IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Narandzasti utaknut dobro a hrpa kablova dole desno nije utaknuta nego visi nekako su povezani jedan kraj utaknut u napajanje drugi pored ovog narandzastog

2. Gledao sam i ja to za ps2 priključak, ali ne znam kako mu radi u svim ostalim delovima bios-a osim boot-u, predložio sam nešto drugo što verovatno ima isti problem hah stvarno ne znam

3. da oće i telefon i laptop da ti se pokvare, da ne moramo da te gledamo više ovdje

4. Radi onaj fazon lecki, bila je disejblovana tastatura u biosu.. E sad kako rece da pomerim hard da bude prvi ja kad kliknem na hard nudi neko djubre, kad kliknem na nesto drugo logicno louduje xd

5. http://10629-presscdn-0-58.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/pictures/2009/05/changebootordersequence-thumb.png

Ako je ovako kao ovde, evo vidiš da sa desne strane piše da <+> i <-> pomeraju sve gore ili dole

6. Znači staneš na hard i +

7. Sas gledam po netu, svakako ako be moze da louduje sa prve opcije prelazi na sledecu tako da sigurno dodje do harda, nzm bas da l ima poente ovo

8. E pa onda radi ono Radjardovo, ali to ćeš ti sam danima da radiš haha

9. Meni je drugacije, u biosu pa boot options neki uglavnom stavio sam da prvo butuje sa harda i isti kurac, al dobro sad bar mogu radjovo da probam al imam osecaj da ce i to biti kurac to cu kasnije jeben je dan bio, svaka cast svima bar na trudu!!! :)))

10. I posle kao treba sam da radim, 3h se jebem ovde(da ne racunam jebanje oko paste) i kurac, pa kod majstora odma druze pa nek se on jeve, ovo jebanje po netu satima se mozda isplati nadnicarima nekim kao sto je shomy23 pa mu znace te 2-3 hiljade zbog kojih gori 18h po suncu, al za mene preduzetnika, aktivnog ucesnika na berzi, trgovca kriptovalutama, pa ta 3h su potencijalni milioni, ne ne oportunitetni trosak je preveliki

11. E o tome i ja pricam zato me je malo iskreno zabolelo kad sam procitao da se hvatas fizickog rada...

12. al za mene preduzetnika, aktivnog ucesnika na berzi, trgovca kriptovalutama, pa ta 3h su potencijalni milioni, ne ne oportunitetni trosak je preveliki

Pa kako preduzetniče milionski imaš ovako socijalnu mašinu xd. Ovu gigabajtovu matičnu znam već 10 godina i onda je bila među jeftinijima, ne znam ostale delove koji su, još sam samo za napajanje video da je ono do 1500 dinara xd.

13. Hahaha miki jeste 10god star komp a nema sta nisam menjao al tacno vidis jebu me majstori tacnije ne mene jer nikad ja nisam nit nosio nit gledao samo dobijem sredjen komp, a sig stave neko djubre i naplate puta 3 al jbg sad
    A komp je djubre jer cim napravim neki kapital odma dalje plasiram, do sada sam ulagao u sport da ne ulazim u detalje(nisu deonice klubova), al nema leba vise tu, vrvtno se fokusiram na kripotvalute sad

14. Da u to ćeš tek da se razumeš aahahahah

15. Dobro, jeste vezano za sport, nije slagao.

16. Hahaha miki jeste 10god star komp a nema sta nisam menjao al tacno vidis jebu me majstori tacnije ne mene jer nikad ja nisam nit nosio nit gledao samo dobijem sredjen komp, a sig stave neko djubre i naplate puta 3 al jbg sad

Lolo iz prethodne priče sam bio razumeo da ga nikad nisi nosio majstoru u servis. A za ovo, moguće da te zavrću xd. Mada kad čistiš komp. čisti i ostale komponente od prašine. Znači i matičnu i grafičku i napajanje otvori i očisti. Duže će ti trajati sve i bolje će raditi.

17. e moj armine, jel vidiš mikija kako se razume u sve, u automobile, u kompjutere, savremenu tehnologiju....a u šta se ti razumeš jadniče

18. ne skrnavi pukija usta te jebem

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.