Football manageri

1. Pantela ljudina promasio penal i ja prosao prvu nokaut fazu CAR

2. e,ako vodite neki slabiji klub, tipa kristl palas ili tako to, ili još slabiji, dovedite Nikolasa Medinu, slobodan igrač, napadač, fine ocene za 2,3 ligu. i lepo igra.
    njega sam provalio još na menadžeru 08, jebe keve i nije teško da ga dovedete, plata najviše 3000 evra.

3. Miguel Medina takođe, kao i na prošlom, kida. A nije skup. Ćosić kasnije ubiva. Dosta solidnih igrača za našu ligu može da se nađe po Africi. Za male pare

4. Ma ko je nakant'o Hanover 4-0 na sred Marakane! :D Idemo bre! Inače, Lazović za precednika, Vešović za zamenika. Lazović na 6 mečeva 7 golova i 4 asistencije! Jedino me Kaluđer zajebava, drvo jedno, ali i to ćemo da sredimo... :) Dovedite za nekih 200k Siyanda Xulu-a. Jako perspektivan štoper, 19 godina. Nema sad baš neke ludačke ocene, ali i razviće se i sad je dobar. Zna li neko kako se u ovoj dvanaestici razvija Đuričić jer sam ga doveo i platio poštene pare, a vidim da dečko ima fantastične ocene ali ne igra na tom nivou?

5. Dobar je taj Xulu. Na Marakani je pao Inter 4-0, kao i Sevilja istim rezultatom ;) Sad prodah nekog lika za 22M. Laganica.
    Odličan je Đuričić. Evo ja pokušavam da ga dovedem sad u nekoj dalekoj sezoni, ali nema šanse... Neće pička da pređe...

6. Koj se kurac dešava sa tim Interom? Kanta ga ko kako stigne, stvarno su koma.

7. Ja sam tuko Junajteda 3:0 na JNA, kad se svi falite..... :D

8. Ma raspada se Inter nešto ;) Ali zato protiv Barse i Reala samo mogu da gledam kako me trpaju... Sa svima mogu ok da igram, ali sa njima nema šanse... Nerealno jebu keve. I Juventus, da. Ne znam odakle im toliko keša. Imaju tim kao gore pomenuti

9. Nisam nikako okušao sreću protiv Reala, al' Barsa je nedostižna.

10. Nažalost sam naleteo i na jedne i druge. Ostali Španci sprdnja, sim Atletik Bilbaa... Uspeo sam da dovedem Zvezdu na 21. mesto po koeficijentima, i da uđem među 70 najbogatijih :D

11. Svaka čast, Soče, ali ja sam tek krenuo, a ti si ne znam ni ja koja sezona, što opet ne osporava tvoje fantastične rezultate. :) A što sam dobio grupu u LE, Totenhem, Seltik i Sošo. Biće veselo.

Ja sam tuko Junajteda 3:0 na JNA, kad se svi falite..... :D

E to je već za pofalu! :D Koja si sezona? A kako je sad protiv Voše odigrao Đuričić, već vidim da je lik ubica, samo da nije onoliko sebičan, majke mu ga blesave... :)

12. Koja si sezona?

Četvrta sezona, sljedeću osvajam ligu šampiona.

13. Толико о реалности тог менаџера ....

14. Толико о реалности тог менаџера ....

Ma koja crna realnost bre. Igrice i realnost, dva potpuno različita sveta. Kako me je sad jebena uprava sjebala! Igrao LE prošle sezone (ne baš uspešno, ali sam je igrao), izdominirao u ligi i uzeo kup, a budžet - 0! E pa pušite kurac govnarčine glupe! Zato kad se ove sezone kvalifikujem za LŠ, samo neka probaju da mi ne daju neki do jaja budžet sledeće sezone, ima da izbrišem igricu u suprotnom.

15. Zato se i zove igrica, zato i jeste simulacija. Još mi treba da prave igricu koju ću morati igrati 10 godina.... Ja da sam htio biti menadžer upis'o bih dif... :D

16. Četiri igrača mi se povredilo u prvom poluvremenu, i nijedan nije sposoban da završi utakmicu. Jebote, kakvi su nežni napravljeni, da ne poveruje čovek. I sad treba da igram ostatak utakmice s igračem manje, a koje sam sreće, sad će još nekom da se ugane nos ili tako nešto.

17. Stormborn
    Četiri igrača mi se povredilo u prvom poluvremenu, i nijedan nije sposoban da završi utakmicu. Jebote, kakvi su nežni napravljeni, da ne poveruje čovek. I sad treba da igram ostatak utakmice s igračem manje, a koje sam sreće, sad će još nekom da se ugane nos ili tako nešto.

Karma.

18. Obrati pažnju na trening, nešto ne štima.

19. E jel se desilo nekom od vas da mu igrač polomi nogu? kod mene u 3. sezoni već 3. igrač lomi nogu :/

Ja nisam igro s Realom i Barsom, ali Man City nisam dobio u 4 utakmice ni 1.

20. Jašta, lome noge, noseve i svašta nešto još, bukvalno se na svakoj utakmici bar jedan povredi. Eto, sad sam igrala protiv Intera hendikepirana u gostima. Izvršila sve zamene, i igrač se povredi. Ali, uspeh da izborim pobedu od 2-1. :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.