Ко последњи последњик (117)

1. Ušunjah se na zadnji ulaz, ili poslednji što bi rekli neki "prepismeni".

2. Džaba, spažen si, ili opažen, što bi rekli... neki... :))

3. Ahoy. :D Dobar avatar. :Đ

4. Ne znam sad koji, u fazi menjanja sam. :))
    Gde je Mojsijeva defka? :D

5. Ne znam kako da je formulišem. xĐ

6. Ajde ne zezaj, bar u tvoju kreativnost ne sumnjam. :)

7. Pa šta da stavim za naslov? Lebe, ne znam. xĐ

8. Hmmm, pojede mi izgleda post. Ako nije, izvinjavam se. Šta da metnem za naslov, m??? xĐ

9. Mojsije je umešao prste :)
    Možeš i razdeljak na kosi da ubaciš u primer, i one komične šiške tipa "čitam Ivu Andrića popodne". :)

10. staklena, 'lebe, bolje ti da zapišeš. Sad bre bezveze. Osećaću se kao lopov. Al' moš me turiš u primer, ono kao tribjut. :Đ

11. Ahahahaha, ma slobodno. Trenutno sam dezorijentisana, spavala sam do pre pola sata. :)

12. Ali ja ću to usrati. xĐ Aj' kome pre dođe inspiracija. :)

13. Luda ženo. :)
    Ideš na Exit možda?

14. Trebalo bi, luda ženo. :)

15. Ko ima zanimljiv da nastupa ove godine? Ja se prijavila da volontiram, a nemam pojma kako ću sve to izvesti čak i ako prihvate moju (ne)sebičnu pomoć. :)

16. Ko ima zanimljiv da nastupa ove godine? Ja se prijavila da volontiram, a nemam pojma kako ću sve to izvesti čak i ako prihvate moju (ne)sebičnu pomoć. :)

17. Neam pojam ko nastupa, al' sudeći po svemu, slabo će biti zanimljivo. Tj, evo spiska ovde: http://www.exitfest.org/line-up-2011 xD

18. Kreator? Uuuuuu, najs najs. :) Još samo da me prime kao volontera i da obezbedim smeštaj, biće ovo dojajan Exit. :)

19. Mahni! :D Motaću se u okolini i ako ne budem išla. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.