ЉУДИ БЕЗ СМИСЛА ЗА ХУМОР ОСТАЋЕТЕ САМИ!!!!!!!!!

1. Чек, нисам у току, јел ви озбиљно нисте могли да разумете њене постове? :)

2. Zmia

Na temi koja služi za zajebanciju ozbiljan post mu dođe kao oftopik. Kako to ne shvatate LJUDI SA ALTERNATIVINM SMISLOM ZA HUMOR!?

Istina brate, kada neko na npr temu jebanje dođe i krene da kenja kako ne jebe ili sere neke nevezane gluposti on spemuje. Tako je bilo i na aurora trenslejtu, počeli su ljudi da spemuju temu a jedini problem je bio njohovo nerazumevanje iste!

3. АМИН бре да неко више проговори, добро Змија отворила тему за превоџење њених срања ал јебига љубоморне душе закључаше...
    ЕДИТ:

Чек, нисам у току, јел ви озбиљно нисте могли да разумете њене постове? :)

Да, жена има неки свој трип и њиме пише, нико је не разуме и јебига, нек нам да "Упутство за коришћење Аурориних постова"...

4. Чек, нисам у току, јел ви озбиљно нисте могли да разумете њене постове?

Peki nemoj sad da se kurčiš da tebi to ide gltko ko iz pičke, imao si šansu da dokažeš to, propustijo si je.

5. Realno, ko razume Auroru i moze da prevede, za mene je POLIGLOTA!

6. Realno, ko razume Auroru i moze da prevede, za mene je POLIGLOTA!

MA ŠAMPOLIJON!

7. Јбт, јел се дешава на овом сајту нешто сем пичкарања? Стварно постаје смор...

Џими врати се, овце твоје не могу без тебе!

8. Peki nemoj sad da se kurčiš da tebi to ide gltko ko iz pičke, imao si šansu da dokažeš to, propustijo si je.

Не, него сам хтео да изразим своје чуђење што нисам једини који има проблема са разумевањем њених постова. :) Скоро сам читао нешто на ктитору, јебеш ме ако сам нешто разумео...

Ето, само то да кажем, а ово што сте отварали тему, немам појма о чему се ради..

9. Smisao za humor je jedna čudna stvar. Poseduje ga veoma mali broj ljudi, oko 5%.
    Na ovom sajtu taj procenat je znatno manji.

To da je smisao za humor različit je priča kojom se teše ljudi koji nisu ni malo duhoviti. Vojteče, nije lepo što zamlaćuješ narod. :p

10. Не, него сам хтео да изразим своје чуђење што нисам једини који има проблема са разумевањем њених постова. :)

Evo i Pekiju nisu jansi Aurorini postovi. Nek se jave sada likovi koji misle da je tema bila ruglo. DO kraja će ispasti da bar 20 ljudi ima sličan problem!

11. Frenki je rekao ono čega smo se svi bojali.
    KUKUUUUUU!!

edit: Peki, bijo bi jedini da si razumeo kako se meni čini.

12. Nisam bio aktivan kad je otvorena ova tema sad sam je tek pročitao al su pobrisani svi postovi osim prvog slažem se sa fejsom u mnogim tačkama za ovaj primer sa aurorom ne mogu da pričam jer nisam bio tu a i ne znam dal se uvredila ili ne al je ne vidim što bi se uvredila malo sprdnje nikad ne škodi za to valjda i služi forum uostalom i meni je zanimljivo da se sprdam malo na edijev račun ne zato što imam nešto protiv njega nego sam ga zapamtio po onoj rečenici "onda barem za ktitore" i ne vidim da se čovek uvredio uostalom da sam to primetio ne bi to više pisao jer mi nije cilj da nekog uvredim ovde već samo da ubijam slobodno vreme

13. Dajte translejt i za Dušana lolo

14. haha može otvorite temu :)

15. Људи, будите кул као ја, постаните глемери.

16. Dušane, jesi pojo taster sa zarezom možda lololo

17. отићиће све у курац и сајт ће остати без хумора без сммеха и без занимљивости! Отићи ће људи који су срж сајта, остаће школске дефке и идиотски хумор!

Već je otišao veći broj članova koji su imali itekako dobar smisao za humor.

18. Peki, bijo bi jedini da si razumeo kako se meni čini.

Понекад је разумем, понекад. :)

Nisam bio aktivan kad je otvorena ova tema sad sam je tek pročitao al su pobrisani svi postovi osim prvog slažem se sa fejsom u mnogim tačkama za ovaj primer sa aurorom ne mogu da pričam jer nisam bio tu a i ne znam dal se uvredila ili ne al je ne vidim što bi se uvredila malo sprdnje nikad ne škodi za to valjda i služi forum uostalom i meni je zanimljivo da se sprdam malo na edijev račun ne zato što imam nešto protiv njega nego sam ga zapamtio po onoj rečenici "onda barem za ktitore" i ne vidim da se čovek uvredio uostalom da sam to primetio ne bi to više pisao jer mi nije cilj da nekog uvredim ovde već samo da ubijam slobodno vreme

Ово је ладно једна реченица. :)

19. Није, видиш да нема тачке на крају!

20. Ово је ладно једна реченица. :)

није Пеки заборавио си други део реченице

haha može otvorite temu :)

Између нема ни тачке ни зареза ДУШАНЕ ИДОЛУ лолололо

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.