Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Moжда неки други пут. Ма ево, сад дођох са посла. Ти?
Ima li koga?
Да. Шта има?
O, pa ti si tu? Čudo da se srećemo :) Evo, ništa, došla malo da vidim šta ima ovde...
Па неко вече сам дошао пет минута након што си ти отишла. Виш како сам ја добар, сачекам да дођеш па тек онда одем, а не ко ти, ни да се јавиш...
Borko, ti to meni nešto prebacuješ? Izvini, nije bilo namerno šta god da sam uradila...
Ма бре геније, зезам се. Само ти си рекла да си отишла, а ја сам дошао пар минута после тога. Шта ту могу да ти пребацим, сем да те зезам, јер се куцкамо само вако у пролазу. И ево да један редак смајли
;)
Aha, dobro :) Reko' da se nisi nešto naljutio... ok je sve :)
Nigde nikoga... Savršeno stanje za moju pobedu. AHAHHAA-HAHA-HAAAAAAAAAAA
NOT!
POBJEDA!
Е људи?
Ma de bre...
Пусто опет а?
aha... al gazimo ka 1000
Ал на мишиће.
važno je da guramo... makar i na mišiće...
А има истине и у томе...
to ti kažem... samo polako
Poslednjik!