Najgori igrači sadašnjice

1. Charlotte, on ima posebno mesto izdvojeno samo za njega! :) Pa on je toliko glup da bi ni ovde ne bi mogao da pogodi 1. mesto, pa smo morali da ga izolujemo. Bole, ne izazivaj sudbinu... :D

2. Лукаш Леива је у претходне две сезоне, нарочито задње сезоне изузетно напредовао. Никада неће бити Маскерано, али није ни толика везара као пре.

Pantelic pa deset praznih mesta.

Ајде не.

3. Ih, ma napredovao je on moj kurac! Beži bre, jednom vezara, uvek vezara! Jbt, onaj idiot od Dagliša 'ladno proda Meireleša koji je bolji od ovog idiota 500 puta jebenom Čelsiju, a kupuju Kerola za 40 milki! Ponekad se stvarno zapitam šta rade ti ljudi!

4. Напредовао свакако. Могуће је и то, веровао ти мени или не. И биће најредовнији у стартној постави ове сезоне, зато што је једини класични задњи везни. Уз Џерарда кад се опорави наравно.

Меирелеш није добио повећање плате као што му је обећано од стране претходних власника. Није ни добијао шансу на почетку сезоне. Највећа грешка у вези његове продаје је мала цена и то што је појачан директни конкурент за врх табеле.

Што се тиче Керола, он је купљен јер је после Торесове продаје било потребно купити новог нападача. Тих тридесетак милки је много, слажем се, али јебига.

5. RADIŠA ILIĆ
    Miljković-Silvestre-Kovačević-Kizito
    Vukić-Ognjenjović-Buskets
    Mezenga-Pantelić-Šćepović

RADIŠU sam namjerno stavio velikim slovom.

6. Dvajt, nije 30 nego 40 milki! Za te pare su mogli da kupe Aguera, koji je za Kerola izmislio fudbal! Nije ni Kerol toliko loš, glavonja je i ima dobar šut, ali je mobilan k'o glečer i ima tehniku k'o drvo. A to što ti idioti nisu mogli da iskopaju normalnijeg napadača za mnogo manje pare, to samo govori koliko nestručnih ljudi ima u fudbalu! Eto, taman tad je npr. Real tj. Murinjo hteo da proda Benzemu. Što njega nisu doveli, to je igračina. Iako ga je sad Real uništio kao što je uništio gomilu fantastičnih igrača ali jbg, i dalje je dobar.

7. Добро, 35 милиона фунти. Нећемо да цепидлачимо сад, шта је пар милиона за нас двојицу. :)

Керол уопште није толико лош. Највећи проблем је што се кад је он у игри форсирају дуге лопте и гађање њега у главу. Играчи ваљда инстиктивно то раде, не верујем да им Кени то тражи. Могао би он итекако да се снађе у пас игри, и хоће. То је већ ствар уиграности и после неког времена све ће доћи на своје место.

Што се тиче саме цене, слажем се да је преплаћен. Али не заборави да је он доведен последњег дана прелазног рока кад је Торес продат и био је потребан нов нападач. Сваким минутом цена је расла и на крају заврши на 35 милиона. Јебига.

Треће, Керол је Енглез. Има искуство у Чемпионшипу и ПЛ, на чему Далглиш инсистира. Питање је како би се Агуеро и нарочито Бензема снашли ту. И да ли би се договорили за тако кратко време са Шпанцима... Углавном, Керол је млад и има времена да се докаже. А ја верујем да хоће.

8. Калуђеровић.

9. Pazi, nemam ja ništa protiv Kelora. Štaviše, mislim da je dobar napadač ali i da ima dosta mana. Prvo i osnovno, nije trebalo da prodaju Toresa poslednjeg dana prelaznog roka ako nisu videli da mogu da nađu adekvatnu alternativu za normalnu cenu, ali to je sad njihov problem, jebe mi se. Samo kažem da su mogli mnogo bolje da prođu da su samo malo razmislili i da su neke stvari drugačije uradili. A ova dvojica su stvarno vrhunski napadači. Verovatno bi im trebalo vremena da se adaptiraju, ali kao što već vidiš, Aguero se odlično uklopio u engleski fudbal... :)

10. Koja imena se pominju - Baloteli, Robinjo, Buskets, Pedro... Vrh igrači koji su teška gamad, ali to ne utiče na njihovu igru.

Valjda najprecenjeniji igrači, tipa O'Šej magarac koji se provlačio kroz prvi tim Mančestera i novim ugovorom onomad dospeo na listu 100 najplaćenijih sportista, dok ni on sam ne zna koju poziciju igra, a kamoli kako je osvojio Ligu Šampiona i onolike titule.

Bentner je takva splačina od igrača da to nije humano, Brambl, Pol MekŠejn, Milner, Materaci itd.

11. Realno, Kerol je debelo preplacen, ali kako je to vec Dvajt gore objasnio, bio je poseban trenutak u kome se desio transfer. Zadnji sati prelaznog roka, Liverpul bez Toresa, a Njukasl u situaciji da diktira cenu. A nekog su morali da dovedu. Otud i ovoliko novca za Kerola. Ipak, ne mislim da ce se on uklopiti u Kenijevu pass-and-move filozofiju fudbala i da ce ga Liverpul prodati za dve-tri sezone.

12. Towelie_

Realno, Kerol je debelo preplacen, ali kako je to vec Dvajt gore objasnio, bio je poseban trenutak u kome se desio transfer. Zadnji sati prelaznog roka, Liverpul bez Toresa, a Njukasl u situaciji da diktira cenu. A nekog su morali da dovedu. Otud i ovoliko novca za Kerola. Ipak, ne mislim da ce se on uklopiti u Kenijevu pass-and-move filozofiju fudbala i da ce ga Liverpul prodati za dve-tri sezone.

E tu Liverpul koliko god da je odradio odličan posao uvaljivanjem Toresa, toliko su se sjebali dovođenjem Kerola za te pare.

Doveli su OK igrača, mada su mogli da dovedu Drogbu (da su mislili na vreme) za manje pare ako su baš hteli taj tip igrača. Ovako su dobili igrača sa dobrom sezonom u Čempionšipu i polusezonom u Premijer Ligi. Takvih igrača ima dosta u PL-i, Kenvajn Džons, Fuler, Asamoah Žian i itd.

Da su bili pametni doveli bi Longa iz Redinga koji je u to vreme uveliko prerastao drugi rang i mogao komotno da igra u prvoj ligi.

13. Продаја Тореса је вероватно најбољи потез који је неки клуб направио у задњих пар година. Ко зна да ли ће се икада вратити у стару форму, а цена му сигурно никад неће бити већа.

Добро, Керол је млађи и од Гијана и Џонса и Фулера. Не знам за тог Лонга, никад га нисам гледао. Уосталом време ће показати да ли је то био добар потез.

14. Marko Pantelić :))

15. Marko Pantelić :))

Не.

16. Blake Griffin
    Ih, ma napredovao je on moj kurac! Beži bre, jednom vezara, uvek vezara! Jbt, onaj idiot od Dagliša 'ladno proda Meireleša koji je bolji od ovog idiota 500 puta jebenom Čelsiju, a kupuju Kerola za 40 milki! Ponekad se stvarno zapitam šta rade ti ljudi!

samo cu da kazem idi ubij se.
    da si gledo BILO KOJU utakmicu liverpula u zadnje 2 godine znao bi da je Lukas posle Reine PRVO ime u timu.
    nije malo cudno sto su ga 3 jebena trenera forsirala kao startera, a? jos je sad i u reprezentaciji. protiv Boltona sad zadnja tekma NIKO nije prosao pored njega.
    nego neee svi su oni vezare ali ti si mudonja i znas da prepoznas kvalitet.....

17. Ljudi ja imam obicaj da pratim neke fudbalere dok su jos igrali u svojim maticnim klubovima, a narocito pratim argentinsku ligu i mislim da sam znao za kvalitet Iguaina, Lamele, Buonanotea, Formike i slicnih mnogo prije nego sto su ovdje ljudi i culi za njih. Ako je neko od danasnjih fudbalera precijenjen onda je to Havijer Pastore, momak koji je cist primjer marketinskog budženja cijene.

18. Sedplase, sereš kao foka! Prvo i osnovno, prvo ime Liverpula je Džerard i uvek će biti Džerard! Drugo, forsirali su ga zato što nisu imali alternativu (jedino je Dagliš imao Meireleša). Treće, protiv Boltona je odigrao solidno ali to ne menja činjenicu da lik ima metar i žilet, tehniku drveta i pas istog! A reprezentacija Brazila je nenormalno šarena jer glavne zvezde (osim Pata, Robinja i tipa Maikona) boli kurac da igraju za reprezentaciju. I kad si tako pametan, 'ajde mi navedi samo 1 njegov kvalitet, osim toga da je ružan k'o kurac i da tako plaši protivnike!

19. Slazem se da Griffinom, Leiva je drla od igraca. Realno. Mozda je onako osrednje dobar, ali uopste nije ona klasa koja je Liverpulu potrebna na sredini terena. Postoji koliko hoces boljih igraca od jnega koje Liverpul moze dovesti za male pare, npr. Christian Ledesma, Cheyrou, D'Agostino, Hitzlsperger, Borja Valero, Lucho...

20. Cela reprezentacija Američke Samoe. Look it up.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.