Ко последњи последњик (117)

1. Радим као сувозач девојкама са пробном дозволом. Шифра искусан.

2. сувозач девојкама са пробном дозволом

Danas su dve položile. Da ih uputim kod tebe? :)

3. Наравно. Треба их обучити...

4. natnat

Pojma nemam, ja sam položila pre nego što si se ti rodio :)))

Kad se već hvalimo: Ja sam se rodio, pre nego što si ti položila (da ne kažem - i pre nego što si se ti rodila).

Borko

Наравно. Треба их обучити...

S druge strane, ne treba da budu previše obučene.

5. У праву си, али у неким аспектима требају. Треба да знају како са мењачем у зависности од тренутне брзине.

6. Nisam mislio na obuku, već na povučena dok je obučena, varijantu.

7. Па зато ти и кажем да си у праву!

8. Neki su se razbLudili.

9. Neki juče imali naporan dan, spavali ukupno 2 sata, ali zato položili ispit i danas nadoknadili san. :) Des Dože!

10. Pobeda mi se smeši!

11. Kako se sve ovako preokrene????

12. KIKABOJ KIKABOJIŠE KIKAVŠTINOM ŠIREĆI KIKOĆU!

13. Sve se istumbalo.

14. Pu, jebem ti život! Ne može čovek televizor da uključi, a da ne seru o onom jebenom Đokoviću... Ovo je silovanje mozgova.

Nego, ono što sam hteo reći - poruka za (pre svih) Lakija i Staklenu: odradio sam onaj projekat. Čeveras ču da ga objavim. Da bidnete prisutni. Unapred da vas sve pozdravim jer ču verovatno da popijem ban zbog toga. :)))

15. Kad večeras? Imaću neke goste, a ne bih da propustim spektakl!

16. A jes', tako objavi neki projekat (pred svima!!!), a posle neće da kaže šta je. Tuga... xĐ

17. Verovatno oko 11 - 12. Tad planiram da se ukačim malo ovde. Može?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.