Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uzeo sam ga, i nije loš fontele, ali ne moš prevazići moju n95 nikako. :)
ај па у здрављу да га сјебеш лол
Neću ja, jedino žena. :)
Valja li ovaj program?
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
@Billy Sharp Nista ne moze povecati preformase kompjutera.Niti ga ubrzati, moze te samo usporiti cackajuci ti po ''REGEDIT'' nikako ne instaliraj to, jer samo za dz. kocis kompjuter. Ako imas anti-virus izbrisi ga jer ti je nepotreban, za dzabe ti zauzima brdo rama i koci komp.Nista ne radi samo koci komp, on ti ostaje kao mala igrica u pozadini koju ne gasis nikad.
Ne lupaj gluposti, ako trolujes, onda lose trolujes. Billy, dobar je Argente Utilities.
Jes dobar Argente.
Hvala, Jeri.
Ne lupaj gluposti, ako trolujes, onda lose trolujes. Billy, dobar je Argente Utilities.
ne bih se slozio da lupa gluposti. Vecina nas je dovoljno "iskusna" na internetu pa zna da ga koristi, i izbegava potencijalno opasne sajtove , ne skida sumnjive fajlove..
Ja sam recimo nakon reinstala windowsa nekako zaboravio da instaliram antivirus, i tek nakon mesec ipo dana sam skapirao da ga nemam. Niti sam primetio da ga nemam,niti sam nakon instalacije nasao neke malvere,advere,trojance itd..
Ali ipak, ne zauzima AV toliko , niti su nam masine toliko lose,pa da ce nas tih njegovih nekoliko megabajta spasiti mucenja i cekanja. Tako da ipak, treba imati AV, prevencije radi.
Može l' neki 'aker da pomogne?
Imam na kompu memorisano 5 fb naloga sa 5 lozinki. Kad kliknem na prozorčić, otvore se svih 5 pa koji mi treba, kliknem na nalog, lozinka se očita ....
Sad se ništa ne pojavljuje. Za 4 znam sve (ali mi smor svaki put da ukucavam) ali peti je od klinca kojem neće da prihvati važeću lozinku a neće ni da je resetuje. Bitan mu je zbog nekih igrica, jer dobija besplatne tokene (ako ga otvori svaki dan).
Kako da povratim naloge da se automatski otvaraju?
Hvala i ko pomogne i ko ne.
(Jebač da ne postuje slike)
Klikni na polje za lozinke, pa onda nazad za mejl adresu, meni to na g-mejlu pomaže.
Neće goMno, neće ...jebo mamu svoju. Mora da je klinac nešto sjebo.
Hvala. Sad će da plače.
Ma nek' plače, još ću da ga kaznim da ne sme više da pipne komp.
Batina je iz raja izašla. :)
Zajebi, mnogo je ojač'o, sad samo pretim. :)
Još jednom, hvala.
Da li koristiš isti browser i isti nalog kao i pre?
Ako sam dobro skontao, nijednu lozinku više ne upisuje sam?
Ako su ipak ostale ubeležene u memoriji browsera, lozinke se mogu proveriti ovde:
U Firefoxu Tools-Options-Security-Saved Passwords
U Chrome Settings-Show Advanced-Passwords and Forms-Manage Saved Passwords
jeeees!!!
hvala, hvala, hvala!!!
našla lozinku, pa mir i harmonija opet nastanjuju moj skromni dom. :))
pride sam nešto i naučila.
jopet: večno zahvalna.
Edit:
imaš li pojma zašto se više automatski ne učitava mejl i lozinka kad kliknem na prozorčić?
mozilu menjala nisam.
Ako ništa nisi menjala u postavkama Firefox-a, moguće da je sam FB nešto promenio, ne znam pouzdano, slabo koristim isti.
Ako sve to radi na drugim sajtovima, onda je verovatno to.
Ma hvala tebi do neba. Toliko.
Ако неко зна нешто више о партнерству са јутјубом нека ми се јави преко персонал месаже. Хвала.
Koja graficka karta do 4000 dinara je dobra, koja ima najbolji odnos cena/performanse?
Znam da je malo, ali siroma decxko nema vise za graficku, ajoo.
Radeon HD 5670, ali bolje da za te pare uzme neku bolju polovnu, naravno proverenu, ne neku sa Limunda.