kapiram, mada realno cudna je ta prica sa overklokom. Jbt sto ne napravis fabricki na max nego jedenje govana kao pojacaj je sam. Jopet dal daju garanciju ako je spalis, al fazon treba da postoji i neka zastita ipak da je ne izgoris tek tako. Ajde sad
Zbog dugotrajnosti i pouzdanosti logy, da ti je mogu prodati pa ti posle čačkaj ako hoćeš, u fazonu mi smo ti je ovakvu dali ona je top al ti moš poslije mjenati ako hoces
vredece nekog kurca sig je bolja od one 6gb
genocid pa sad ovo maiku mu kakva nedelja
evo ima na kutiji gpu tweak II, fazon za bustovanje nesto.
Galantni jel ima to neke poente?
Ne bih se zamarao time, cepaj kako jeste
kapiram, jebi je
Koji proizvođač?
asusova
deluje ovako ko svince, ima dodatnu struju i neki dobar kuling, neki led na njoj kurac palac. vidim da je solidno al ocekivo sam krmacu
Nove graficke generalno imaju problem s temperaturama, + sad ide toplije vreme, zato kazem da je bolje da ne diras nista
kapiram, mada realno cudna je ta prica sa overklokom. Jbt sto ne napravis fabricki na max nego jedenje govana kao pojacaj je sam. Jopet dal daju garanciju ako je spalis, al fazon treba da postoji i neka zastita ipak da je ne izgoris tek tako. Ajde sad
Odradiš jedan blagi andrvolt i cepaj
Razmisli sam pa ako ne budes pronašao odgovor, pomoći ću ti
nikad cuo za ovo koja je poenta
ne znam plidu, znam i za kenjazu za cip na kolima al u praksi imam odlicno iskustvo
Overklokovanje je kao vijagra - ako ti to pravi razliku, već si u problemu
Zbog dugotrajnosti i pouzdanosti logy, da ti je mogu prodati pa ti posle čačkaj ako hoćeš, u fazonu mi smo ti je ovakvu dali ona je top al ti moš poslije mjenati ako hoces
Moj grafički krmak je over-
K L O K A N
L
O
K
A
N
Da caro, samo što je čipovanje automobila dosta veći rizik od overklokovanja kompjuterskih komponenti sig sig
trebaju velika muda da se overklokuje vidim ja, ne diraj siiinko znaju oni fabricki sta je najbolje ne bi tako pravili da ne treba
da ne modz nesto da se pokvari mozda
bukv prodavci cipova daju garanciju mape su bezbedne
strada dpf egr plivajuci zamajac mjenjac turbina
to ide svakako, nista novo
al zato gazi 20% jace (sracunat trosak)