Prostitucija - KURVE

1. Kod nas je zavladala maloljetnička prostitucija.
    U jednom klubu se okupljaju te kurvice, seks je 20 maraka.
    Pretežno su u farmerkama, u zadnjem džepu imaju jebene kartice od mobilne dopune izvučene na pola, da se raspoznaju. Samo je lupneš po dupetu, izvučeš napolje u obližnji parkić, odradiš pos'o i daš pare.
    One koje su u suknjicama same prilaze, tu se ne moraš mučiti.
    Nisam još pitao koliko košta da mi kvalitetno popuši, kontam da je to jedan gusti sok....

2. seks je 20 maraka.

То беше десетак евара?
    У јеботе, то дају неки попуст или? :)

3. Da, 10€ ti je 19.5 maraka....

4. Пошто живим на 100 метара од оне уличице код Плавог

E ako dosad nisu, nakon ovoga će te sigurno naći u gradu.

5. Nisu klinke, od 17 do 20 godina, taman....

6. E ako dosad nisu, nakon ovoga će te sigurno naći u gradu.

Џабе, давао сам им и тачну адресу, пичке немају муда за ферку.

7. Nisu klinke, od 17 do 20 godina, taman....

hm..klinke ipak za mene...

8. Skočimiše, zakidaju li na kursu ako si sa strane? Imaju li onaj čitač kartica ili samo čitač kurčeva?

9. Nisu klinke, od 17 do 20 godina, taman....

Брате, па легалне су.

10. Maknite mi ovu temu iz humora,ja tražim viceve,kad ono.Mada isto dođe.

11. Ma ako im tutneš 10 ćavri oproste ti po marke, nije im frka. Rade samo na čitač kurčeva.
    Sve u svemu - fina zanimacija vikendom.

12. Au jebote, al' tu ima posla, kad opraštaju po marke. A oće li da se maze posle? To volim.

13. Nisam imao tih afiniteta, al' kontam da bi za pare sve radile....

14. Tulume, mazio bi je posle? ne verujem da bih iskreno, koi kurac? mislim, kurva čoveče...nije ti cura.

15. Voli čoek, šta ima veze...

16. Što da ne, pa i one imaju dušu i vole da se šašolje. Još bi mogo da im otpevam "Mala lisica u noći", recimo. Lepo je to.

17. ako voli, ok. ja recimo ne bih mogao to. a volim da mazim awwwwwwwww

18. Ima onih koji plate kuravu u bordelu pa samo pričaju. Dođe mu kurava k'o psihoterapeut jbt. Mislim, i meni dođe ko pishoterapeut, samo što ja volim više jebanja a manje priče.

19. Što da ne, pa i one imaju dušu i vole da se šašolje

haha, pričaš ko da je neka životinja u pitanju lolo

sumnjam da vole da se šašolje, obave glavni posao i odu. sad ako oće da trpe to tvoje maženje,verovatno moraš platiš dodatno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.