Ко последњи последњик (117)

1. Ćao, devojke :) Vidim da pričate o ispitima, ja prijavila 9... A kako ću to da ispolažem, to je misaona imenica :)

2. Ćao, zaboravkone. Je l' kukamo u kolektivu? :D

3. Naravno, mi, Englezi, samo tako i možemo da kukamo :))

4. Bugger the exams! Poor, poor me. :sa sve malim prstom dignutim u vis i monoklom... i brčićima:

5. Hahahaha, bokte tvoj, 9 ispita za rok... Misaona imenica! ja ih toliko nisam imala ni na jednoj godini.. a 5 godina mi traju redovne studije! :)

6. :potvrdno klima glavom:

7. Ja sam prvačić. Neću ni da gledam koliko imam ispita u budućnosti.

8. Ove godine imam 14, jer sam prenela 2... Ma, šou sa mnom :) Ali, neću da se nerviram, nek' smo mi živi i zdravi :)

9. Meni još 6 do kraja. Nisam još uvek krenula da odbrojavam prstima jedne ruke.

10. Nemoj, Storm, bolje da ne brojiš...

Staklena, verujemo u tebe, daćeš ti to uskoro :)

11. Jesje, in staklena we trust! :Đ

12. Teško bogami, nije zima toliko uskoro. :) Ma imam uglavnom lagane ispite za kraj, i jedan monstruozno težak, to će biti zajebano. Ali baš zajebano. :/

13. Dobro, bar ne moraš više na faks da ideš... Mene to najviše smara...

14. Eh moram.. Da prijavim ispit, da potvrdim izlazak na ispit, da izađem na ispit, i tako slično.. Smara i to, bre. :)

15. Da znaš da smara, potpuno te razumem :)

16. Јесте јесте а сад назад у кујну и ......... :))

Последњик!

17. Jebem ti fakultet i sve! Ja moram diplomski da pišem, a jedva sam i seminarske mogao da svarim...

18. Jebem ti fakultet i sve! Ja moram diplomski da pišem, a jedva sam i seminarske mogao da svarim...

Ti si bar stigao do te faze. I to je nešto.

19. Al' ću bidnem poslednjik!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.