Football manageri

1. Е менаџери, принцезе, витезови и остали, јел имате неки проверени линк за скидање овог најновијег менаџера, значи да буде на енглеском и без багова?

2. Imam torrent, skines ga instaliras i imas za engleski jezik ubacis u odredjeni folder (jebem li ga ima tamo uputstvo kad skines).

3. Значи морам посебно да инсталирам енглески? Нема везе, ако не багује игра, баци ми линк на пвт.

4. Ne moras da instaliras, samo prebacis fajl Eng u folder language.

5. FOR ENGLISH;

Copy file from Enlgish Language Folder to Installed Folder/data/languages

6. Ок, хвала.

7. Goran Lovre ti je onaj naš nesrećnik što igra u Andrelehtu i igra centralnog veznog,ne špica.

8. Jok bre, ja se zajeba. Nije Lovre, nego Livaja.
    Marko Livaja.
    http://img405.imageshack.us/img405/8433/10markolivaja.png
    (nađoh ovu sliku na netu, ovaj menadzer, samo neki drugi skin)

9. Goran Lovre ti je onaj naš nesrećnik što igra u Andrelehtu i igra centralnog veznog,ne špica.

Ja mislim da on igra u Groningenu, ali nije ni bitno...
    Rekao sam vam ljudi Yaya Sanogo je kralj za sve njih...

10. U pravu si Džoni,zajebah se. :P Rnić je igrao do ove sezone u Andrelehtu čini mi se.

11. Igrao je i Lovre pre, a Rnić je valjda i dalje njihov član, samo što je bio na pozajmici
    Sad razmišljam nešto, baš ubadaju ovi iz menadžera za ove talente, Hazard i Sako ubijaju zadnja 2 menadžera, a ove godine su bili najbolji mladi igrači u Francuskoj, Aleksis Sančez takođe ubija, Varanea juri Mančester, jedino se onaj Muniain nešto ne ističe, a dečko je ubica na menadžeru.

12. Aleksis Sančez ide u Barsu čini mi se...

13. Odličan skauting radi ekipa iz menadžera. Ko je igrao one ranije menadžere zna to dobro.

Ja sam recimo u onom iz 2003. dovodio Teveza koji je kasnije postajao sjajan igrač,a ovako ga nigde nije bilo. Isto i Casano(mada je on tad već i igrao).
    Jedini promašaj za koji ja znam jeste onaj Cavenaghi, on je u 2005 recimo bio najbolji špic na igrici, a sada igra za Bordo,ali i tamo slabo igra...

14. Tačno, mada realno Kavenagi jeste imao talenat, ali nije nimalo napredovao. I Maskerano je ubica koliko se sećam u 2003. I Pacini i Montolivo su kidali u Atalanti a imali su samo 18 ili 19 godina...

15. Ima jedan iz Atl. Bilbao, CF Iker Munian (ili tako nešto, ne sećam se tačno prezimena). Veoma mlad i perspektivan. :)

16. Uvek imaš promašaje,to je redovno,jel se sećaš koji jebač je bio Marjan Marković na desnom beku u Zvezdi,ili gomila naših igrača koja nigde nije završila.Bane Ivanović je na menadžeru 2004. rupa iz Srema iz Sremske Mitrovice. :)

17. Da, Pazzini je jebao, a i Gilardino.

Ja sam sa Zvezdom u 2005 igrao polu-finale Kup uefa. Igrao mi nazad Vedran Čorluka, Bane Ivanović,Gregor Filipenko(on na kraju uvek ode u Real, a sada ga nema). U vezi mi bio Dzsudzsak,Guarin,Ali Karimi. U špicu Zarate i Jovetić(ostali su varirali). I sećam se da mi je onaj Freedy Adu uvek bio želja, a nikad nije hteo da dođe.

A realno, kako da prepoznaš talenta u Sremskoj Mitorvici :)))

18. Ja sam na 2005 doveo Mesija u Zvezdu,bio je ko ništa posebno potencijal,doveo sam ga na free transfer :) 2005 je imala tripova koliko 'oćeš,često najbolji igrači stasaju iz nekog pičkovca,kazahstana,uzbekistana sa nekim uber retardiranim slikama :D

19. A tek kakav je bio Dragan Bogavac na 2003...

20. A tek kakav je bio Dragan Bogavac na 2003...

Potpisujem!!!!Malo je reći ubica,sad ne bi mog'o sa nama mali fudbal da igra(a nikad nije ni bio bog zna šta)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.