Prijava

VAZNO OBAVESTENJE

FM 20 je free do 25. marta

Skinite pa da igramo online ligu

Ljudi, nemojste ludi da igrate FM20, kad možete besplatno FM22 imati od četvrtka :)

Sve što treba je da se registrujete na Amazon Prime (prvi mesec je besplatno). Uz Amazon postoji "Prime Loot", tj. porcija igara svakog meseca koju možete zadržati zauvek. Od 1. septembra jedna od igara koju dobijate je FM2022 (full igra za Epic laucher).

Lepo se registrujete, pretplatite, sačekate da klejmujete igru, otkažete pretplatu i to vam je to, igru možete nastaviti igrati i nakon toga.

Zahvalite mi kasnije.

EDIT: Ah, sad vidim gore da je ono stari post, lol, ali svakako, FM2022 besplatan, legalan.

Imam već nalog na Epic, čekamo septembar

I da, ako se registrujete sad, možete pokupiti igre i iz ovog meseca (Starcraft Remastered pre svega), kao i narednog.

U prvom postu je uputstvo kako i šta. Na Amazon Prime se odradi pretplata, samo ne zaboravite da je otkažete u roku od mesec dana tokom free perioda, 12 EUR je mesečno (ili 12 USD godišnje preko poljskog VPN-a, lol), imaćete filmove i serije u tih mesec dana, kao i igre i in-game itemse za masu igara.

https://www.steamgifts.com/discussion/tKiHv/amazon-prime-gaming2022-08-01-updated-current-and-past-games-previously-twitch-prime

EDIT: Proverite samo da li je free mesec dana, ili 7 dana.

EDIT 2: Jeste 30 dana - https://www.amazon.sg/gp/help/customer/display.html?nodeId=201910190

пахахахахахах овоме се нисам надо

Naravno da francuz buljaš LOL.
Hvala za info za džabe menager, mada sumnjam da će da prođe fora, nisu oni mutavi, verovatno kad se prijavljuješ za taj prajm traže da ostaviš broj kartice ili nešto slično, da bi posle mogli da te jure.

Nema šta da te jure, probaš, otkažeš (sve ti ostaje što je tada bilo dostupno). Već sam isprobao odavno, uzeo šta mi je trebalo, tek godinu dana kasnije sam se pretplatio kao Poljak, isplati se, pošto ne možeš istu foru dvaput.

nisu oni mutavi

Nisu, ali su Amazon i ne znaju šta će od para.

Uostalom, statistika je neka bila, 98% korisnika Prime servisa je tamo zbog filmova i serija, uopšte ne klejmuju igre niti znaju da ih redovno dobijaju.

Jel probao neko ovu agilnijevu foru? Ne da mi se da ostavljam amazonu i vampiru Bezosu broj kartice, treba mi neko da me gurne s litice.

Uzo jedan moj burazer tako ozb
Ja konkretno čekam Epic

kakva predivna vest danas ako se ispostavi istinitom

sad dok poskidam face i grbove lele lele

Grbove i kitove da, face nikad.
Znači šljaka a?

Sačekam par dana da vidim komentare i drugih sirotana da me ne iznenadi posle neki polusezonski kreš ko što umelo ranije

da ga jebem, skinuo sam ovaj krekfix i pokrenuo igru, e sad ako krešuje negde tamo u januaru bože moj

što ne face brt meni to esencijalno, dresove nikad do sad nisam skidao ali mogo bih sad čisto onako. Verovatno zato što treba 16+ gigabajta za face mrtve.

Face su najveća prevara ikad

Skineš soma gigabajta da ti pokrije sve face od baba sere iz Mestaljskog klozeta do Pit de Visera. I onda kroz dve godine dođu regeni degeni sa svojim rendom nekim digitalnim Sims 4 facama i razbiju ti iMeRzIjU.

Zato savetujem mod koji ukida sve face