IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Verovatno se ovo pitanje vec pojavljivalo, al da utvrdimo:
    Sto mi se koji moj Windows Explorer zakucava kad skinem neki film? Ne desava se stalno, ali neke filmove ne mogu da kopiram iz Downloads-a jer mi se na klik misem Explorer zakuca i trazi da bude restartovan... Ne znam sta je od podataka bitno, ali za pocetak da reknem da imam Windows7.

2. Dešava se samo kad skineš film da zabode?

3. Пука' ти експлорер нешто... Мени је на икс пе пуца' на сваки десни клик на неку иконицу, па сам инсталира' печ поново да покрије рупе...

4. Како да сачувам букмаркове из хрома, пошто планирам да обарам систем врло ускоро, а не бих да их погубим? Користим њин зибен бтњ.

5. ovo njinj btnj ne znam sta znaci, a hrom sam cuva kad se ulogujes, mada imas i onu opciju export bookmarks ali je jednostavnije da se ulogujes u hrom.

6. PUV, ne znam je li samo tad, ali samo tad sam primecivao. Nikad mi se nije desilo u drugoj situaciji, sto valjda ne mora da znaci da se nece desiti.

7. Конан Сабласни
    Како да сачувам букмаркове из хрома, пошто планирам да обарам систем врло ускоро, а не бих да их погубим? Користим њин зибен бтњ.

Kao sto merci rece, najalkse ti je da napravis gmail (ako vec nemas), i onda odes u options i tamo imas SYNC. Sve sto treba da uradis je da se ulogujes sa gmailovim nalogom, i da stikliras opciju SYNC EVERYTHING.
    Kasnije kad instaliras chrome, samo se ulogujes opet, i eto ti i bukmarka, i usera i pass , i historija..

8. Идеш у подешавања и тамо неђе имаш да се ''улогујеш'' у Хром (преко Gmail налога). Каце улогујеш, Хромара аутоматски бекапује букмаркове. Е оно што вероватно ниси знао или ниси обраћао пажњу, чим покренеш новоинсталирани Хром он те пита да ли хоћеш да се улогујеш преко свог Gmail налога. Ти онда кажеш да ош, укуцаш мејл и пасс и воила! Ето букмаркова и историје и екстензија и свега.

9. е кул,фала. нешто сам одувек избегавао да се ''региструјем'' на хром,не знам што. мораћу изгледа.

10. korisno je, sto rece slepi retard ostanu ti ekstenzije i pozadina i sve... ko da nisi radio reinstalaciju...

btw sta znaci ''њин зибен бтњ''?

11. win ziben btw, teo je da kaze da koristi windows sedam

12. због ћириличне тастатуре, то значи конкретно win7, btw :-)

13. umrla bi da nisam pitala :) ziben me je zbunio.

14. Njemački je jezik budućnosti.

PUV, ne znam je li samo tad, ali samo tad sam primecivao. Nikad mi se nije desilo u drugoj situaciji, sto valjda ne mora da znaci da se nece desiti.

Probaj da upgrejduješ Service Pack, ili ovaj tutorijal http://windowsxp.mvps.org/slowrightclick.htm

15. Ljudi, ne mogu da nadjem onaj link za win 7 ultimate što ste mi ostavili, torent link. Ajde molim vas opet ako imate još uvek, treba mi hitno.

16. treba i meni,neki ultimejt al da je aktiviran, ne znam da mi disk.

17. Ја бих рекао да тражите ово. Чаво, ако баш хоћеш онај који смо ти ономад дали: еве га

Подржите девелопере, купите софтвер!
    http://www.groupin.pk/blog/wp-content/uploads/2011/09/Stop-Piracy.png

18. Е ПУВ, што не направиш фејзбук страницу на којој би качио све текстове? То је сјајан начин промоције...

19. Pa napraviću sigurno, samo moraju prvo da postoje tekstovi :D
    A nešto ovi pederi koje sam regrutovao nisu orni da pišu mamu im neradničku.

20. Ajte preporucite neki komp 20 - 25 soma...
    Ne mora da tera igrice nesto sad na najjace, ali bar da potera i nesto novijih igrara.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.