Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hahahahaha, daj još neki zanimljiv klip ako imaš. :)
Па има их ал не мог сада , лего би да спијем ускоро.
Има ли нека новина у ММА свету , нисам нешто баш пратио.Си гледао ово у арени , хеви хитерс?
Nisam pratio ni ja ništa skoro. Nisam gledao. Ti?
Јок , до пре два дана нисам знао где ми је глава.......
Isti slučaj. Konačno malo da odmorim od jebenog učenja. A opet, smara me to što su svi počeli da pominju 1. maj.
Сањао сам Дон бре! Мораћу да пробам њихове прасиће....
Opet Borko ode... Laku noć :)
Ваистину васкрсе! А стварно, да темпирамо не би било другачије... Мада си овај пут окаснила десетак минута.
E,Borko,lepši san nisi mogao da poželiš! :))
Е ниси свесна колико!
Bem li ga,ja ne sanjam mesecima,a onda me klepi neki san-da nemam blage veze okle u meni takva Fabula Priče,prosto se sama sebi zadivim.
Saću da počnem da čitam knjigu o kontroli snova,jedared mi "pošlo za glavom" da iskontrolišem neki san .
Ма ја сањам Дон и на јави! Битно ми само да се будим са кезом, ил мало да се рекламирам спава с офингером у устима.
Е мени два пута, само што први пут нисам био свестан да је свесни сан. Друг пут је било много боље. Стварно невероватан доживљај, све је могуће. Сањаш, и свестан си да сањаш и да ништа не може да ти се деси, тако да је све могуће стварно неописиво.
Što si toliko raspamećen Donom?
Bio tamo,pecao,naš'o ljubav života,čitao..? :)
Ако Бог да, да одем тамо и да пецам!
Негде сам читао да можеш да испровоцираш такав сан, помоћу кикирики крема и киселих краставчића, или тако нешто...
Pomoću kikirikija mož' samo alergiju da isprovociraš :))
Ja nikad nisam uspela da sebi "naručim" san.Valjda i uspem jednom.
Мени је рак рана купина, а обожавам их, тј јесам док сам могао да их једем.
Кажу да имају начини, али да је ретко успешно.
Ma,sve je u autosugestiji.Samo sebi kažeš-"Noćas sanjam Don". Treba da uspe.
Veruješ u svoj um i on ti se lepo "revanšira". :)
Било би супер да може! Њ бегам сад, поз
Pozdrav,Borko.
nekoga?
е?
Kad pre?