestitam na pedeset poena za forum

8. Radjard, na skali 0-23.7 koliko cenite da je Vase znanje o kriptovalutama?

9. uzmi nešto sa ssdom, to je jedina stvar koja će ti značiti u kažual korišćenju preko dana

i ovaj ti nema ni hdmi da ga kačiš na tv da pogledaš film

Papet Master, cenim 4/23.7

10. Sad sam ja manje vredan ako imam manje poena od drugih zasto me vredjate ne razumem jel vam to nesto znaci u zivotu

11. Marš bre u pičku materinu jebenu koga boli kurac i ako imaš 20k poena ako si imbecil jebeni

12. ааааааа изијем опет дигибајт иде горе прво су га свалили ево сад за пар сати колико нисам био кући оде 30% увис алеееееееее

13. bergase neprihvaćen si vidim...

nemoj brinuti prijatelju, i aleksandarkg je 5 godina bio u takvoj poziciji dok ljudi nisu počeli da ga primećuju xd

14. a vidno si napredovao nema šta, od prodaje naloga za 50e do trgovine digitalnim valutama xd

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.