Football manageri

1. Savet, tokom sezone stavite trening na medium. I gledajte kondiciju igrača pred svaki meč. Bitno utiče na povrede. I skinite peč :)

2. Na medium mi je trening, ne povredjuju mi se puno igraci, retko kad imam vise od 1 povredjenog u 30 igraca, ali taj 1 je obavezno 6 meseci povredjen... cim se on oporavi, neko drugi se povredi, a kazem ti za 3 sezone 3 preloma noge, jedan prelom stopala, i dve povrede kolena (sve povrede 5 i vise meseci)

3. Imao sam i ja dosta preloma. Ali uglavnom imam 5 igrača maks koji su povređeni. Ja sam skinuo neki peč, recimo da je 12.0.3. i bolje je nego bez peča. Mada mislim da sada već ima i 12.0.4. Pa ako te ne mrzi skini i možda ti se ne budu toliko lomili

4. Dok su vam igrači povrijeđeni obratite posebnu pažnju na treninge, smanjite im intenzitet, povrijeđen igrač ne može da trenira kao zdrav igrač. Ako pogodite sve parametre možete ubrzati oporavak i do 60%.

:)

5. Zar ne ide to automatski? Ako ne, nešto novo da naučim :)
    Mateo Kovačić iz Dinama, jedan od najjačih klinaca na igrici. Ako neko vodi neki jači tim. Kao i Neymar, Ganso i Lucas. Svi kidaju samo tako.

6. Eksperimantisao sam na trojici igrača, na dva različita sejva, i rezultati su više nego drugačiji. Zato mi je Fejsa zaigrao poslije 8 sedmica iako na početku igre sa Partizanom oporavak je između 4 i pun kurac mjeseci.

EDIT:

Igrač počinje sa treningom kad je u žutom, da ne bude zabune.

EDIT NA EDIT:

bar koliko sam ja shvatio. :D

Još se učim....

7. Igrač počinje sa treningom kad je u žutom, da ne bude zabune.

Toliko znam :) Igram menađera svega 13 godina :)

Baš ću da probam to. Mož biti od velike koristi

8. Zanimljivo, probacu i ja s tim smanjivanjem intenziteta treninga kad je povredjen...

Ja igram od 97-98 manager, nekih 13-14 godina, poceo sam sa UEFA manager, preko champinship (ako se tako zvao) pa jedan na T ali ne mogu da se setim imena, i od kad se pojavio football (ili od kad sam ja saznao da postoji) igram football manager :) inace od 99 do 2004 nikad sam nisam igrao, vec sam igrao sa 2 naj ortaka, i uvek smo vodili milan, inter i juve ili mancester junajted, arsenal i chelse...to je bila ludnica... mnogo je sproije (svako dok namesti sve sto ima) ali i mnogo zanimljivije (sad su se ortaci preselili) pa pikam sam. Nosili smo hardove jer sejv nije mogo da stane na CD-R, nismo imali DVD rezace, a fleske su bile skupe za nas :)

9. Ja sam počeo sa menadžerima sa 'Gianluca Vialli european manager', mislim da se tako zvao, izašao negdje 2002. godine. E, tu sam naučio sve napamet, ruka je sama radila klikanje u konverzacijama, čim vidim lika znam šta treba da kliknem.... I tada počinje ludilo.

10. Povela m. haifa protiv mojih pulena i zavrsila izarcena 1-7

11. Povela m. haifa protiv mojih pulena i zavrsila izarcena 1-7

To bre, Bojane, jebi glupe Jevreje! :) Au, koliko ih mrzim u stvarnosti, svaki put kad ih odigram nešto prodaju.

Kao i Neymar, Ganso i Lucas. Svi kidaju samo tako.

Soče, brate, mis'im ono... :) Pazi ovu priču. Pre jedno 2 godine ortak mi poslao link od onog foruma FM-a, pošto je i on fan Menadžera. Imaš tamo kutak, parafraziram, mladi igrači koji ne koštaju mnogo. I baja onako nabrojao jedno 3 igrača i samo odjednom vidiš Sergio Aguero. Kaže lik odličan igrač, cena nije nešto velika. A baje ga ispod lože je l' se lako dovodi i taj neki fazon. :D Haos.

Dok su vam igrači povrijeđeni obratite posebnu pažnju na treninge, smanjite im intenzitet, povrijeđen igrač ne može da trenira kao zdrav igrač.

Skočimiše, ne bih da se pravim pametan, ali to ti je čista logika. Mada, ja sam toliko inteligentan da se te logike nisam ni setio, tako da isprobaćemo to. :)

12. Meni su prvi menadžeri bili USM 98 i Premier 98. Onda čempionšim 00/01 pa do ovog 12. Omiljeni i nenadjebivi 01/02.

Blake, nisam ja rekao da možeš da ih dovedeš za 2M :) Samo kažem da su kidalice na menadžeru. Pa ako vodiš neki jak tim, koji ima keša, savet je da njih dovedeš. Ja ne volim da dovodim igrače iznad 26,27 godina. Ne znam, tako igram. Možeš da ih dovedeš za 20, 30 milki i da ti 10 sezona kidaju. I Munianin iz Bilbaa isto kasnije postaje kidalica.
    I nadam se da su Babacar i Sanogo urađeni kao na prošlom :)

13. DOV'O SAM PANTELU! <3 Soče, to su sve trenutno svetski poznati igrači, pogotovu Nejmar. To mu dođe k'o da si rek'o kupi Toresa, nije loš napadač. :) A što se dovođenja igrača tiče, ista priča k'o kod tebe, ništa iznad 26, 27 godina. Ne znam šta mi se dešava sa jebenom upravom, sve lopov do lopovčine! Uvaljam Evandra Osasuni za 4.6, eeeej, 4.6 milki i retardi mi od toga daju 600k! Jebote bre!

14. Mogu da vam kazem da su Milan Rodic i Nikola Lekovic odlicni na levom beku. Dobro napreduju imaju konstantnu formu, dobro igraju i napad i odbranu. Danijel Aleksic igra vrhunski (on je skuplji). Ognjen Vranjes solidan, ume da dobije karton, ali igra sasvim pristojno i dobro napreduje.

15. VRATIO SAM DULJAJA I KEŽMANA NA JNA!

OPAAAAAA

16. Soče, to su sve trenutno svetski poznati igrači, pogotovu Nejmar. To mu dođe k'o da si rek'o kupi Toresa, nije loš napadač. :)

Nisam ja nigde napisao e dovedite ih. Nego pošto sam odmakao više sezona sa Zvezdom, rekoh da su kasnije kidalice na igrici :)

Dovodio sam i Pantelu i Laneta. Niš mi nisu igrali. Dobar je Leković. I onaj mali iz Borca, desno krilo. Ne mogu se setim sad imena... Košta oko 1M. Ali može i za manje se dovede ako se prati tokom sezone, jer cene nešto variraju. Primetio sam kod mnogih igrača. Neko reče da mu Kaluđer košta 4M. I meni je tako, fazon 2 meseca je 4 a ostalo je oko 1,3M. U jednom trenutku je mesi koštao 15M, a buskec 40... Sledeći mesec Mesi 55M. Neka fora, bag, jebem li ga...

17. Mislim da i trenutna forma utiče na cijenu.

18. Osvojen je TEATAR SNOVA sa Zvezdom u drugoj sezoni! 2:3, posle preokreta i sa igracem manje poslednjih 10 minuta! Prethodno je Sevilja pala u grotlu marakane sa 3:1! Ali me je zato Verder dobio 2:1 kuci, jer je Paseku u poslednjoj sekundi meca lik skinuo penal! Koro Kone, lik nije normalan, napadac, on i Sukuna, kao da su sifrasi! Samo me jebe sto su obojica stranci pa mi retko u ligi igraju zajedno jer imam nekoliko stranaca...

19. Sylvester Igboun napadac tipa rasan doveo ga za dva miliona on je ustvari po karakteristikama mladi crni Majkl Oven koji se ne povredjuje. Trebala mu je polu sezona da se uhoda al sad delje kao manijak zajedno sa boskom jankovicem i darkom lazovicem. zamene su im yaya sanogo, filip knezevic(doveo ga za 2.7 a zamena mi jebiga nisam znao da ce se jankovic iznenada pojaviti kao free agent :D)i marko vesovic.

20. Extremni Bojane, koji klub vodiš?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.