Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pantela ljudina promasio penal i ja prosao prvu nokaut fazu CAR
e,ako vodite neki slabiji klub, tipa kristl palas ili tako to, ili još slabiji, dovedite Nikolasa Medinu, slobodan igrač, napadač, fine ocene za 2,3 ligu. i lepo igra.
njega sam provalio još na menadžeru 08, jebe keve i nije teško da ga dovedete, plata najviše 3000 evra.
Miguel Medina takođe, kao i na prošlom, kida. A nije skup. Ćosić kasnije ubiva. Dosta solidnih igrača za našu ligu može da se nađe po Africi. Za male pare
Ma ko je nakant'o Hanover 4-0 na sred Marakane! :D Idemo bre! Inače, Lazović za precednika, Vešović za zamenika. Lazović na 6 mečeva 7 golova i 4 asistencije! Jedino me Kaluđer zajebava, drvo jedno, ali i to ćemo da sredimo... :) Dovedite za nekih 200k Siyanda Xulu-a. Jako perspektivan štoper, 19 godina. Nema sad baš neke ludačke ocene, ali i razviće se i sad je dobar. Zna li neko kako se u ovoj dvanaestici razvija Đuričić jer sam ga doveo i platio poštene pare, a vidim da dečko ima fantastične ocene ali ne igra na tom nivou?
Dobar je taj Xulu. Na Marakani je pao Inter 4-0, kao i Sevilja istim rezultatom ;) Sad prodah nekog lika za 22M. Laganica.
Odličan je Đuričić. Evo ja pokušavam da ga dovedem sad u nekoj dalekoj sezoni, ali nema šanse... Neće pička da pređe...
Koj se kurac dešava sa tim Interom? Kanta ga ko kako stigne, stvarno su koma.
Ja sam tuko Junajteda 3:0 na JNA, kad se svi falite..... :D
Ma raspada se Inter nešto ;) Ali zato protiv Barse i Reala samo mogu da gledam kako me trpaju... Sa svima mogu ok da igram, ali sa njima nema šanse... Nerealno jebu keve. I Juventus, da. Ne znam odakle im toliko keša. Imaju tim kao gore pomenuti
Nisam nikako okušao sreću protiv Reala, al' Barsa je nedostižna.
Nažalost sam naleteo i na jedne i druge. Ostali Španci sprdnja, sim Atletik Bilbaa... Uspeo sam da dovedem Zvezdu na 21. mesto po koeficijentima, i da uđem među 70 najbogatijih :D
Svaka čast, Soče, ali ja sam tek krenuo, a ti si ne znam ni ja koja sezona, što opet ne osporava tvoje fantastične rezultate. :) A što sam dobio grupu u LE, Totenhem, Seltik i Sošo. Biće veselo.
E to je već za pofalu! :D Koja si sezona? A kako je sad protiv Voše odigrao Đuričić, već vidim da je lik ubica, samo da nije onoliko sebičan, majke mu ga blesave... :)
Četvrta sezona, sljedeću osvajam ligu šampiona.
Толико о реалности тог менаџера ....
Ma koja crna realnost bre. Igrice i realnost, dva potpuno različita sveta. Kako me je sad jebena uprava sjebala! Igrao LE prošle sezone (ne baš uspešno, ali sam je igrao), izdominirao u ligi i uzeo kup, a budžet - 0! E pa pušite kurac govnarčine glupe! Zato kad se ove sezone kvalifikujem za LŠ, samo neka probaju da mi ne daju neki do jaja budžet sledeće sezone, ima da izbrišem igricu u suprotnom.
Zato se i zove igrica, zato i jeste simulacija. Još mi treba da prave igricu koju ću morati igrati 10 godina.... Ja da sam htio biti menadžer upis'o bih dif... :D
Četiri igrača mi se povredilo u prvom poluvremenu, i nijedan nije sposoban da završi utakmicu. Jebote, kakvi su nežni napravljeni, da ne poveruje čovek. I sad treba da igram ostatak utakmice s igračem manje, a koje sam sreće, sad će još nekom da se ugane nos ili tako nešto.
Četiri igrača mi se povredilo u prvom poluvremenu, i nijedan nije sposoban da završi utakmicu. Jebote, kakvi su nežni napravljeni, da ne poveruje čovek. I sad treba da igram ostatak utakmice s igračem manje, a koje sam sreće, sad će još nekom da se ugane nos ili tako nešto.
Karma.
Obrati pažnju na trening, nešto ne štima.
E jel se desilo nekom od vas da mu igrač polomi nogu? kod mene u 3. sezoni već 3. igrač lomi nogu :/
Ja nisam igro s Realom i Barsom, ali Man City nisam dobio u 4 utakmice ni 1.
Jašta, lome noge, noseve i svašta nešto još, bukvalno se na svakoj utakmici bar jedan povredi. Eto, sad sam igrala protiv Intera hendikepirana u gostima. Izvršila sve zamene, i igrač se povredi. Ali, uspeh da izborim pobedu od 2-1. :D