Football manageri

1. E moji vi... Menadžer 2011, pošto me već godinu-dve pre toga dobro smorio menadžer (igram od fa premier 2002) bio mi je potreban izazov. Uzem AFC Vimbldon, koji je tada igrao konferenciju, i rešim da od njega napravim veliki evrposki klub. Posle pet sezona se plasiram u Premijer ligu (što će reći da sam samo jednu sezonu stagnirao, i to u Šampionatu). Nisam ponovio jednu utakmicu, nameštao neke transfere ili na bilo koji način varao. Sve 'legalno''. Treća sezona u premijer ligi, ja već stabilan prvoligaš, borim se za Evropu. Moguće da sam igrao finale nekog kupa, moguće i da nisam, ne sećam se... Uloženo mnogo truda, vremena i živaca na sve to. I sestra jednog dana reši da formatira komp, bez kontaktiranja mene (a i formalno je njen laptop), i naravno, obriše taj sejv... Kao da mi je dete ubila.
    Najbolji igrač mi bio Oliver Norwood, doveo sam ga na polusezoni u ligi dva, bio je fri transfer. Igrao mi do kraja premijer ligu, čak i bio kapiten (video sam da je i na 2013. ok napravljen - za slabije klubove). Od poznatijih sam imao valjda samo Karlosa Velu i Tea Volkota, dovedeni naravno za dž, ali odlično su igrali. Najveći problem mi bio da stabilizujem klub finansijski. Stalno sam davao velike plate, jer sam dovodio najbolje igrače što sam mogao (uglavnom free), i skoro svaku godinu završim u minusu. A i ovi moji idioti iz uprave, još dok sam bio u ligi dva, potpišu glavni sponzorski ugovor za smešne pare na deset godina. To za kintu mi bio problem posebno jer nisam mogo da unapređujem fakltis, youth recruitment network, pa nisam imao igrače iz svoje škole. Naravno i to sam počeo da sređujem, ali me viša sila prekinula...
    Eto, morao sam sa nekim da podelim...

2. Dakbe. :(

Elem, koliko mi ide na kurac novo nameštanje taktike, mogli su lepo ono da ostave kako je bilo i da ga malo modifikuju, a ne ovako. Mnoge stvari su popravili nabolje, a ono što mi je bilo najinteresantnije, nameštanje taktike su zasrali, i to žestoko. Jebale vas modifikaciju u PES fazonu!

3. Gde su, šta rade?
    http://s14.postimg.org/pwvcebe4h/image.png

Elem, mnogo jednostavnije su treninzi i taktike konciprani, što je i realno, ne mora menadžer da se jebe baš oko svega.

4. Treninzi da, ali me taktika, ova nove jebe straobalno.

Lepo su mogli da ostave ono za širinu, brzinu i visinu defanzivne linije da podešavaš kao i pre ne sad ovi klinep na wider, drop deeper i ostali kurci.

Ne znam ne sviđa mi se, osećam se kao kada su u PES 08 izbacili grafikon za igrače i ubacili overal ocenu GOMNO! Ali i dalje igram.

5. Kada stave više nečistoća u drogu, narkoman je i dalje koristi. :)

6. Neke su stvari pojednostavljene, što ima smisla. Jbg, ne može menadžer sve sam da radi, mora da dođe do delegiranja.

7. Bili, slažem se, uzimam redovno od 12 godine, evo već osmu za redom. lolo

8. Kupuje se Balanta vidim hehehe
    Gazi šupke Senžermenske!

9. Meni tajkuni preuzeli klub, i zapretili da će da me kikuju ako ne povežem par rezultata da ih ubedim da valjam.

A sledeće dve tekme:

Wigan - Tottenham
    Wigan - Man Utd

Reko' neću da ponavljam ništa, šta bude, bude. I naguzim Totenhem 2:0 i poserem se po Junajtedu 1:0, opizdio neki bunker na poslednjih pola sata. Ovi mi rekli da mi dižu embargo transfera i da ostajem. Sad sa 800k budžeta imam 47 milki, opaaaaaaa!

I nemam koga da kupim, sve gamad.

10. Хахахаха, који хаос! На крају треће сезоне Дијего Симеоне дошао у Бајерн и све што ваља ставио на трансфер листу. Купио сам Гецеа за 44 милке и позајмио Тијага. Нисам имао довољно пара па сам продао већ распалог Хамшика за 32. Колико год било олакшавајуће, реална је ова промена коју су увели да након једне добре сезоне играча богатим клубовима продаш за огромне паре.

http://s15.postimg.org/ymlpy9zob/Mario_G_tze_Overview_Attributes.png

http://s7.postimg.org/qfezbmq0b/Thiago_Overview_Attributes.png

11. Trenutno sam druga sezona sa Partizanom, jeboga pas tri 'parent' kluba imam: Ajax, Lyon i Napoli. To uopšte nije loš fazon, pošto mi je iz Lyona došao Briand, a iz Napolia čekam Zapatu, mada pošto bira između ponude Milana i Partizana mislim da je jasno na koju će stranu da ode. Plus iz Ajaksa Hossena i Melega.

Malo sam nerealnu ekipu napravio za drugu sezonu, očekivao sam da ću tim ove snage imati tak za četiri do pet sezona. Ali ne bunim se. :)

12. DAJTE DAUNLOAD LINK

13. Imaš na stranicama unazad.

14. Izašao novi patch 14.1.4. Imate na onome nosTeam sajtu.
    evo šta popravlja: http://www.footballmanagerstory.com/fm-2014-patch-14-1-4-released/

Fala bogu. Jedna od najgorih stvari na svetu je nepečovana igra. A menadžer pogotovo.

15. ne vidim tu gde je download, daj lik

16. Trebalo bi da je ovo

http://dfiles.eu/files/pamuyemmf/FM2014_patch_14.1.4_nosTEAM.exe

Mister, igras li ti sa ovim pecom? Jel se primecuje neka razlika u odnosu na ovaj prosli?

17. Da to je taj link, rekoh da ga ne kačim možda kršim neko pravilo :)

Instalirao sam, ali sam odigrao tek jednu utakmicu i to prijateljsku (početak druge sezone sa Totenhemom), deluje mi bolje, čini mi se da se igrači bolje postavljaju nazad i da više realizuju šanse, danas ću da igram malo više pa ću da javim zapažanja.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.