Ко последњи последњик (117)

1. Hristos voskrese!Srećan Uskrs svima! :))

2. Vaistinu voskrese, Gogili! :))

3. Ovde nema ni svetka -ni petka :)
    Sad kad sam se dočepala malo slobodnog vremena...o'ma na Vuku! :))

4. Njah... Nigde nikog kad sam tu... :)

5. asfjasdčghewčghrčglkjačglkfjgldf

6. Кика родитељу , анализирао сам још једну борбу на ММА теми :))

7. Е људи, има ли вас?

8. Laki, i ja sam nešto dodao. :)

9. Ae da isteramo i ovu stranicu.. :)

10. O , bre,sve mora na mišiće...:P

11. Па шта да се ради! Како је?

12. Nakrkano,Borko-jedem kao na takmičenju!
    Da se sad nešto takmičimo ti i ja u jelu-mislim da bi ti bio na drugom mestu..
    Pucketa mi u ušima od holesterola,bateee :))

13. Тешко. Убио сам се од сарми и прасета код сестре сад. Шта да радим, цео дан на јајима, испалио се и нисам носио клопу...

14. Ja doručkujem ,ručam i večeram rolovanu prasetinu (a nisam to jela hiljadu godina) ,sendviče od juče,peciva sa susamom (kome treba hleb),a torte iz tacne-kao varvarin!
    Da me neko snima-majko mila...kajaću se ,znam,ali me ubi nezajaz! :))

15. Вода на очи а? А шташ... Е постио сам недељу дана, и нисам осетио, напротив пријало је... Данас јесам надокнадио, али просто јер сам био тако послужен, а још и гладан!

16. Hello, ekipa! :))
    Hm, vidi ih što su se našli pa divane o trpezi! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.