Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja lično bih prvo proverio da li si dobro ukačio ram memoriju i da li si dobro ukačio napajanja i sata kabl. Ako je to sve u redu, onda kreni sa ovim što ti je radjard napisao.
u pravu je miki
Armine skrpi se za triespet evra + 300 kinti za dostavu i upoznaj cari jutjuba u HD-u, a to djubre baci
http://www.kupujemprodajem.com/HP-DC7900-sff-E7400-2GB-ddr2-80GB-DVD-43803030-oglas.htm
A možeš i da proveriš da nije postavljeno da prvo butuje sa flopija (ili cd-a) pa tek onda sa hard diska, to ti je isto par minuta posla
Andre, to mu je opcija ako dođu večeras Klivlend, Lebron i određeni timovi u španskom kupu u rukometu, inače mrka kapa
Hahah o muke moje
Kakve kurac muke.
Otvoriš komp, izvadiš ram i ponovo ga ukačiš. Proveriš da li ti je napajanje dobro ukačeno na hard disk i proveriš sata kabl da li je dobro ukačen u hard disk i na matičnu ploču. Onda ga upališ, ako oćeš da proveriš ovo od mrava, drukaš f10/del zavisi od toga koji ti je taster za bios, uđeš u bios, proveriš sa čega prvo butuje.
Ako posle toga ne bude u redu, odradiš ono radjardovo.
Čini mi se da više misli na celu priču, jer kontam da mu je neko rekao "e ako ti komp malo usporeno radi, mogao bi da ga očistiš, malo vremena oduzima, a nije ni teško, svaki noob bi to mogao da odradi", pa onda to što nije znao za termalnu pastu pa onda to što nedelju dana ne može da nađe povoljnu pastu zbog svoje prirodne sramežljivosti, i onda sad kad je konačno i uspeo da je nađe, opet nešto ne štima, od svake naizgled bezazlene situacije, desi mu se neki filmski scenario
Hahha to je to lecki, za sta li me spremas boze ovo
Previše si bio blizu nekim važnim odgovorima u poslednje vreme pa te ovako zaokupljuje tricama i kučinama
E, izlistaj ovde temu, negde decembar-januar mislim da je bio kad je mene to jebalo pa smo opravili. Pokreni s fleša windows, odradi repair samo pa onda to što piše negde na temi. I obrati tamo pažnju da se to radi iz sejf moda ili tako neka caka ima, zaboravio sam, piše tamo uglavnom. To ti je 1/1
Krenuo da tražim s telefona, na rendom ubo prvo 475. stranu i iskoči ovo odmah, hahah trpaj prova
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=475#post_3609729
490. strana armine, tu počinje, dakle windows na fleš, probaj kroz repair da ga odradiš i obrati pažnju tamo ako bude do toga da kroz repair moraš i ono u cmd da mu kucaš
Ali ti nije to sig crkao ti je komp ja bih to dao đubretarima da nose deci da se igraju
Haha kako bi se cigansko dete igralo sa pokvarenim kompom, nakače mu sliku na ekran i tripuju da je televizor
Sreća ciganska ne poznaje granice
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=526#post_3771634
Aahahah
Proverio sam kambolve i sranja nije, a pazite ovo kad idem u bios radi tastatura kad idem na bios boot menu ne radi ali stoji krstic kod hard disc tako da kontam da je i to u redu?
Ne smej se nego pomozi odakle cu da rudarim digimone!!!XDDDDDDD
Povređen ti je hard disk, upitan je za večeras xd
Jel možeš sliku neku da baciš toga? Inače počni sa onim što ti je radjard napisao, ako ni to ne pomogne, zveknuo ti je hard disk.