Ко последњи последњик (117)

1. Dobra, pravo dobra! Nije što je mojih ruku delo, ali stvarno beše sjajna. :)
    Des ti, sto godina! :)

2. Nisam zaboravljen? :)

Evo, tu i tamo... Vise tamo nego tu. Sta se zbivalo dok me nije bilo?

3. KIKO, GDE SI, HOĆEMO DA ČITAMO TVOJE REMEK DELO!!!
    Inače, ništa novo nema. :)

4. Stigoh ja! Gde su svi???

5. HAHAHHAA kakav tajming, neverovatno! :D

6. khmdvojesusetakosmuvalikhm

7. Storma, ima li šta za jelo? :)))

8. Storma, nešto kašljucaš, da nisi prehlađena? :)

9. Ima! Banane, i neke napolitanke! Pizzu sam pojela sama, sori. :/

10. Vidi, bre, ovog Lakija... Ne mogu da izbacim definiciju ako on nije tu.

11. Kako da ga dozovemo?
    LAKIIIIIIIIIIIIIIIII, ŠALILA SAM SE, NEĆU DA TE BIJEM, SLOBODNO DOĐI!!!!

12. Lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! IMA ČIKA KIKA JEDNU PIČKKU ZA TEBE!!!!!!!!! DOĐI!!!!!!!!!

13. Iju, govorite bezobrazne reči!!! :žmuri: :Đ

14. Storma, pali vatru, ima da ga dozovemo dimnim signalima!

15. Znate kako - ja ću da sačekam do 12 sati da se Laki pojavi, a onda izbacujem defku. Njemu ću da je pošaljem u pvt-u.

16. Moramo ga dozvati!
    DOĐI LAKI, ČUJEM DA SE OVDE NEKE ŽENE RASPITUJU GDE SI I MAŠU BRUSHALTERIMA!!!http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_flag_of_truce.gif

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.