Siguran sam da će se neko već javiti, al ako se ne javi, savetujem da uopštiš pitanje u "Ima li neko da se razume u .NET", a ako ni to ne pomogne, onda rokaj siguricu "ima li neko da se razume u programiranje"
Radjard kad stoji u redu u mekdonaldsu i cuje nekog da pita "ima li ovde vc za nezaposlene" umesto "gde se nalazi vc, meni treba" izgrise usnu da krv potece cir mu pukne na jetri veliki
Očekivao sam šiš, nisam bio daleko
Znaci ponco? Xd
Zna li neko da barata WCF servisima
Siguran sam da će se neko već javiti, al ako se ne javi, savetujem da uopštiš pitanje u "Ima li neko da se razume u .NET", a ako ni to ne pomogne, onda rokaj siguricu "ima li neko da se razume u programiranje"
:D
Haha radjova bitka sa vetrenjacama xd
E vido da pricate o RUDARENJU onih bitkoina i toga pa evo
https://www.benchmark.rs/vesti/amd_i_nvidia_rade_na_specijalnim_grafickim_kartama_za_rudarenje_kriptovaluta-71716
Radjard kad stoji u redu u mekdonaldsu i cuje nekog da pita "ima li ovde vc za nezaposlene" umesto "gde se nalazi vc, meni treba" izgrise usnu da krv potece cir mu pukne na jetri veliki
sasvim solidna analogija
čestitam na pedeset poena za forum
Radjard, na skali 0-23.7 koliko cenite da je Vase znanje o kriptovalutama?
http://doper.ba/proizvod/lenovo-x201-core-i5-520m-240-ghz-4gb-ddr3-ram/
kakav je ovaj za ovaj keš? ništa igrice, čisto poslovno
uzmi nešto sa ssdom, to je jedina stvar koja će ti značiti u kažual korišćenju preko dana
i ovaj ti nema ni hdmi da ga kačiš na tv da pogledaš film
Papet Master, cenim 4/23.7
A i lenovo je
Sad sam ja manje vredan ako imam manje poena od drugih zasto me vredjate ne razumem jel vam to nesto znaci u zivotu
Marš bre u pičku materinu jebenu koga boli kurac i ako imaš 20k poena ako si imbecil jebeni
Hahaahah
ааааааа изијем опет дигибајт иде горе прво су га свалили ево сад за пар сати колико нисам био кући оде 30% увис алеееееееее
bergase neprihvaćen si vidim...
nemoj brinuti prijatelju, i aleksandarkg je 5 godina bio u takvoj poziciji dok ljudi nisu počeli da ga primećuju xd
и више батке :(
a vidno si napredovao nema šta, od prodaje naloga za 50e do trgovine digitalnim valutama xd