Moglo bi da se ubaci kao neki pregled postera pre postavljanja.
Npr. kada neko hoće da stavi neki poster sa dužim naslovom i opisom, pa da može da pogleda poster, da mu ne bi "izlazila" slova sa postera.
Nadam se da me razumete...
nije to tako loša zamisao, mada bi zakomplikovalo stvari. a čemu komplikovanje nečega, ako postoji edit kasnije? mada dobro, za svaki predlog renoviranja - od mene palac gore.
Onda bi bar moglo da se stavi to. Imaš npr. 30 slova za naslov i 40 za opis...
Ništa ako svi ne uzmu da broje slova koliko mogu da stanu, pa posle da broje koliko ima u njegovom zamišljenom komentaru...
Ili privju ili bar koliko je slova "left".
Koliko sam gledao po ovim stranjskim sajtovima, posteri sa veoma dugackim tekstom su nekako bezveze. U pocetku je i mene nerviralo jer si morao da izbacujes neke reci i da prepvaljas stvari, ali vremenom se naviknes... Nekako mi je nepotrebno, bolje izracunaj koliko karaktera moze da stane pa po tome pisi.
Moglo bi da se ubaci kao neki pregled postera pre postavljanja.
Npr. kada neko hoće da stavi neki poster sa dužim naslovom i opisom, pa da može da pogleda poster, da mu ne bi "izlazila" slova sa postera.
Nadam se da me razumete...
http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png
nije to tako loša zamisao, mada bi zakomplikovalo stvari. a čemu komplikovanje nečega, ako postoji edit kasnije? mada dobro, za svaki predlog renoviranja - od mene palac gore.
Izbrojiš kol'ko slova maksimalno može da stane i toliko koristiš.
Kakav privju, kakve pičke materine
mislim da je već predlagano
за
Ako je brzo i lako za apgrejdovati to , a potom brzo i lako za koristiti onda za .
Onda bi bar moglo da se stavi to. Imaš npr. 30 slova za naslov i 40 za opis...
Ništa ako svi ne uzmu da broje slova koliko mogu da stanu, pa posle da broje koliko ima u njegovom zamišljenom komentaru...
Ili privju ili bar koliko je slova "left".
E to može npr.
I da se to OBAVEZNO stavi pri registraciji. Limit je 20 karaktera, ljudi ne znaju, i nik im bude usran.
Kazane delaj.
kaizene* :P
Da vidimo šta Čak Noris misli:
http://www.meh.ro/original/2010_03/meh.ro554.gif.
Eo veli da može, a i ne mora.
E 'ko Čak Noris kaže da može, onda sigurno može.
za to postoji edit. a i bolje da se stavi limit na broj karaktera...
kao da sajt nije dovoljno spor na trenutke :(
mada, neće ovo gazda ni da pročita jer čita samo ktitor forum :)
Слажем се с Џанкијем.
Koliko sam gledao po ovim stranjskim sajtovima, posteri sa veoma dugackim tekstom su nekako bezveze. U pocetku je i mene nerviralo jer si morao da izbacujes neke reci i da prepvaljas stvari, ali vremenom se naviknes... Nekako mi je nepotrebno, bolje izracunaj koliko karaktera moze da stane pa po tome pisi.
Pa da li iko zna koliko slova može u naslov a koliko u podnaslov?
Nesto vise od 30 po mojim racunanjima, gore dole u zavisnosti od duzine samog karaktera.
Al da uredno izgleda jel?
Pa i razmak racunam kao karakter. To je neki maksimum i tekst bi uklopio u poster zauzimajuci citav prostor. Opet kazem, zavisi koja slova uzimas.
EDIT: Ovo je samo za gornji deo postera, ako preguras i donji, onda bolje napisi defku a ne pravi poster na tu temu.