Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nego šta, inače bih te smotala kao domaćica sarmu. :)
Кикакбојштина јебе!
Sad mi pade nešto na pamet. Javila mi se ideja da definišem Lakija. To mora da se odradi.
Mislim da se Laki odavno izdefinisao u teretani. :)
Обрисаће је гарант :))
Ајде ја чу онда и тебе , ионако имам 3 слота!Да се не баци .... :)
Ali znaš kako, Laki - mislio sam da napišem jednu pesmu (epsku, u epskom desetercu) gde veličam tvoje junaštvo. Trebače mi malo vremena da to odradim.
Al' ste prsli obojica, moraću da vas bijem. :)
Nemo', nemo' da ne biješ..
Aj dobro, neću, ali samo zato što sam dobre volje!
Е то је већ мало сложеније ..... ја чу нешто кратко , мада си и пре био главна а и споредна улога у неколико мојих дефиниција.
Hahahahaaa, dobra! Imaš plus od mene. :))))) Posle da definišemo ovu Staklenu što bije.
http://vukajlija.com/kika-boj/345354
Не смемо ,ако погрешимо или ако јој се не свиди наебали смо .....
SMOTAĆU VAS KAO LAKIJEVO @!
Bravo, Laki! Ja sam negde na pola pisanja ove za tebe. Čoveče, ala će da me banuju kad je budem izbacio...
Hoće li skoro ili da idem na spavanje? Pada mi glava. :/
Staklena, mislim da ću sutra da je objavim. Moram da je sredim lepo. Sad sam na delu gde Laki deli megdan sa protivnicima jebanja.
Hahahahaha! To ne smem propustiti! Sačuvaj negde i u kompu, za svaki slučaj, da ne bude kao sa Lakijevom zamalo izgubljenom defkom. :)
Važi. Mada, biće to negde uveče. Tad je udarni termin. Tad je očekujte.
:odbrojava vreme:
Odoh na spavanje, imala sam naporan dan. Laku noć.
Laku. :)