Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
DUŠANE DAJ NASTAVAK
Ја имам проблем да разумем неке чланове овде и признајем да би ми неки пут требао превод.
Аурора је царица и сигурна сам да се не би наљутила на тему. Али признаћете да је тотално безвезе отварати тему када она није присутна на сајту и не може да учествује у њој.
To je tačno, zato ćemo lepo u saglasniosti sa njom da otvorimo istu!
/\/\/\/\-----------------------------------------------------------------
Јес ти нормална стало ми срце од глупости тог поста - Аурора царица лолололо не би се наљутила ЛОЛОЛОЛО
Realno, tema Aurora translejt bi trebalo da ode u Vukajlija servis.
Biće caro kad dobijem inspiraciju lololo
Јесам. А ти?
L0L je lud ko struja!
PRAVDA ZA PREVOD
OĆEMO VUKAJLIJA TRENSLEJT
Pročitao sam prvi post. Ovi ostali me ne zanimaju tj mrzi me da ih čitam. On je dovoljan da dam svoj odgovor/doprinos.
Ja sam protiv, ako je uopšte nešto predloženo.
Dalje, Fejz, pisanje caps lock-om može da posluži za naglašavanje ali ovo što ti radiš je kao kada bi pričali uživo a ti se dereš svaku drugu reč, to je odlika onih kojima argumenti nisu jača strana. I za šta se ti više boriš uopšte?
Pozdrav Cari legendi. :))
После овог твог поста моје ментално здравље је озбиљно угрожено лололо
Imam onda jedno pitanje. Kako biste preveli "lolololo"?
Fejz se i dere uživo i ne vidim zašto bi folirao sad ovde da je smiren.
REALNO Fejz je CAR, pa koga onda boli KURAC da l' se DERE?
To ti je bosanksom: "Boloooo" ja kontam. Ali Staklena nije ti ovo tema za te stvati. Molim te ne off topikuj!
POzdrav Stajo i od Miomira :)
Пандан зна само један језик а то је пандански и сви се остали прилагођавају њему а не он њима лолололо је универзалан израз...
Jedna mala digresija, nećete mi zameriti: u naslovu teme fali jedan zarez, iza vokativa.
ВО ПОБЕДИЈО!!!! лолололо
Realno ja odo na okupljanje da NINČIM!