Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Радим као сувозач девојкама са пробном дозволом. Шифра искусан.
Danas su dve položile. Da ih uputim kod tebe? :)
Наравно. Треба их обучити...
Pojma nemam, ja sam položila pre nego što si se ti rodio :)))
Kad se već hvalimo: Ja sam se rodio, pre nego što si ti položila (da ne kažem - i pre nego što si se ti rodila).
Наравно. Треба их обучити...
S druge strane, ne treba da budu previše obučene.
У праву си, али у неким аспектима требају. Треба да знају како са мењачем у зависности од тренутне брзине.
Nisam mislio na obuku, već na povučena dok je obučena, varijantu.
Па зато ти и кажем да си у праву!
Dobro jutro!
Neki su se razbLudili.
Neki juče imali naporan dan, spavali ukupno 2 sata, ali zato položili ispit i danas nadoknadili san. :) Des Dože!
Pobeda mi se smeši!
I meni!
Al' zamalo. :)
Kako se sve ovako preokrene????
KIKABOJ KIKABOJIŠE KIKAVŠTINOM ŠIREĆI KIKOĆU!
Sve se istumbalo.
Pu, jebem ti život! Ne može čovek televizor da uključi, a da ne seru o onom jebenom Đokoviću... Ovo je silovanje mozgova.
Nego, ono što sam hteo reći - poruka za (pre svih) Lakija i Staklenu: odradio sam onaj projekat. Čeveras ču da ga objavim. Da bidnete prisutni. Unapred da vas sve pozdravim jer ču verovatno da popijem ban zbog toga. :)))
Kad večeras? Imaću neke goste, a ne bih da propustim spektakl!
A jes', tako objavi neki projekat (pred svima!!!), a posle neće da kaže šta je. Tuga... xĐ
Verovatno oko 11 - 12. Tad planiram da se ukačim malo ovde. Može?