U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jurimo se, baš lepo :)
Treba li sada da se zapljunem ili nekog da uhvatim...
Играмо се шуге ......
I šugavi smo, nije da nismo... Al neću da se češem, zinat! Makar ne zaključali do desetogodišnjice mog boravka ovde. Hoće li sajt tada i postojati... Hoće li biti potreban neki viši oblik inteligencije da se tu umeša ili smo dovoljni mi, šugavi poslednjici...
Суштаствена питања богами ......... сада због њих нећу моћи да спавам целе ноћи ....
Jeste, uplašila sam se da će delovati strašno, ali morala sam taj svrab da podelim. :)
Spavaj pola noći onda! Laku noć.
Ja - Vidić (čitaj: dižem pehar)!
Ja n'umem da čitam!!!
Eeee, s ovim Dogom čovek nikad na zelenu granu... :)
Šta ću ja kada ti u svemu vidiš Zvezdu.
Možda je problem u tebi? ;-))))
Pu, daleko bilo! Da to vidim u svemu ja bih bila nesrećna povazdan. :)
I Arsenal je crveno beli, pa mu ništa ne fali. Divni ljudi. Vi'š da nema problema... :)
I mi smo divni kada nam pružiš šansu...
A tek Liverpul!
Ja volim Liverpul (Dankane, oprosti mi!).
Ko još video da se šanse tako rasipaju?! :)
natnat, svaka njima čast, nadasve Džerardu, ali... :)
Енглези су колективно говна , да се тако културно изразим ..... нема душу тај њихов фудбал ......
Ali?
Nemamo mi ženske dece za bacanje ?
EDIT: Naćiću defku pa ću da je linkujem.
L@ki, onda navijaš sa mnom 28og??? :)
Ali, topdžije pre svih! Ništa više... Uostalom, kul su i ovi Dogovi, nemam ništa protiv.
Ovo si hteo?
http://vukajlija.com/nema-niko-zensku-decu-za-bacanje/236742
Kažem ti ja, kul su ovi moji.