Ко последњи последњик (117)

1. šta ma de... ima da ja pobijedim... i ja zdrao

2. Ću pobedim, ću pobedim!!!!!!!!!

3. Al' si našao da pobeđuješ baš na prvi maj! :))

4. Normalno. Nema boljeg dana za pobedu ovde. :)

5. A i to što kažeš :)

Ja dostojno provodim praznik rada-lenstvujem za sve pare!! :)

6. Ako, ako.

Ja sam najveći mrzitelj ovog praznika.

7. Ehehehee,ima nas dosta.Al' ja više mrzim 8. mart.

8. Ma meni 8. mart i ne smeta toliko. Kad je 1. maj u pitanju - smori me ono što se nekoliko meseci svi spremaju za taj dan, samo o tome pričaju i na kraju se desi neko sranje i onda svi smoreni. Mogo više volim da se spontano dogovorim sa društvom da odemo negde i bude mnogo bolje.

9. ĆAO LJUDOVI...

mrzim oba ta praznika, ne zato što su komunističke tekovine, nego zato što nemaju više nikakvog smisla... žene su se izborile za ravnopravnost, a rada više nema...

10. Jeste-ta "navigacija dobrog raspoloženja" uperena ka nekom datumu i meni izaziva tendenciju ka povraćanju.

Za osmi mart se svi keze,kao čestitaju,kupuju budalaštine,a deca (to me neopevano iritira) daju silne pare za poklone učiteljicama,nastavnicama..etc.Grozim se toga.

A za prvi je poslovično šajze vreme-jebem ti ja to uživanje.Prošlogodišnji prvi mi bio super jer sam bila na svadbi kod sestre u Bg-u,pa mi bilo superkul.

11. Pa,pobeđuj-šta čekaš? :)))

12. Dajem sve od sebe. :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.