Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
15 mese,i
Huawei 8500 polovan vredi 40-ak evra. Taj zvezda vredi 0 dinara, tako da tu rizika uopste nema.
Medvedicu, odnesi najpre u servis da ti ga izduvaju (srecom si zensko pa ovo nema los kontekst), pre toga bitne podatke bekapuj negde za svaki slucaj. Posle svakako reinstaliraj Win7, XP ti ne treba, bio originalan ili ne. Stavi 32-bitni Win7. Samo nemoj nositi u servis u Lominoj ulici.
Znam, ali opet, ako mi crkne nesto, a treba da popravim :)
Hvala, Billy
To sam i mislila, ne bih sama smjela rastavljati laptop. Jedino sto smijem je da usisam tastaturu
Нађи на пајрат беју или на кикесу јебемумиша...
Тражио сам, скинуо сам 2-3, ниједан нисам могао да инсталирам, те скинем један, нема инсталације, ја екстрактујем, ништа, маунтујем неке курце вамо, ништа, не знам, изнервирах се, јуче сам изгубио 2 сата на то.
е јебига, ја немам ниједан поуздан линк, мораћеш да сачекаш неког другог...
Важи, фала свакако. :)
Sad cu da ti posaljem za 2010, koji radi, ja ga imam instalirano. :)
Дај и мени да ми се нађе... :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/164416_4645298723573_1701398822_n.jpg
Ko se razume u iPhone, zamolio bih da mi pomogne oko ovog problema. Preorao sam internet da nađem rešenje, i to jedino što nude mi nije pomoglo.
Kog problema, ne mozes da ukljucis WiFi? Apdtejtuj softver preko 3g, ako imas free MB, naravno, ako se ubagovalo, trebalo bi da proradi.
Hvala na pomoći.
Da li neko ima CD key za 2K13?
Da li neko ima CD key za 2K13?
www.google.com će ti dati odgovor.
znade li neko kako se instaliraju fontovi (vektorski) za Adobe illustrator? Koja je uopšte ekstenzija tih fontova? Gde mogu da se skinu? Imam neke .ttf ali mislim da to nije to.
Mislim da bilo koji font da koristis kad sacuvas u Illustratoru on postane vektorski kao i sama slika. Nisam 100% siguran ali 90% jesam, da proverim u Illustratoru pa ti javljam.
ajd vidi pa javi, ništa nema po formima. možeš i u pvt da pustiš.
instaliras ih normalno pa posle pretvoris u krive.
tj. instaliras font, taj .ttf , to umijes.
posle napises neku rijec koja ti treba pa oznacis strelicom, pa gore ispod type imas convert to outlines. E pa to ti je to. Posle to vise nije font nego vektorski oblik slova.