Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nego šta, inače bih te smotala kao domaćica sarmu. :)
Кикакбојштина јебе!
Sad mi pade nešto na pamet. Javila mi se ideja da definišem Lakija. To mora da se odradi.
Mislim da se Laki odavno izdefinisao u teretani. :)
Обрисаће је гарант :))
Ајде ја чу онда и тебе , ионако имам 3 слота!Да се не баци .... :)
Ali znaš kako, Laki - mislio sam da napišem jednu pesmu (epsku, u epskom desetercu) gde veličam tvoje junaštvo. Trebače mi malo vremena da to odradim.
Al' ste prsli obojica, moraću da vas bijem. :)
Nemo', nemo' da ne biješ..
Aj dobro, neću, ali samo zato što sam dobre volje!
Е то је већ мало сложеније ..... ја чу нешто кратко , мада си и пре био главна а и споредна улога у неколико мојих дефиниција.
Hahahahaaa, dobra! Imaš plus od mene. :))))) Posle da definišemo ovu Staklenu što bije.
http://vukajlija.com/kika-boj/345354
Не смемо ,ако погрешимо или ако јој се не свиди наебали смо .....
SMOTAĆU VAS KAO LAKIJEVO @!
Bravo, Laki! Ja sam negde na pola pisanja ove za tebe. Čoveče, ala će da me banuju kad je budem izbacio...
Hoće li skoro ili da idem na spavanje? Pada mi glava. :/
Staklena, mislim da ću sutra da je objavim. Moram da je sredim lepo. Sad sam na delu gde Laki deli megdan sa protivnicima jebanja.
Hahahahaha! To ne smem propustiti! Sačuvaj negde i u kompu, za svaki slučaj, da ne bude kao sa Lakijevom zamalo izgubljenom defkom. :)
Važi. Mada, biće to negde uveče. Tad je udarni termin. Tad je očekujte.
:odbrojava vreme:
Odoh na spavanje, imala sam naporan dan. Laku noć.
Laku. :)