Ejs, nemaš srca, Kiko. Si i njega pojeo s rižom? :(
Nisam, tu je srce. Što pitaš?
Pa pusti me da pobedim, kozjeg mu bezoara!
Hoću ja, nego neće moderatori da zaključaju.
Zaboravili na nas ovdi, ili će da bane Uroš, napiše da je on poslednji, i zaključa temu. Može se desi.
Gadan je taj Uroš...
Ćut' bre, šta ako čita? (Jes' gadan! :pravi se da Uroš ne može da vidi ovo iz zagrade:) Pojela sam jagode. :(
Kakve jagode?
Obične jagode, lepe, velike, crvene, i trenutno nestaju u procesu varenja. :/
A ni da ponudiš Kiku? Dobro, dobro..
Nisam mogla da im odolim! Želele su me samo za sebe. Vlaška mađija, ove mi žabe! Sledeći put, obećavam. :( :posipa se pepelom:
Dotad ću ja da kupim jagode. :)
Pa 'ta kukaš onda? Lepo meni, lepo tebi. :) Saću pijem sok, da ne mogu da lalam ka svet. :)
Kukam zato što mi se sad jedu jagode.
Eto, sad mi krivo što ih spomenuh. :/
http://3.bp.blogspot.com/-dD7ZCkn3rp0/TaCVhoRfCsI/AAAAAAAAAsE/s12CUwpA76k/s1600/strawberry_currant_recipe.JPG
Stvarno si pokvarena... Sad ću da idem da vidim imam li još ananasa. Ako nemam, ne znam šta ću da radim...
Ju, imaš ananas a ne nudiš??? Sad mi se jede ananas. :( Eh, šta ti je karma... :/
Decu mu jebem!!!!!!!!! Nema više...
Pa d'uzmi sutra. Ja se nadam da ću zzaboraviti na nj do ujutru, inače veselo. :/
Nema ananasa, nema jagoda... "Kako sutra nenavareni boj da bijemo?"
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ejs, nemaš srca, Kiko. Si i njega pojeo s rižom? :(
Nisam, tu je srce. Što pitaš?
Pa pusti me da pobedim, kozjeg mu bezoara!
Hoću ja, nego neće moderatori da zaključaju.
Zaboravili na nas ovdi, ili će da bane Uroš, napiše da je on poslednji, i zaključa temu. Može se desi.
Gadan je taj Uroš...
Ćut' bre, šta ako čita? (Jes' gadan! :pravi se da Uroš ne može da vidi ovo iz zagrade:) Pojela sam jagode. :(
Kakve jagode?
Obične jagode, lepe, velike, crvene, i trenutno nestaju u procesu varenja. :/
A ni da ponudiš Kiku? Dobro, dobro..
Nisam mogla da im odolim! Želele su me samo za sebe. Vlaška mađija, ove mi žabe! Sledeći put, obećavam. :( :posipa se pepelom:
Dotad ću ja da kupim jagode. :)
Pa 'ta kukaš onda? Lepo meni, lepo tebi. :) Saću pijem sok, da ne mogu da lalam ka svet. :)
Kukam zato što mi se sad jedu jagode.
Eto, sad mi krivo što ih spomenuh. :/
http://3.bp.blogspot.com/-dD7ZCkn3rp0/TaCVhoRfCsI/AAAAAAAAAsE/s12CUwpA76k/s1600/strawberry_currant_recipe.JPG
Stvarno si pokvarena... Sad ću da idem da vidim imam li još ananasa. Ako nemam, ne znam šta ću da radim...
Ju, imaš ananas a ne nudiš??? Sad mi se jede ananas. :( Eh, šta ti je karma... :/
Decu mu jebem!!!!!!!!! Nema više...
Pa d'uzmi sutra. Ja se nadam da ću zzaboraviti na nj do ujutru, inače veselo. :/
Nema ananasa, nema jagoda... "Kako sutra nenavareni boj da bijemo?"