Ко последњи последњик (117)

1. Hahahahaha, daj još neki zanimljiv klip ako imaš. :)

2. Па има их ал не мог сада , лего би да спијем ускоро.
    Има ли нека новина у ММА свету , нисам нешто баш пратио.Си гледао ово у арени , хеви хитерс?

3. Nisam pratio ni ja ništa skoro. Nisam gledao. Ti?

4. Јок , до пре два дана нисам знао где ми је глава.......

5. Isti slučaj. Konačno malo da odmorim od jebenog učenja. A opet, smara me to što su svi počeli da pominju 1. maj.

6. 'Ku noć,Borko,sanjaj sarme i pečenje :)))

Сањао сам Дон бре! Мораћу да пробам њихове прасиће....

Dobro veče :) Hristos vaskrse! :)

Opet Borko ode... Laku noć :)

Ваистину васкрсе! А стварно, да темпирамо не би било другачије... Мада си овај пут окаснила десетак минута.

7. E,Borko,lepši san nisi mogao da poželiš! :))

8. Е ниси свесна колико!

9. Bem li ga,ja ne sanjam mesecima,a onda me klepi neki san-da nemam blage veze okle u meni takva Fabula Priče,prosto se sama sebi zadivim.
    Saću da počnem da čitam knjigu o kontroli snova,jedared mi "pošlo za glavom" da iskontrolišem neki san .

10. Ма ја сањам Дон и на јави! Битно ми само да се будим са кезом, ил мало да се рекламирам спава с офингером у устима.

Е мени два пута, само што први пут нисам био свестан да је свесни сан. Друг пут је било много боље. Стварно невероватан доживљај, све је могуће. Сањаш, и свестан си да сањаш и да ништа не може да ти се деси, тако да је све могуће стварно неописиво.

11. Što si toliko raspamećen Donom?
    Bio tamo,pecao,naš'o ljubav života,čitao..? :)

12. Ако Бог да, да одем тамо и да пецам!

Негде сам читао да можеш да испровоцираш такав сан, помоћу кикирики крема и киселих краставчића, или тако нешто...

13. Pomoću kikirikija mož' samo alergiju da isprovociraš :))
    Ja nikad nisam uspela da sebi "naručim" san.Valjda i uspem jednom.

14. Мени је рак рана купина, а обожавам их, тј јесам док сам могао да их једем.

Кажу да имају начини, али да је ретко успешно.

15. Ma,sve je u autosugestiji.Samo sebi kažeš-"Noćas sanjam Don". Treba da uspe.
    Veruješ u svoj um i on ti se lepo "revanšira". :)

16. Било би супер да може! Њ бегам сад, поз

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.