Prostitucija - KURVE

1. Lemajo piši još neke detalje za te pevaljke sponzorke kako se jebu, pogotovo ko ovo za Severinu, počeću da drkam!!

2. Ova tema je bila do jaja dok je niste vaskrsli pre neki dan i smorili postovima od sesnes Jovicica koje me mrzi da citam jer su verovatno puni nekih kuraca o pravima zena i tako tim sranjima.

3. dali ste mu ga po oftopiku, mašala.
    nemojte više.

4. Ova tema je bila do jaja dok je niste vaskrsli pre neki dan i smorili postovima od sesnes Jovicica koje me mrzi da citam jer su verovatno puni nekih kuraca o pravima zena i tako tim sranjima.

+1

5. kaže trebaju mu kelnerice! al neće one raspale bosanke, kaže trebaju mu fine, pametne, obrazovane devojke, jer je restoran na sveckom nivou

Aхахаха! Увек се засмејем кад читам твоје постове! :)

6. Nikad nisam jebavao kurve. Jesam devojke koje se satiru od jebanja kao kurve, ali nikad nisam platio kešom (poneko piće i džoint ne računam). Kad sam bio mlađi, hteo sam, ali selo jebi ga, nije ih bilo kod nas, ko će ići do NS zbog toga.

7. Ako Bog da da odem u Amsterdam, moraću da posetim Red Light.

8. Petar Pan Pezo$

Lemajo piši još neke detalje za te pevaljke sponzorke kako se jebu, pogotovo ko ovo za Severinu, počeću da drkam!!

čekaj bre, ne počinji bez mene!

ima jedan estecki hirurg, kojeg svi zovu dr Udo, koji je glavni monter viđenijih "džet seterki" u beogradu. on zna često da svoje usluge naplaćuje u naturi, a bogme neretko se ogrebe za snošku i kad je pacijentkinja regularno platila operciju, jer bože moj - prestiž je jebati se sa doktorom na glasu, a i nikad se ne zna kad će ti zatrebati. sve bi to bilo skroz okej, da on nema podugačak jezik i poveći kompleks, pa čovek ima kompulsivnu potrebu da po gradu potanko prepričava koga je sve i kako natezao. tako se hvalio i kako je bio u kratkoj ali slatkoj kombinaciji sado mazo iživljavačkog tipa sa jednom "manekenkom" koja je kod njega natrpala silikone u prdaru. ta "manekenka" je jedna klasična sponzoruša, opajdara, koja je svojevremeno "manekenisala" po francuskoj i koja voli da priča kako je upoređuju sa siDni kraford i kako su joj tamošnji "modi agenti" nadenuli nadimak "the body". ona se skoro razvela od jednog crnogorskog uvoznika belog praška na veliko koji je završio u mardelju, ali i dok je bila u tom braku "punom ljubavi" nije joj bio nikakav problem da se udara gde stigne, muža je ionako viđala samo u prolazu, imao je on čovek svoje akcije. elem, dr Udo se hvalio kako je mala talentovana za trpanje i kako je popriličan kapacitet i kako je jednom prilikom u toku jedne sado sesije opušteno nagurao celo stopalo u njenu đanu, kaže još je bilo mesta da ga provrti u krug....

a inače, za one koji se zanimaju kako doći do tih viđenijih kurvi, drugarica od ove "manekenke", bedevija iz zemlje stjenja i kamenja, ona što peva o seksi biznismenu, može da se navata na bilo kom njenom nastupu, ili pak u silikonskoj dolini. ona veče započne sa tarifom od iljadu evrića, pa kako veče prolazi a mušterija nema, ona polako spušta cenu. na kraju zna da dođe i do 300 evrića. a ako ne nađe mušteriju za to veče bez problema sebi izdvoji nekog klinca, jer voli piletinu. jes da je malo gadna u glavu, ali ko voli te kršne cnogorke sa sisom kojom mož omanje tele dubije, može bez problema da je priušti... a po tom principu operišu i mnoge druge, dakle momci bitno je samo da se nađete na pravom mestu (splavu) u pravo vreme...

e da, džimi, drago mi da sam te nasmejala, nasmejati tebe je pravi mali uspeh ;))))

9. ona veče započne sa tarifom od iljadu evrića, pa kako veče prolazi a mušterija nema, ona polako spušta cenu.

U kurvanje samo pred zoru i nikako drugačije, ja i na pijacu idem pred fajront kad seljaci skoro pa dele paradajz okolo, samo da ga ne vuku kući.

10. Hahah lemajo lažeš, izmišljavaš sve ovo garant!! :)
    Inače tu gogu sekulić bi takvom silinom jebao i lizao stopala i svašta nešto radio!!
    EDIT: AL NISAM PROVALIO KO JE TA PRVA MANEKENKA?
    Al mante se kurvi, pogledajte savet Peđe Glavića kako da priđete i smuvate bilo koju devojku na ulici!

Форе које пролазе

- Има један једноставан “отварач” за улицу. Девојци која се шета мало се унесем у лице и брзо одмакнем. Кажем: “Ћао, ти се мене не сећаш?!” “Не.” “Хајде сети се”, настављам ја лежерно. Сад она мисли, пролазе секунде. “Јеси ли се сетила?” “Не.” “Па, ја сам онај што ти је пришао пре десет секунди” - смеје се Предраг Гњатић. - И ово може да се покаже као фора која пролази: она стоји сама на тргу, ти приђеш и кажеш: “Извини, што касним.”

Vrlo originalno, a i zašto da platiš kad uz ove instrukcije možeš da natakneš na ražanj koju god vidiš na ulici!

11. Uz foru broj dva nataći će tebe dečko kojeg je čekala na banderu, i to onu s poprečnom prečagom da ne lipšeš od overpenetracije.

12. Taj Пеђа Гњатић је такав квлт од човека да заслужује посебну тему. Ја се дуже време питам да ли је обичан дегенерик или неоткривени геније.

13. Majke mi ja bi mogo sa njim da se družim 24h na dan.
    To što on pokušava da uradi je isto kao i kad bi učio psa da priča. Jednostavno ne može neki šupak da bude frajer i tačka.

14. Ја се дуже време питам да ли је обичан дегенерик или неоткривени геније.

Takođe, ali nekako mi vuče na ovo prvo, jebem li ga.

15. Jebiga sad što offujem neću više obećavam, al ovaj gospodin ženskaroš je totalni genie i moram još ovo da podelim sa vama ako vidite neku devojku kako šeta psa i ako oćete da je jebete, a da ne platite evo šta treba duradite

Zamislite ženu koja šeta nekog retrivera. Muškarac hoće da iskoristi psa da bi se sa njom upoznao. On će prići i reći: Jao, što je slatka kuca. Kako se zove? Onda je pita čime se ona bavi.

Pošto on i dalje postavlja pitanja, ona će uvideti da njega baš briga za psa i da je zainteresovan za nju. Velika greška je da usred svih tih pitanja on zatraži njen telefon. To stvara nelagodu jer se oseća kovanje nekog plana.

A trebalo bi ovako. Priča počinje raspitivanjem o njenoj kuci, a onda on kaže: Je l' znaš da sam ja imao papagaja?, i nastavi priču o njemu. I onda kao slučajno pomene da mu je jeo knjige. To njoj u glavi stvara asocijaciju da on nešto studira, čim pominje knjige. Ona se uključuje u razgovor i pita ga šta studira. Znači, sa psa, na papagaja, pa na knjige. Teče razgovor..."

16. petre, nemam ja tako bujnu maštu :P eto, bedeviju možeš redovno navatati u straje baje, najčešće u pastizu ili soho sushi, pa nek ti je sa srećeom! a ta drigarica je ova http://www.youtube.com/watch?v=wYIPYO6dGnk&feature=relmfu

17. Au jebote...kako tako lepa devojka može da dozvoli sebi da je jebe neko uopšte a kamoli neki matori sponzor...šnostra

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.