Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ušunjah se na zadnji ulaz, ili poslednji što bi rekli neki "prepismeni".
Džaba, spažen si, ili opažen, što bi rekli... neki... :))
Ola!
Ahoy. :D Dobar avatar. :Đ
Ne znam sad koji, u fazi menjanja sam. :))
Gde je Mojsijeva defka? :D
Ne znam kako da je formulišem. xĐ
Ajde ne zezaj, bar u tvoju kreativnost ne sumnjam. :)
Pa šta da stavim za naslov? Lebe, ne znam. xĐ
Hmmm, pojede mi izgleda post. Ako nije, izvinjavam se. Šta da metnem za naslov, m??? xĐ
Mojsije je umešao prste :)
Možeš i razdeljak na kosi da ubaciš u primer, i one komične šiške tipa "čitam Ivu Andrića popodne". :)
staklena, 'lebe, bolje ti da zapišeš. Sad bre bezveze. Osećaću se kao lopov. Al' moš me turiš u primer, ono kao tribjut. :Đ
Ahahahaha, ma slobodno. Trenutno sam dezorijentisana, spavala sam do pre pola sata. :)
Ali ja ću to usrati. xĐ Aj' kome pre dođe inspiracija. :)
Luda ženo. :)
Ideš na Exit možda?
Trebalo bi, luda ženo. :)
Ko ima zanimljiv da nastupa ove godine? Ja se prijavila da volontiram, a nemam pojma kako ću sve to izvesti čak i ako prihvate moju (ne)sebičnu pomoć. :)
Ko ima zanimljiv da nastupa ove godine? Ja se prijavila da volontiram, a nemam pojma kako ću sve to izvesti čak i ako prihvate moju (ne)sebičnu pomoć. :)
Neam pojam ko nastupa, al' sudeći po svemu, slabo će biti zanimljivo. Tj, evo spiska ovde: http://www.exitfest.org/line-up-2011 xD
Kreator? Uuuuuu, najs najs. :) Još samo da me prime kao volontera i da obezbedim smeštaj, biće ovo dojajan Exit. :)
Mahni! :D Motaću se u okolini i ako ne budem išla. :)