Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Moli boga da ti je ukljucen SYSTEM RESTORE.
Idi na Start > Accesoires > System Tools i tu nadji System Restore.
Izaberi neki datum za koji si siguran da da je pre tog tvog drkanja sa program files ( da te ne pitam koji kurac si premestao program files), i pusti ga da odradi. Ako ti je iskljucen sistem restore, odnosno ako nemas nijedan valjan datum ponudjen, onda pokusaj sa Combofix-om, kao sto je Jericho vec pomenuo
E52 opet.
Ocistio sam temp fajlove u mozili, apdejtovao flash i quick player...
Puu nista ni od restore ni od Combofix-a :(
Da li mi ovo ikako može pomoći u smanjenju temeprature kućišta?
http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/hladnjaci-ventilatori-i-oprema/hladnjak-za-kuciste-cooler-master-120mm-r4-l2r-20ar-r1.html
Nisam ovaj što sad imam menjao ima pešest godina, a vidim da mi je na svim komponentama veća temperatura nego što treba.
Grafička 48º-50º
Procesor 51º na oba core-a
Matična 56º
Hard 40º
Sve ovo su temperature dok mi je samo mozilla uključena.
a da ga poneses na servis da ga malo ociste?
(al to ako imas neke provjerene koji nece da ti zamijene djelove)
Mozes i sam ako imas elementarno poznavanje hardvera (to u slucaju ako hoces sve da rasklopis pa lepo da ocistis). Ja koristim kompresor i sve lepo izduvam barem jednom mesecno.
Нису ти нешто превелике те температуре, али што ти ови испод тебе кажу, отвори кућиште, дигни кулер са процесора, очисти крпом онај алуминијски дио, усисај или ако имаш компресор једноставно га само дунеш не растављајући то са процесора и ето... Прашина је кривац што се грије.
Kako znas da nisu velike kad ne znas ni koji procesor ima? Dosta AMD procesora ima maksimalnu radnu temperaturu 61C, sto bi u njegovom slucaju mogao cak i uz HD film da postigne. Maticna je svakako pregrejana. Samo dodavanje ventilatora nece resiti sve probleme, moras izduvati prasinu, staviti novu termalnu pastu na procesor, eventualno i grafiku...onda stavis napred tu 12" da uvlaci vazduh u kuciste, a pozadi jos jednu 12" (moze i 8-9" ako ne moze da stane 12) da izvlaci vazduh. Ispred venta koji uvlaci vazduh stavis filter da ne bi ubacivao prasinu u kuciste. Stavis dva ova http://www.winwin.rs/hladnjak-za-kuciste-arctic-f12-pwm-120x120x25mm.html
Taj CM sa diodama je za decurliju.
U lap-topu imam instaliran Lenovo One Click Recovery, program koji zauzima 336mb. Imam i kratko uputstvo za korišćenje, ali mi nije objašnjeno šta se tu konkretno dešava. Reinstalira se windows ili šta? Odradi se bekap? Poprave sistemske greške?
To ti je neki Lenovo bloatware, ako se ne startuje sa kompom onda možeš i da ga ostaviš, ali u većini slučajeva to pobrišeš da ti ne zauzima prostor. Da taj program valja prodavao bi se, a ne dolazio preinstaliran.
Џерико, компликујеш и филозофираш, ја сам мој компјутер користио 9 година, никад нисам ставио норму термалну пасту, нити нови кулер, само сам усисава' прашину и ради и дан-данас, само што сам купио нови.
E momci hvala vam. Danas pokušao da otvorim stranicu ali je neki sivonja koji je pre mene otvarao tako zavrnuo da sam polomio šrafciger, a i ovi šarafi ko da su od titanijuma pa neće da se polome.
Novi kuler moram uzeti, samo ne znam gde napred da stavim. Mogu jedino da otvorim stranicu pa da tu negde turim. Kućište je staro, ono najobičnija kocka, napred on/off dugme, 2 usb porta i 2 slota za čitače diskova. Hvala vam još jednom.
Nakon otvaranja stranice i čišćenja sve temperature su se smanjile za 5 stepeni a i našao sam mesto za prednji kuler!!!!!! OPA
Koliko sabijam ovu temu svaka mi čast. Najbolje da prodam ovaj kompjuter.
Imam grafičku ATI Radeon HD 4600. Far kraj 3 i fifa 13 radili dobro sve do juče tačnije sinoć. Počeli da krešuju drajveri, pa mi se zacrni ekran, a idalje se čuje zvuk u pozadini...
Ovo mi se dešavalo i sa fifom 12. Ako neko zna šta može biti neka priča. Drajveri su najnoviji to nije problem. Da li tu ikakav problem može praviti napajanje?
Ako se cuje zvuk, znaci da nije do napajanja, nego do grafike. Proveri da li si je dobro ubo posle ciscenja, ako ima zasebno napajanje proveri da li si dobro ubo konektor.
Imam cudan problem, gasi mi se laptop (HP) cesto a nekad povremeno samo, i radi sasvim normalno u safe modu, medjutim tu nemam tona :(
Ded ti njega očisti, obično se gasi zbog pregrevanja.
Valja li rizikovati i unistii garanciju ime to bih na Huawei U8500 (zvezda fon) instalirao android 2.3?
Još koliko ti traje garancija?