IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Hahaha oni majmunibsa insta sarcasm tako nesto bas su ga urnisali i meni je zao

2. Kad se kompjuter pokvari brate, odeš na gugl i kucaš ovako ":opis problema koji imaš na engleskom: how to fix"

I onda klikneš najgornji link koji ti izađe, uđeš i uradiš sve što tamo piše. Ako piše da treba neki dio da se promijeni onda zovneš nekoga da ti otvori ulazna vrata dok izneseš komp iz kuće (ali samo da znaš da moraš ponijet pare kad ideš kod majstora)

3. Koja je logika da su uveli nekakve razgovore za produzenje vozacke dozvole i da podneses zahtev danas, a zakazu razgovor 02 avgusta? Sta rade ovi napredni sa ovim dokumentima nije mi jasno

4. ovo treba da ide u raznorazna pitanja, ali svejedno

5. ne znam tacno na sta mislis.odes jedan dan,podneses zahtev,fotkaju te i za 10 dana dodjes po dozvolu.

edit:moja greska.aktuelano je zamena,pa sam brzopleto procitao.
    mislio sam na zamenu vozackih.

6. Evo šta mislim, ženi je istekla vozačka, ima novu biometrijsku koja joj je bila važeća dve godine(zbog nošenja sočiva nije na duže). Uplatila lepo takse na tri uplatnice, donela jučerašnje lekarsko sa odobrenjem na 5-godišnju dozvolu, i sad je ispalo da je morala da zakaže razgovor u muriji nekakav za 02 avgust, prvi put čujem u životu.

7. Mozda ti zena radi undercover za policiju, a taj razgovor je paravan da im podnese izvestaj. Cuvaj se

8. Jel može jedno pitanje proći bez pokušaja duhovitosti, uf baš sam besan, treba da ganjam kola celo leto sad

9. Nek vozi sa tom isteklom brate samo nek nosi sa sobom lekarsko, uplatnice i potvrdu da joj je zakazano za 2.8.

10. Kad smo kod toga, ima li iko odgovor za situaciju šta raditi ako je podnet onlajn zahtev za zamenu vozačke, a oni ne daju potvrdu, a vozačka stiže za fazon mesec dana? Ako ne bi moglo da se vozi bez potvrde u tom slučaju, to bi bila klasična diskriminacija onih koji su podnosili zahtev onlajn. Ima li saobraćajac mogućnost da proveri da li je zahtev podnet?

Pseto, na tebe računam ovde, ti si ekspert za život.
    Molim armina da ne odgovara xd

11. Nema nikakve potvrde, samo je zabeležen razgovor, sada su izmestili izdavanja vozačkih na isto mesto gde izdaju pasoše i lične karte, tu rade na smenu neki panduri koji su zaduženi valjda. Čujem da se i zdravstvene čekaju po godinu dana, ovo je haos jebeni i rasulo tako i treba kad nas vode nepismene budale.

12. Možda možeš neki printskrin da odradiš kad podneseš online zahtev. Mada verovatno policajci mogu da provere da li je zahtev podnesen, nisu toliko glupi da o tome baš nisu razmišljali.
    Elem, tebi je rok do 10.06. bio da promeniš vozačku, ja koliko sam ukapirao, ukoliko do tog datuma nisi promenio, ne smeš da voziš dok god je ne izvadiš. Znači i da imaš potvrdu, kazna ti sleduje, jer je datum probijen.

13. moras onda i da imas dokaz o uplati.usuprotnom moze svako da printskrinuje zahtev.i tako u nedogled.

inace,mozes da vozis sa potvrdom.

14. Loše kapiraš, karakteristično za valjevce xd

15. Ma jasno je da može sa potvrdom, pitam (ne za sebe) da li može bez potvrde jer je ne izdaju kod onlajn menjanja dozvole.

Razmatrao sam, može se bilo ko ulogovati s telefona i pokazati panduru podnet onlajn zahtev na eupravi. Ali šta ako neko nema smartfon npr., moraju panduri valjda imati pristup evidenciji tih potvrda. Mada verovatno se uopšte neće obazirati na to jedno mesec dana dok ne pristignu te dozvole. Lakše je tako, ko da se bakće s tehnologijom jbg.

16. Evo ti šta sam našao na nekom forumu automoto kluba novi beograd

Poštovana,
    Bez potvrde ne bi trebalo da upravljate vozilom jer vas u slučaju kontrole saobraćajna policija može kazniti jer koristite obrazac vozačke dozvole kome je istekao rok važnosti. Na žalost to je jedna od mana zakazivanja preko e- Uprave. Postoji mogućnost da odete da u policijskoj stanici u kojoj ste dobili termin tražite potvrdu ali to bi podrazumevalo čekanje reda i ne bi vam se isplatilo.
    Srdačno,
    AMK Novi Beograd

17. Inače, ovde sam takođe pronašao da sa potvrdom se može voziti i posle 10.06.
    A mene strina ubeđivala da ne može, kaže slušala na vestima. Jebem joj sve

18. Jbg nisam bio tu

Nema saobracajac mogucnost da proveri to nikako, moze samo na rec da ti veruje. I dusan je u pravu za probijanje roka ako ti je roze dozvola. I fasovaces kaznu 99 posto. Ako je kartica pa je menjas zbog datuma isteka vrv ces proci bez cimanja ali postoji sansa da te kara iako imas i potvrdu i uplatnice i sve ako je debilko neki.

19. Koje nesposobne debilčine sve im jebem, žao mi je sad što ne odradih to preko euprave, juče bi me malo kaznili. Najbolje da su istakli obaveštenje tamo: "možda vi sad stojite u redu kao slepci, ali makar ćete moći da vozite s potvrdom dok će oni moći da puše kurac aahahah"

20. Strina ti je u pravu, ako vozis posle 10.06 na pandurovoj dobroj volji je dal ce da te kara ili ne

A mozes i da budes ps pa te zaustave mrtvog pijanog u neregistrovanim kolima(nisam ni znao da mi istekla reg lol) nevezanog i da te puste sa dovidjenja gospodine srecan vam put imate jos jednu patrolu kod jedanaestog aprila

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.