De ste! :)) Ne znam kakav je slučaj kod vas, ali ovaj sajt me mnogo nervira. Izbacuje me, kao onaj magarac koji rasteruje buvu, okreni jednu stranu, misliš tu si, kad oćeš! Veza sa magarcem istekla.
E Vučice, svaka njemu čast kad se odrekao. :) Ne bi to svako uradio, znam ih par koji bi me tukli čekićem po prstima pomislim li se ulogovati na njihov "bitan" nalog. :)
O, vidi šta vas je... Nije ovog bilo dugo... :)
đe si fmn?
šta da ti kažem jacka, nije me bilo pet dana i ode tema...
no, doš'o sam da pobijedim i idem opet... jade, pripreme za jade i te pičke materine
Tu sam, blejim malo :) Ja vidim tebe nema, Buri... Da znaš da je zamrla tema bez tebe :)
Ovo neće da ostavlja postove... Smor...
A mene mrzi da kucam sve po dvaput, triput... Aj neko pita gazdu kako se na japanskom kaže 'ne baš dobra promena'...
bio kući, a tamo nemam neta... obrnuto je sve nešto kod mene, kući nemamm neta, a ovdje gjde stanujem k'o student imam
nego ja kontam da će nas modovi opet zaboraviti... nekad je ovo marijana p zaključavala i mrmun ponekad, ali su i oni izgleda digli ruke....
E, ne znam ko zna japanski ovde... A jeste sve nešto sporo, pa otvara po sto godina stranicu, užas...
De ste! :)) Ne znam kakav je slučaj kod vas, ali ovaj sajt me mnogo nervira. Izbacuje me, kao onaj magarac koji rasteruje buvu, okreni jednu stranu, misliš tu si, kad oćeš! Veza sa magarcem istekla.
E Vučice, svaka njemu čast kad se odrekao. :) Ne bi to svako uradio, znam ih par koji bi me tukli čekićem po prstima pomislim li se ulogovati na njihov "bitan" nalog. :)
i mene nervira i zato odo' gledati šekija...
laku noć svima...
Joj, Mar, i mene isto... Ne znam da li će se nešto popraviti...
Pobeda!
Саћу да вас испрашим!
Hehe, misliš?
Наравно. На овај или онај начин!
Nedam, ovo je moja pobeda :P
Аха, јесте.
Ma mora da bude. :P Šalim se. Šta se radi osim što se moderiše?
Neko?
Iko.
Ko?