Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
to su ti bukowski wannabe izlivi mačizma i klošarstva. ono fazon pušim drinu piem merak jebem ciganke a zapravo džaram svoje peanut draškalo na lisu en i svršim za deset sekundi protoseminalnu vodnjikavu tečnost pu
E, to.
+1
Ovako...onaj post pre ovoga sam napisao ne zato što sam neko ko je živeo pod staklenim zvonom, pa nikada nije imao kontakt sa tim svetom. Naprotiv.
Imao sam ga, čak i previše za ove moje 4 banke.
I pošto znam kako to baš TAČNO izgleda, veoma mi je gadno.
...I institucija prostitucije, a i svi njegovi "akteri", koji nisu samo "kurve" za divno čudo.
Ukratko, celi taj čin seksa sa prostitutkom najviše liči na situaciju u kojoj ti se baš kupa i pliva, a ti onda odeš u septičku jamu i zaroniš, pa počneš da se brčkaš.
Eto...
One su najbolji vid kurvi koji postoji. Izgledaju ko metak i NIKO NE ZNA DA SU KURVE. Čak su i jeftine jer ih niko ne čuva, odnosno sva lova ide njima. Jednostavno iznajme praznu gajbu u koju ubace samo ogroman krevet, liniju za muziku, frižider za piće i JEBU SE. Klot profit.
Jedan moj ortak, tj. više poznanik je pokušo da se samoubije, popio gomilu tableta jer je saznao da mu devojka skojom je trebo da se ženi radi upravo ovo.
Došla u NS da studira kad su bili na početku veze, počela da radi to jer stvarno nije imala para ni ona ni njeni kući i htela je samo u početku to da radi dok ne stane na noge al posle joj se osladilo. Kasnije i on došao u NS posle neke dve godine i ona je to radila njemu iza leđa dok je on bio u NS još nekih 2,5 godine...a on radio imao dobar posao, jaku platu....sve na nju trošio i sazna ne znam ni ja kako al uglavnom sazna.
A nikako nije mogao da nasluti. I ona bila ekstra prema njemu baš su se voleli, niko ustvari nije mogao da nasluti al eto...eno ga danas propao kao leš je i dan danas, ne pokušava više da se kobejnuje al sumnjam da će da se izvuče ikad
...I institucija prostitucije, a i svi njegovi "akteri", koji nisu samo "kurve" za divno čudo.
Ukratko, celi taj čin seksa sa prostitutkom najviše liči na situaciju u kojoj ti se baš kupa i pliva, a ti onda odeš u septičku jamu i zaroniš, pa počneš da se brčkaš.
Eto...
Kurde amin. Nikad mi nije bilo jasno zašto bi neko plaćao za seks. Ne osuđujem, samo ne shvatam. Dosta mojih drugova je nevinost gubilo sa 15, 16 godina tako što bi im burazeri iznajmljivali kurve i sve je to u redu, ali nikad nisam razumeo čemu to. Smatram sebe dovoljno, ajde da kažem, sposobnim da ne moram da plaćam za seks već da do njega mogu da dođem na klasičan način, ali svako radi kako voli i želi.
Inače bih svakako legalizovao prostituciju, jer bi to valjda makar malo pomoglo da te devojke budu koliko toliko zaštićene zakonom.
Ne pusim Drinu, niti bilo sta drugo. Ne jebem ciganke. Bacam na Lizu En. Imas i nekurvi koje mozes jebati kad hoces, a da li je to ono sto zelis? Maznjavaces pricu o ljubavi, a koliko ti je godina? Budi realan. Ili se trudio oko nje, trosio vrijeme i novac da bi se smilovala ili ces naci "normalnu" i neces da pases picku prije braka. Imas raznoraznih opcija, mozda ti se posreci.
Uzmimo na primjer da zavrsis neki zanat, zaposlis se i odmah krenes po terenima. Nadji djevojku, mjesec dana nisi tu, njena picka to ispasta i takva veza ne moze opstati. Od takvog jebanja nema nista. Jos kad udjes u godine. Zar za takvog covjeka kurva nije najbolja opcija?
Eee, što može žensko da upropasti, niko ne može... Od svih mogućih poslova, ona našla taj, a dečko nema pojma šta mu radi iza leđa...
Slično mi se desilo prošlo leto. Nas 10 napolju i navalili da iznajme kurvu ko nenormalni. Od 10 samo nas 2 nije htelo... Doćiće i to sa vremenom, ne moraš siliti jebote.....
Slažem se 100/100.
Zanimljivost.
Ja živim dosta blizu do Holandije. A one su tamo i legalne i zaštićene maksimalno. Recimo da ne može bolje od toga.
...A znaš li i da je u toj takvoj Holandiji, sređenoj, zaštićenoj, "legalizovanoj" ipak 80% makroa ili sa Kosova ili tako odnekle?
I da, uz sve te zaštite države, makroa ima k'o kusih pasa...
Hoću da kažem, ne možeš da se brčkaš po onoj septičkoj jami, a da ne smrdi na govna. Neizvodljivo, čak i za Holanđane.
Ako je nešto legalno po zakonu, ne znači i da je po moralu i da kao takvo neće da privuče baš one likove koji su šljam. A čim su takvi likovi tu, jebeš ti zakon. Zakon čuvaju sami ljudi, a ne policija.
Uvek će da tu oko toga bude sranje, pa ma kako da ih zaštitiš, jbg...
Baš to, sve će se dogoditi pre ili kasnije. E sad što se neki opteređuju sa onim kasnije, to je već neka druga priča.
...A znaš li i da je u toj takvoj Holandiji, sređenoj, zaštićenoj, "legalizovanoj" ipak 80% makroa ili sa Kosova ili tako odnekle?
I da, uz sve te zaštite države, makroa ima k'o kusih pasa...
Hoću da kažem, ne možeš da se brčkaš po onoj septičkoj jami, a da ne smrdi na govna. Neizvodljivo, čak i za Holanđane.
Ako je nešto legalno po zakonu, ne znači i da je po moralu i da kao takvo neće da privuče baš one likove koji su šljam. A čim su takvi likovi tu, jebeš ti zakon. Zakon čuvaju sami ljudi, a ne policija.
Uvek će da tu oko toga bude sranje, pa ma kako da ih zaštitiš, jbg...
Apsolutno si u pravu, ali u Srbiji ne postoji ni ta, da je nazovem, elementarna zaštita zbog čega sam prilično siguran da devojke koje se ovde bave prostitucijom prolaze kroz pravi horor u poređenju sa devojkama u Holandiji koje ipak imaju zakonsku zaštitu iako i taj sistem kako sam kažeš nije savršen i ima očigledne mane, jer na kraju sve zavisi od samih ljudi.
Ja sam jebo jednom kao klinac, al to nije bio seks nego komedija za nju, a noćna mora za mene tako da više nisam nikad posle toga išao na kurve....al s obzirom da postoje te kurve koje izgledaju tako dobro da većina nas prosečnih likova nikad, ali nikad za života neće moći da prangija takvu ribu...onda što da ne...kad si slobodan što i da ne ideš iz sprdnje na kuravu ako je neka vrhunska riba....
Михајловац - дом и рај свих радодајки мајке Сврбије
Ama ljudi, prvi seks je prvi seks...i nema baš nikakve veze sa prostitutkama.
Ali nikakve, osim ako to ne posmatraš sa tačke sudske medicine, u kojoj je definisano da je u tom momentu "došlo do penetracije". :-)
...Pa ko na belom svetu želi da celog života pamti prvi seks kao moment kada je platio pedes' evra da bi jeb'o ko poslednji luzer, a tada, u tom momentu je bio mlad, najlepši i poželjan kao nikada više u svom životu? :-)
Na pola si toga što ti nije jasno već odgovorio. Šta misliš o ljudima koji ne mogu da dođu do seksa na klasičan način jer ih seks na klasičan način ne zadovoljava, već su zagrejani za čudne stvari, zbog kojih bi ih većina gledala sa prezirom i gađenjem?
Bravo Kurd, pametne rijeci nema sta.
Podrzavam, ali kazem da ima ljudi koji nisu u takvoj situaciji, recimo, tako sposobni. Dalje, jebe ti se, a ti si single, i reci ces sebi "odo da nadjem nesto da jebem, sposoban sam" i koje su ti sanse da smuvas nesto na jedno vece? Ili ces izdrkati na Lizu En. Naravno, imamo i onih djevojaka kod kojih uvijek mozemo da dobijemo (neka bivsa ili djevojka za koju znamo da voli kurcinu), ali to iziskuje da kupis neki poklon ili nesto slicno, odnosno da platis za picku- znaci isto kao da placas kurvu. Naravno, nekada ne moras nista kupovati, ali kada pogledas zar i to nije isto "ronjenje u govnima", jer znas da i nju svako jebe.
Ili sam ja mozda pogresno shvatio taj "klasicni nacin". Pojasni.
Pa brate, boles' je boles', jebi ga. Ne bira gde udara. :-)
Valjda zbog takvih uglavnom i postoje, to da. Nešto k'o terapeuti.
Ali ja sam se ubacio u razgovor samo zbog toga što mi je baš bezveze da neko ko ima 16, ode pa plati za to. Nikako niti je kul, niti je in, niti je frajerski...skroz mi je jadno.
Valdemare kada sam upotrebio reč ''sposoban'' nisam svakako mislio da ljudi koji plaćaju kurve to čine jer nemaju pojma kako da dođu do ribe uobičajnim putem.
Što se tiče tvog pitanja, mislim da bi i to moglo da se reši legalizacijom.Sigurno i sada svi koji se lože na čudne stvari mogu da udovolje sebi, ali bi im legalizacija olakšala. Uostalom da posmatramo to čisto tržišno, posebni prohtevi se dodatno naplaćuju. Kao kada kupuješ auto, uz koji želiš i dodatnu opremu. Možda ovo poređenje nije u potpunosti dobro i na mestu, ali sigurno razumeš šta želim da kažem.
И ја бих да јебем, ај ме научи?
Елем, курве су закон, платиш, јебеш, одеш кући, овако курац, муке џизусове, па мувај, па чекај, па изађи, па вечере, па док је наговориш да је напијеш, па да је јебеш, да косу почупаш. Курве јебу, курве су господа, зато ја не јебем ове квази нормалне, него курве, памет у главу људи, јес' да можеш фасовати болештару, али нема психичке тортуре просечног женског церебрума. Уа некурве.
Stvarno???
Ako već tako gledaš, tu što si izveo vamo tamo, moćićeš da pamprčiš još toliko puta da bi te isto izašlo da si toliko puta uzeo kurvu.
Dobro si shvatio što se tiče klasičnog načina, mada ja nisam najbolji primer jer mi se dešavalo da imam pauze od po nekoliko meseci jer nijedna neće pa popijem kosku na svakom koraku. Uprkos takvim periodima nikad mi nije palo na pamet da iznajmim kurvu. Da budem iskren nikada nisam uspeo da smuvam neku na jedno veče, ali nisam to shvatao kao katastrofu, jebi ga više sreće u sledećem kolu. :)
Drkanje je generalno uvek dobra ideja. Šta ćeš, prva ljubav zaborava nema. :)
I da ponovim, reč ''sposoban'' sam upotrebio jer mi u trenutku nije pala bolja na pamet. Daleko od toga da smatram ljude koji iznajmljuju kurve nekakvim nesposobnjakovićima i isfrustriranim osobama, jer imam nekoliko takvih drugara.
Раскинула курва једна.