Najgori igrači sadašnjice

1. I dalje sam pri stavu da je Šćepara najgori igrač, al' neki dan mi se proširio vidik i Šćepari priključujem Kaluđera....

2. dusan tosic.Ja beskorisnijeg igraca u zivotu nisam video.

3. dajte ljudi, nemojte srbe, oni se ne broje...

4. A koga ćemo? :D

Ko je to gori od Srba?

5. Томаш Росицки, Појма нема, присере ми се сваки пут кад га видим на терену.

6. Zašto pljuvati po svojima , kad ima toliko njinih, nikakvih...Huntelar, Krauč, De Rosi, Misdongard, Vašington, Savio, Dijara...

7. Балотели, не знам да ли га је неко споменуо. Најгори и најпрецењенија врећа гована...

8. Балотели, Балотели, како не. И ко је рекао да је Кајт лош? Није брз, није техничар велики али је радилица, исто као и Лукаш, никад не бих рекао да споро и технички не много потковано крило може да буде толико корисно, али јесте. Ибрахимовић је прецењен охохо, ипак човек још нема ЛШ а сви његови тимови су после њега подигли ушоњу са изузетком Јувеа. Затим Веса Браун, ценим да и Стариџа мало превише величају. И на крају, преименујте тему у ''Најпрецењенији'', овако можемо да дискутујемо ко је гори од Јовице из Глоговице, и Врапца из Моравца.
    ЕДИТ: Само да знате, Јоца се два пута жениЈо!!!!1!

9. Dijara je izmislio fudbal i za Šćepu i za Kaluđera. A i Huntelar.

10. mislio sam srbi, kao van konkurencije su momci. :))

11. Onda treba staviti ime teme NAJPRECIJENJENIJI IGRAČI SADAŠNJICE...

12. Lukaš Leiva bez premca! Zajebite prvu postavu FK Svrljiga, gori je od svakog od njih! Jebeni Benitez ga je forsiro, sad ga ovaj Dagliš forsira! Ja ne znam koji je njima kurac. A u poslednji čas prodaše Meireleša, koji je nebrojeno puta bolji od njega. A što se tiče precenjenih, tu je bez premca na tronu Kerol. Posle njega Baloteli i tako u beskrajnost.

13. jao be blejk, sve si lud. Pa pogledaj jednu utakmicu makar. Šta očekuješ od zadnjeg veznog kostolomca? Da bude lepršav jer je brazilac? Dečko je imao sjajnu sezonu, najbolje ocenjeni liverpulov igrač. Izgleda ti što ocenjuju veze nemaju, mi Srbi gledamo TV i vazda smo najpametniji i nenadjebivi :D
    A nije smeo da proda meireleša.slažem se. i za balotelija.som.

14. Bole, nemoj da se i ovde raspravljamo! :) Ti si izgleda taj koji ne prati Liverpul, tako da... Znam ga još otkad je došao i nije mu uopšte opravdanje što je zadnji vezni. Pa i Maskerano je zadnji vezni pa lomi kosti, a ovaj ne može ni mog pokojnog dedu da zaustavi!

15. Jebi se. Leiva kralj! :D :D :D :D

haha :*

16. Pantelic pa deset praznih mesta.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.