Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dogovorićemo se, ima vremena.
taj rad... imaš ti još odmora ili brzo kreće posao? jesam li te ikad pitao otkud ti tolika strast prema biciklima?
Lullaby opet mod?
De ja živim... :)
Živiš izgleda na istoj planeti kao i ja...
ovo govori da ima života i izvan vukajlije
Hahahaha, buri, ima ima! Ja i 'natant' našle vodu.
Mo'š se doseliti kad prigusti! :))
Imam ja još odmora, onog glavnog. Ovo mi je ostalo od prošle godine.
A biciklizam...eh, ne može se to objasniti, teška je to zaraza, mi smo ti posebna sekta :)
vidim ja to nato, imam jednog na faksu, a vazda priča o svom biciklističkom klubu...
ima da natu prozovu natant
Pa to Jacka zbog tebe, zna ona...
Nego jesi li kupio nešto da se skockaš?
nisam još ništa... ali pikiro sam neku košicu i neke fensi šmensi lačice... ima da budem najšminka od svih građevinaca... jest da to nije popularno među nama, al ko ga šiša, dolaze arhići, valja se malo picnuti
Arhići, građevinci...Tu nema žena, a? Za koga se skockavaš? ;))
kako nema? a mlade arhitektice? poslije filozofskog, pravnog i ekonomskog, to je najveći ribnjak na univerzitetu :)))
Aj kad ti kažeš :)
znaš da se ja ne bi' za DŽ tako upicanio, al' ko velim ko će ga znati šta može biti...
Pa nije baš ni za DŽ, ako ćeš da pukneš parice
ma ne, ne bi se upicanio da nema kokica... a parice će roditelji da daju, valjda... rekli su mi možemo za stvarčice, al' ne damo da se alkoholišeš, to ćeš morati od svojih para
U, pa trebaće ti više para za alkoholisanje nego za oblačenje...
jest... al tako mi pao gra'... a znajuoni to, zato i jesu roditelji i onad ide ona čuvena ja sam tvoju školu proš'o ali ti nisi moju
Pazi samo da te neka ne odvuče u mrak da te nešto laže.
čuvaću se :)