IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Nek, ovde imam i garanciju super.
    Hvala na predlogu.

2. Uuuu, stani, ove 5670 za te pare su reparirane, tek sad videh. Bilo mi malo cudno. Obidji reparirane, iako imaju garanciju.

3. Pa sta znam, moze i reparirane..
    Nemam ja nesto jak komp, samo da moze da potera igrice da ne gledam pikselizovano.

4. Da li bih postigao ubrzanje kompa malo ako bih izvadio sadasnji RAM i ubacio novi?

5. Само ако је већег капацитета или бар ради на вишој фреквенцији.

6. Imam 512..
    da uzmem neku od giga...

7. Pa svakako je bolje da memoriju DODAS, a ne da zamenis postojecu.

8. Sta znam..
    Jel mora da bude ista ili?

9. Не мора, само је битно да је истог типа (ДДР, ДДР2, ДДР3)

10. Mora da bude isti tip, ako je stara DDR2, onda takodje DDR2 (pretpostavljam da je o toj rec). Pozeljno je da budu sto slicnije (bar isti proizvodjac), ali uglavnom rade i kombinacije. Ne bi trebalo da uzmes memoriju nizeg takta (frekvencije), jer ce onda obe memorije raditi na tom nizem taktu. Ako je visi takt, to nije problem, sama ce se spustiti na nivo postojece.

11. Suština je da budu isti tip (DDR 1,2 ili 3), radiće sigurno ali je bolje da se poklapaju što više zbog ovog što je Jeri napisao. E sad bolje ti je da kupiš giga iscela ali je i skuplje i bezveze bacaš već postojećih 512.
    I nemoj da kupuješ u VD softu lopovišu sve im jebem!

12. Da, da imam ddr2.
    I skupe su majku im jebem.
    Provericu koi mi je ovo proizvodjac pa cu turim neku od giga.

Tamo sam kupio monitor.
    Sto lopovisu?

13. Потражи неку половну, нове су прескупе.

14. Decxko :putnam: :putnam:

To majstore. DECXKO BRE!

15. Три класе боље од оне прве верзије. Смањи ово заглавље са називом сајта и гурни га одма испод овог главна/о нама тулбара, избаци бео простор око назива сајта и пробај некако да смањиш и ову прозорчину са сликама, поједе ти целу страну. Али свакако неупоредиво боље.

16. Pišem Uz Vetar
    http://debaguj.me

Шта с овим?

17. Три класе боље од оне прве верзије.

Jbg, ja nisam dizajner ove nove verzije, ja sam samo editor.

Смањи ово заглавље са називом сајта и гурни га одма испод овог главна/о нама тулбара,

Smanjio, ali nisam shvatio gde treba da ga gurnem?

избаци бео простор око назива сајта и пробај некако да смањиш и ову прозорчину са сликама, поједе ти целу страну. Али свакако неупоредиво боље.

Rado bih to uradio, ali neće biti srazmerni delovi stranica...

18. Твој сајт? Страва! Данас сам случајно набасао на њега и баш ми се свидео, само напред!

ЕДИТ: Ово што сам ишарао је по мени преееевелика белина, смањи то ;)

http://fotkica.com/imgs3/1_50271905_Untitled.png

19. Твој сајт? Страва! Данас сам случајно набасао на њега и баш ми се свидео, само напред!

Hvala na podršci :)

EDIT:

ЕДИТ: Ово што сам ишарао је по мени преееевелика белина, смањи то ;)

To bi trebalo da sam sredio, ne mogu da smanjim sajt u širinu, ali prostor između gornjeg i srednjeg menija sam smanjio za skoro 100 piksela.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.